Aktivne temeAktivne teme  Ispiši listu članova forumaLista članova  Pretraži forumTraži  PomoćPomoć
  RegistracijaRegistracija  LoginLogin
Razno
 VK KRKA forum : Razno
Naslov Tema: quo vadis krka? OdgovoriPošalji novu temu
Autor
Poruka << Prijašnja tema | Slijedeća tema >>
More
Forumas0
Forumas0

Registrian: 29 August 2005
Online Status: Offline
Poslan: 14 September 2005 u 9:56am | IP Logged Citiram More

Hehehe,a što može zdrava osobe nego samo se nasmijati na ovakve ispade nekih...Mislim da svatko razuman je shvatio što sam želio reći;daleko od onoga što Marx piše,ali taj očito sve tumači samo onako kako paše njegovim mjerilima.

Koliko ja vidim (a vidim jako dobro) u Krki nema onih sa lošijim uvjetima,svima se pruža i više nego što je to u drugim sportskim kolektivima(daleko više) i svima jednako,al koliko vidim ima i neradnika il jednostavno onih kojima možda ne ide kako bi htjeli iako se trude i kojima je onda lako kazati da su "jadni" takvi jer su im dani loši uvjeti.

Vi gospodine Marx(ako vas se može osloviti sa ovim gosp.) vjerojatno trujete svoju djecu i stvarate generacije koje nikad neće biti zadovoljne,al će im za to uvijek biti krivi drugi.

Želim svim veslačima sad da se vrate zadovoljni sa prvenstva RH!

Editiran od More na 14 September 2005 u 9:57am
Natrag na vrh Vidi More's Profil Pretraži druge poruke poslane od More

otac
Forumas0
Forumas0

Registrian: 09 September 2005
Poslan: 14 September 2005 u 10:06am | IP Logged Citiram otac

marx jr. wrote:

ovo je napisao more:

'ali ih i učim da u svemu što rade u životu preuzimaju odgovornost za svoja djela, da uživaju u vlastitom životu ne misleći o tuđim životima i iznad svega da budu dobri ljudi čista obraza'

ti si jedan bolestan roditelj. kako netko može preuzeti odgovornost za svoja djela ako ne uzme u obzir tuđe živote!!???nije li odgovornost upravo to ha? ili još bolje, šta je po tvome odgovornost???

ljudi koji se potpuno sami bore za sebe, bez pomoći nekih 'dobronaklonih' roditelja, gledaju vrlo gnjevno i sa izrazitim neodobravanjem na one koji, 'pomaganjem i pružanjem podrške rodu svome' pljuju u lice i obezvrijeđuju rad koji netko uloži u svoja postignuća. recimo ovako, ti ljudi, koji se sami bore, žele zavrnuti vratom, polomiti noge i izbosti nožem te mamice i tatice. to je kao da se dvoje utrkuje tko će prije doći do 3 kata, dogovore se da svi idu stepenicama, samo što ovome jednom tata kaže sine idi liftom jer ja ti mogu dati ključ od lifta, lakše je, pobjedit ćeš, i to je jedino važno jer tada ćeš se osjećati dobro a ovaj šta će stati na 2 katu kada te vidi da ideš liftom, i ostane obeshrabren, je šupak, slab karakter, i ljubomorno govno jer nije imao snage da se dokaže u lošijim uvjetima. i jebiga, ko mu kriv šta nema ključ.

meni je jako žao ako je netko uvrijeđen grubim riječima ali to tako je. vi ste paraziti ljudskog društva i zbog toga zavrijeđujete prezir. jedna stvar je biti podrška pa savjetovati djete što da radi ili savjetovati trenera što da radi, a ja to imam prilike vidjeti svaki dan na treningu kako bolesni roditelji truju ljudsko društvo.

i da, upravo mamini i tatini sinovi i kćeri najčešće završe na drogama.  

Ti si jedan jako gnjevan i zavistan čovjek, jel tako. Čovjeće iz svake tvoje riječi izvire nešto što se neda opisati normalnim rječima
Natrag na vrh Vidi otac's Profil Pretraži druge poruke poslane od otac

marx jr.
Forumas0
Forumas0

Poslan: 14 September 2005 u 10:31am | IP Logged Citiram marx jr.

da, oče...a to se zove ISTINA!!!! to što vi 'normalnim riječima' ne možete opisati.

