Aktivne temeAktivne teme  Ispiši listu članova forumaLista članova  Pretraži forumTraži  PomoćPomoć
  RegistracijaRegistracija  LoginLogin
Razno
 VK KRKA forum : Razno
Naslov Tema: live stvari OdgovoriPošalji novu temu
Autor
Poruka << Prijašnja tema | Slijedeća tema >>
junior
Forumas0
Forumas0

Registrian: 08 September 2004
Online Status: Offline
Poslan: 21 January 2005 u 5:35pm | IP Logged Citiram junior

IO Saveza Sportova ne razlikuje pojedinačne od ekipnih sportova tako da su ponovo ekipni sportovi "pokupili" i priznanja za pojedince. Ako su košarkaši postigli velik uspjeh ulaskom u ligu tada je pravo pitanje: koja su mjerila uspješnosti?. Možda bi bilo dobro odrediti što će se i na koji način bodovati pa da svi znaju i prije nominacije da li ima potrebe nominirati se ili ne. 

Natrag na vrh Vidi junior's Profil Pretraži druge poruke poslane od junior

džugašvili
Guest
Guest

Registrian: 01 October 2003
Online Status: Online
Poslan: 22 January 2005 u 1:46pm | IP Logged Citiram džugašvili

sada ćete me vjerojatno popljuvati ali ja ću vam dati približan odgovor na vaše pitanje....koliko ste vi veslači donijeli gradu? veslanje je puno manje medijski pokriveno od npr. košarke i odbojke....u tim sportovima je sponzorski novac od kojeg posredno ili neposredno profitira grad...što se toga tiče, veslači jako zakazuju....

novac novac novac...to je kriterij uspjeha....ne rezultat...pogotovo na razinama nižima od države gdje je love sve manje a potreba sve veća

pozdrav

http://www.comics.aha.ru/rus/stalin/

Natrag na vrh Vidi džugašvili's Profil Pretraži druge poruke poslane od džugašvili

komarac
Guest
Guest

Poslan: 22 January 2005 u 3:31pm | IP Logged Citiram komarac

Koliko smo mi veslači donijeli gradu? Pa mislim dosta, odista dosta. Naime; veslači su poznati po karakteristikama koje su pozitivne; od njih ne treba očekivati buduće narkomane ili neradnike već osobe koje će svojim obrazovanjem i radom doprinijeti da grad napreduje. Bivši i sadašnji (vjerujem i budući) Krkaši uzorni su građani našeg grada. Oni se sportom bave iz ljubavi svjesni da materijalna korist nije ono što bi ih motiviralo da od svih sportova izaberu baš veslanje. To je i razlog zašto najveći broj veslača dolazi iz reda odličnih učenika, onih koji će nakon srednje škole studirati, magistrirati, doktorirati, postati intelektualna osovina grada i društva. Sportaši nekih drugih gradskih sportova vrlo rano otkriju "novac"  neovisno o kvaliteti i uspjehu koji postižu tako da im škola pada u drugi plan te nakon završene sportske karijere ni u kom slučaju neće biti ti koji će pokretati zamašnjak razvoja jer naprosto nemaju nužno znanje niti da budu kvalitetni obrtnici, niti stručnjaci već im ostaje da se nadaju kako će poslužiti kao nekakvi pomoćni treneri za početnike
. Pogledajte tko u kojem klubu radi sa mladima i sve će biti jasno.
Krka nije Klub, a veslanje nije sport, koji bi odgajao sportaše nesportskog duha. Ovdje nema veza i vezica koje bi manje uspješne stavili ispred onih više uspješnih; naprosto svatko je krojač svog uspjeha. Talentiraniji, radišniji, redovitiji veslaju bolje  i bivaju  smatrani boljima. Tako da se kod veslača od početka gradi svijest da boljem treba priznati da je bolji i volja da se (ako se želi) dodatnim naporom i radom pokuša biti bolji.
Grad koji ima ovako odgojenu omladinu i na ovakvim temeljima izgrađene ljude, morate priznati, dobio je mnogo.
A sponzorski novac!? Rado bi vidjela tko to ulaže novac u kupovinu igrača i igračica. Privatnici? To je u redu; novac je njihov i neka s njim rade što ih je volja. Ali zašto Grad ulaže novac u te igrače i igračice? Zar ne bi bilo logičnije da se novac ulaže u vlastite građane, u vlastitu mladost, u one kojima je Šibenik grad u kojem će živjeti duže od jedne natjecateljske sezone.
Natrag na vrh Vidi komarac's Profil Pretraži druge poruke poslane od komarac

đugašvili
Guest
Guest

Poslan: 23 January 2005 u 1:46pm | IP Logged Citiram đugašvili

a gle...sve to stoji da veslanje, atletika, takvi, uvjetno rečeno amaterski sportovi, razvijaju čovjeka a ne polusvjesnu nagonsku beštiju koja tjera samo svoj materijalni komfor (to je sada filozofija, pročitaj malo Webera i Freuda, oni to lijepo razmatraju)....

veslanje je super sport...ali vi svi to gledate sa subjektivnog vlastitog stanovišta u kojem ste vi uložili svoj trud u svoje uspjehe (stvarno čestitam vam na 8+JMB, gotovi su Bajlovi dečki)...ja ne osporavam vaš uspjeh, samo vam pokušavam ukazati kako razmišljaju oni koji vrednuju vaš uspjeh....

kužiš, ja shvaćam, a i svi veslači shvaćaju što znači skinut bajla u 8+ ili biti 2. ..to je, opet ponavljam, subjektivno veliki uspjeh za veslače....ali...birokratija grada, države županije ne razmišlja na taj način....njima se živo fućka tko stvara dobre, sposobne ljude, njih ne zanima sutra već sad i kakva im je fiskalna politika...

hrvatska A-1 košarkaška lige je stvarno trula i niš ne valja (pogotovo nakon uvođenja goodyear lige) ali ta liga je medijski puno više popraćena i ulazak u takvu ligu, gradu puno više donosi nego 14 naslova prvaka hrvatske u veslanju u juniorskim kategorijama.a šta znači 'napredak grada'??

vidiš primjer sljemena znači da si na pravom putu ali nisi ga do kraja prozreo...kažeš ne zna se javno tko je što platio da se dovede FIS natjecanje u zg, ali pogledaj na panoima pored staze imena firmi (domaćih) i sve će ti biti jasno tko daje koliko i tko je činio financijski lobij (platio je dovođenje svetskog kupa u zg, drugačije ne ide, dapače u americi je to legalno) ...jamnica=agrokor=todorić=lova brate, ako se ne varam...on je s razlogom doveo taj kup a to je da on kasnije profitira, da se njegov proizvod promovira u bjelom svijetu...isto tako je kod vas u gradu...to je dobra reklama pojedinaca pod izlikom napretka veće cjeline....šibenski košarkaški klub u svom nazivu ima jolly jel tako??? onaj tko je vlasnik te firme je vrlo vjerojatno u upravi grada što znači da odvaja vlastita sredstva u gradski fond....a njemu je u interesu da se njegov proizvod što bolje reklamira...to je otprilike tako...

Natrag na vrh Vidi đugašvili's Profil Pretraži druge poruke poslane od đugašvili

+++
Guest
Guest

Poslan: 23 January 2005 u 2:19pm | IP Logged Citiram +++

Sljeme su u največem dijelu platili porezni obveznici. A gore navedeni sponzori reklamiraju sebe kao velike zaljubljenike sporta a ustvari kupe ogromnu lovu na jeftinoj radnoj snazi koja radi od jutra do sutra. Skijašku reprezentaciju pokriva T-com. To je firma koja hrvatskoj nudi više cijene usluga nego što su cijene na "zapadu", što samo pokazuje da smo mi ti koji sponzoriramo Janicu jer smo ti koji te skupe usluge plaćamo. 
Natrag na vrh Vidi +++'s Profil Pretraži druge poruke poslane od +++

Rastafarijanac
Guest
Guest

Poslan: 05 February 2005 u 8:16pm | IP Logged Citiram Rastafarijanac

ja sam skroz skrenija s teme ali imam jedno vazno pitanje.

hoce li tko od juniora uci u repretezaciju ?

Gveric i Lokas su jaki na ergometru ali i nemaju bas neku tehniku za razliku od martina i polaka koji bas i nisu jaki na ergometru ali imaju malo bolju tehniku hoceli veslati u cetvercu ili u dvojcima moze li se desiti da samo jedan od njih udje u repretezaciju.

hoce li cetverac skul mladih juniora veslati izvan hrvatske ja sam cuo da ce veslati . 

Natrag na vrh Vidi Rastafarijanac's Profil Pretraži druge poruke poslane od Rastafarijanac

Bob Marley
Guest
Guest

Poslan: 13 February 2005 u 12:09am | IP Logged Citiram Bob Marley

Neki monkey se baš nalijepio (ili možda nalijepila?) brisati naše tekstove! Zato se draga braćo i sestre prijavljujte. Mir s vama! 
Natrag na vrh Vidi Bob Marley's Profil Pretraži druge poruke poslane od Bob Marley

Bob Marley
Guest
Guest

Poslan: 13 February 2005 u 12:16am | IP Logged Citiram Bob Marley

Za reprezentaciju treba biti dovoljno brz. Za sada su to (od junira) samo Sinkovići i Martin. Koliko znam niti jedan ne vesla za naš Klub. Od juniorki je nešto brža samo Luca, a ni njoj nije sigurno jer je norma u samcu dosta jaka. Doduše ne znam ima li koja brza JŽA u klubovima koji ergo-rezultate kriju k'o zmija noge.

Natrag na vrh Vidi Bob Marley's Profil Pretraži druge poruke poslane od Bob Marley

Krkaš
Guest
Guest

Poslan: 13 February 2005 u 12:19am | IP Logged Citiram Krkaš

Puno toga imat ćemo prilike vidjeti vrlo skoro, već na daljinskoj regati koja će okupiti sve koji žele u reprezentaciju.

Natrag na vrh Vidi Krkaš's Profil Pretraži druge poruke poslane od Krkaš

kapljica
Guest
Guest

Poslan: 13 February 2005 u 12:22am | IP Logged Citiram kapljica

Natrag na vrh Vidi kapljica's Profil Pretraži druge poruke poslane od kapljica

<< Predhodna Stranica od 6 Slijedeća >>
  OdgovoriPošalji novu temu
Verzija za ispis Verzija za ispis

Skok na forum