Natrag na vrh Vidi marx jr.'s Profil Pretraži druge poruke poslane od marx jr.

momak
Guest
Guest

Registrian: 01 October 2003
Online Status: Online
Poslan: 14 September 2005 u 1:59pm | IP Logged Citiram momak

Oče,ja san u Krki i dobro mi je.Nisan neki najbolji u cipanju,al su ljudi dobri i pošteni.Zato ti i virujen kad kažeš da je tvom malom dobro.Pozdrav ekipi

Natrag na vrh Vidi momak's Profil Pretraži druge poruke poslane od momak

Petrinko
Forumas0
Forumas0

Registrian: 14 September 2005
Poslan: 14 September 2005 u 2:04pm | IP Logged Citiram Petrinko

Ostavimo marxa da uživa u svom "ugodnom" društvu sebe samoga i sličnih mu.on ljudima koji rade kaže da su paraziti,a to je on i laže pa ga maže i takve gluposti već od starta trabunja.Ja bi mu reka da se pokopa,al ipak imam neke manire.Virujte najgore je takvim ljudima ka šta je on biti u vlastitoj koži-oni gnjevni i zavistni,a drugi sritni.
Natrag na vrh Vidi Petrinko's Profil Pretraži druge poruke poslane od Petrinko

...
Guest
Guest

Registrian: 01 October 2003
Online Status: Online
Poslan: 15 September 2005 u 10:56am | IP Logged Citiram ...

pozdrav ekipa, ma marx je sasvim sigurno tip koji nikad nije bio veslac jer da jeste znao bi da u veslanju i da netko želi ne može pomoci drugom. sidneš u brod i praši, pa tko ce prije taj je bolji. koda je ivaniševicu u tenisu moga caca igrati umisto njega.ma bez veze. 
Natrag na vrh Vidi ...'s Profil Pretraži druge poruke poslane od ...

Repetitor
Forumas0
Forumas0

Poslan: 15 September 2005 u 11:01am | IP Logged Citiram Repetitor

Marx jr. hajde molim te, budi ljubazan pa napiši na treningu kojeg sporta i u kojem klubu ti vidiš, ili bar misliš da vidiš, kako "bolesni roditelji truju ljudsko društvo". Još te molim da onda kažeš što si sam i konkretno poduzeo protiv takvog ponašanja. Naime, načelno, u cijelosti podupirem svaku tvoju riječ prosvjeda protiv nepotizma i protekcije. Međutim, bez konkretnih osoba i konkretnih dokaza u odnosu na te osobe, tvoje riječi dobronamjerni ljudi mogu shvatiti samo kao korištenje ovog, demokratski otvorenog, foruma u svrhe izlijevanja vlastitih neargumentiranih frustracija. Takav pristup te onda unaprijed diskreditira. 

P.S. Što misliš, ili možda znaš, koliko su npr. roditelji Ante Kušurina protekcijom utjecali na njegove uspjehe. ja mislim niti mali. Ipak je to veslanje, a ne košarka i nogomet.

Još samo da dodam onima koji bi "začinili" ovaj forum uvredama mislim da je u redu da se uvrede brišu. Ono što se ponekad može pročitati na forumu VSZ-a je zbilja odvratno.

Natrag na vrh Vidi Repetitor's Profil Pretraži druge poruke poslane od Repetitor

Repetitor
Forumas0
Forumas0

Poslan: 15 September 2005 u 11:18am | IP Logged Citiram Repetitor

Pardon, kod spominjanja A.Kušurina ispravno je: Ja mislim niti malo!
Natrag na vrh Vidi Repetitor's Profil Pretraži druge poruke poslane od Repetitor

marx jr.
Forumas0
Forumas0

Poslan: 15 September 2005 u 12:15pm | IP Logged Citiram marx jr.

Iako mi je jasno kao dan da me repetitor nastoji isprovocirati, jer je on sam očito previše 'diplomatičan' (pučki rečeno pizdica) da sam iznese stvari koje ću ja sad iznjeti jer jednostavno tome mora doći kraj. Shvatite sve što govorim kao stav g. repetitora.

vidim ja puno takvih primjera, svaki dan na treningu, u svome klubu. roditelj braće Vukičević mi je čak otvoreno pristupio, pokušao iskoristiti svoju moć da izmanipulira mojim utjecajem, koji je javan, u veslačkoj sredini i otvoreno mi sugerirao kako da se postavim te se postavio na mene, kako to da se nisam zauzeo više za njegove sinove koji imaju 13 godina, pred kojima je cijeli život, koji tek moraju postepeno graditi svoju karijeru, a time i ugled u javnosti. to je prelilo čašu.

Otvoreno progovaram o tim problemima, kritiziram, pa čak u kritičnim slučajevima i vrijeđam u lice takve ljude jer oni truju sport i svoju djecu. koristim svoj javni utjecaj prvenstveno na suzbijanje i odvajanje roditelja od klubova, no to nije toliko lako i jednostavno, a rezultati ne dolaze preko noći. Trenutno moj jedini cilj je iskorjenjivanje svih oblika roditeljskih intervencija u javnoj sferi veslanja, jer smatram da roditelji imaju jedino pravo kritizirati u privatnoj sferi i sugerirati svojoj djeci kako da se postave. jer jebemu mater, sport, koji neko djete odabere, postaje NJEGOVA BORBA sa drugim svojim vršnjacima, u ravnopravnim uvjetima borbe, bez protekcije ili javnih sugestija ili manipulacija od strane roditelja unutar klubova.

Po primjeru Kušurina ću samo reći ovo; trener Petrović je dolazio u kuću (veliko narušavanje distance treninga i privatnog života), na zahtjev roditelja, radi poduzimanja 'pedagoških mjera'. da pojednostavnim; da bi primirio mlađeg brata od A. Kušurina kada se ponašao neprimjereno prema roditeljima!!! A sada neka si netko misli šta hoće, ali to nije primjer ravnopravnog odnosa i uvjeta. A što se tiče Ante, on je radišan i protiv njegovih uspjeha ne mogu ništa reći, a njegov otac mu je čak učinio više štete nego koristi sa vođenjem politika u osmercu i klubu.

Ja već dugo veslam, i nagledao sam se već sa svojih 13 godina više nepotizma nego što ga vi možete i zamisliti. Sa 17 da ne pričam. Mene su oštetili nebrojeno puta upravo neki bolesni roditelji, čija djeca su bila slabija od mene i lošiji veslači, a da ne pričam o sportskom duhu. veslao sam i sa takvima jer su bili u interesu kluba. i da, oduvijek sam radio više od ijednog veslača u svojoj generaciji, ali sam uvijek šutio jer sam zbog te društvene gangrene (koja samo proždire zdravo tkivo društva radi vlastite egzistencije a zapravo uništava vlastiti izvor života) podcjenjivao sebe upravo zbog roditeljskih parazita zbog kojih sam uvijek smatrao da sam lošiji od objektivno slabijih od sebe i znao sam da su oni loši ali sam mislio da sam onda valjda ja lošiji od njih. no dragi moji, rad nije dovoljan upravo zbog kretena koji omalovažavaju sav ljudski rad svojom 'dobronamjernošću'. i zato vam želim smrt i borit ću se protiv takvih kao što ste vi, bolesni roditelji, do svojeg zadnjeg dana na ovoj zemlji, jer vi ste paraziti ljudskog društva, vi ste gamad koja ne zaslužuje mjesto ni uz štakore koji su za vas plemenite životinje. 

Editiran od marx jr. na 15 September 2005 u 1:27pm
Natrag na vrh Vidi marx jr.'s Profil Pretraži druge poruke poslane od marx jr.

Repetitor
Forumas0
Forumas0

Poslan: 15 September 2005 u 1:51pm | IP Logged Citiram Repetitor

Čuj dragi moj Marx jr. nije mi bilo niti na kraj pameti isprovocirati se. Žao mi je što, očito, živiš u sredini u kojoj se oni koji žele pristojno i razložno govoriti smatraju piz.....a. U svakom nakon ovog tvog odgovora mnogo toga je toga jasnije, bar što se tiče mikrolokacija izvora tvojih frustracija.

P.S. Drago mi je što smo suglasni u načelu, ali i konkretno -  bar na jednom primjeru.  

<< Predhodna Stranica od 15 Slijedeća >>
  OdgovoriPošalji novu temu
Verzija za ispis Verzija za ispis

Skok na forum
Ne možete poslati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme u ovom forumu
Ne možete brisati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete editirati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete kreirati ankete u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama u ovom forumu