Aktivne temeAktivne teme  Ispiši listu članova forumaLista članova  Pretraži forumTraži  PomoćPomoć
  RegistracijaRegistracija  LoginLogin
Razno
 VK KRKA forum : Razno
Naslov Tema: quo vadis krka? OdgovoriPošalji novu temu
Autor
Poruka << Prijašnja tema | Slijedeća tema >>
ja
Guest
Guest

Registrian: 01 October 2003
Online Status: Online
Poslan: 15 September 2005 u 2:05pm | IP Logged Citiram ja

Ajme mene je trema uvatila već.da bar nemamo više od 7 brodova
Natrag na vrh Vidi ja's Profil Pretraži druge poruke poslane od ja

marx jr.
Forumas0
Forumas0

Registrian: 29 August 2005
Online Status: Offline
Poslan: 15 September 2005 u 8:02pm | IP Logged Citiram marx jr.

pa gledaj repetitor, što se tiče mikrolokacija one nisu izvor samo mojih frustracija, to što sam ja javno isfrustriran time je zato što valjda jedini želim ukazati da takav odnos nije korektan, a oni koji se slažu sa mnom se ustručavaju jer se ne žele zamjeriti nekome od uvaženih roditelja. tu je razlika, što oni uvažavaju roditelje svojom šutnjom a ja to ne želim više jer to negdje mora prestati, a meni je već više sve jedno da li će se netko od njih smatrati uvrijeđenima jer takvi tipovi su predugo marginalizirali pošten rad, i još si u tome uzimaju puno pravo i još k tome to legitimiraju, na ovakve javne načine i to skupnim glasnim uzajamnim podupiranjem. 

smatraj me, repetitore, isfrustriranim, ako to podrazumjeva da jedini ne bekćem kao ostatak pastve. u ostalom, psihijatrija je tekovina industijskog doba kada se uvidjelo da od fizičke kazne je daleko močnija psihička kazna, odnosno izopćavanje iz 'zdravog', ili bolje reći većinskog mišljenja društva.

Natrag na vrh Vidi marx jr.'s Profil Pretraži druge poruke poslane od marx jr.

?
Guest
Guest

Poslan: 16 September 2005 u 7:52am | IP Logged Citiram ?

marx ma meni nije jasno zašto to šta govoriš povezuješ i sa našim klubom kad to kod nas nije tako. Evo sada je državno i idu oni koji su svojim rezultatima to zaslužili. Vukle su se norme i poznato je po dosadašnjim natjecanjima tko ih nije morao vuci. Mišljenja sam da se baš nitko od veslaca ne osjeca uskracen za pravo odlaska. Pokazalo se i to da je broj dolazaka na trening bio jedan od dobrih pokazatelja kvalitete.
A roditelji sasvim sigurno trebaju biti upuceni u to gdje njihova djeca treniraju, tko ih trenira i kako mogu pomoci da trening bude uspješniji, ali naravno, to niposto ne znaci da se imaju pravo mješati u politiku kluba, stvaranja posada i treniranje.
Natrag na vrh Vidi ?'s Profil Pretraži druge poruke poslane od ?

...
Guest
Guest

Poslan: 16 September 2005 u 7:58am | IP Logged Citiram ...

može netko kazati da je u zagrebu je drugačija situacija, ali ipak se dobro zna tko koliko vrijedi.
Natrag na vrh Vidi ...'s Profil Pretraži druge poruke poslane od ...

otac
Forumas0
Forumas0

Registrian: 09 September 2005
Poslan: 16 September 2005 u 9:12am | IP Logged Citiram otac

Dragi moj Marx, šta reći odnosno napisati na ovu isproljevanu količinu žuči koju si nam tako velikodušno ponudio da popijemo.

Prvo ne slažem se s tobom da bi se roditelj trebao odvojiti od kluba u kojem mu djete trenira. Dapaće mene kao roditelja interesira u kojim uvjetima mi djete trenira, kakav mu je trener, šta dobija na treningu i da li je on zadovoljan sa svojim klubom. Po tom pitanju sam mišljenja da bi svi klubovi trebali imati što veči kontakt s roditeljima baš da bi se rješile bilo kakve nedoumice u vezi ovakvih idiotarija koje ti navodiš, a normalno i u vezi svih ostalih problema u klubu u čijem rješavanju bi ti isti roditelji možda mogli puno pomoći. U moje doba, a trenirao sam vatrepoolo, moj trener je išao na primanja u školu, i kad bi nam ocjene bile slabije ne bi nas primao na trening dok ih nebi ispravili, ali ti bi to naveo kao primjer velikog narušavanja distance treninga i privatnog života (koja glupost). Takvo nekakvo odvajanje koje ti navodiš bi bilo isto kao da mi učiteljica u školi kaže nešto kao da šta dolazim u školu pitati ju kakav su mi djetetove ocjene i vladanje. Možeš se ti svojim javnim utjecajem truditi koliko hoćeš da to suzbiješ, ali mi nečeš nikad zabraniti da ja dođem u doli u klub gledati kako moje djete vesla. Isto tako mi nečeš zabraniti da popričam s trenerom o njemu. To ja smatram roditeljskom obavezom i to će tako biti. To šta tvoji roditelji nisu tako radili, mene uopće ne interesira.
Što se tiće nepotizma koji navodiš, ne znam koliko godina imaš a nije ni bitno. Sa 13 godina nisi ni znao šta ta riječ znači, a sa 17 godina si bio gnjevan tinejđer kome sve smeta, a izgleda da si takav i ostao.
Dobar dan kolega, život se satoji od borbe u svim sferama, samo ti to još nisi skužio. Mislim da prvo moraš riješiti neke probleme sam sa sobom, pa tek onda nama roditeljima lekcije držati.
Od puste priče o nepotizmu ti si naveo jedan primjer takvog roditelja, na kojeg si iz nekih vjerojatno privatnih razloga i ovako i onako kivan.
Dalje, da li je trener kojeg si naveo postupio kako treba ili ne to on najbolje zna. A osim toga roditelji su ga vjerojatno zvali u onom momentu kad oni više nisu ništa mogli učiniti po pitanju ponašanja vlastitog sina. Kad se tako nešto dogodi trebaš znati da će se svaki roditelj uhvatiti za slamku spasa koja mu može a  možda i ne može pomoći da riješi situaciju kojoj on kao roditelj nije dorastao.
Kad sam počeo čitati tvoj post, očekivao sam neke argumentirane stvari. Ti si napisao hrpu ničega i meni sve to pomalo odiše na komples manje vrijednosti. Na kraju ću ti opet savjetovati prvo riješi sve šta imaš sa sobom, a onda nas roditelje ući kako bi se mi trebali u nekim situacijama ponašati. Oće reć pometi prvo ispred svog praga.
Pozdrav
Natrag na vrh Vidi otac's Profil Pretraži druge poruke poslane od otac

evo i mene
Forumas0
Forumas0

Registrian: 28 August 2005
Poslan: 18 September 2005 u 11:05am | IP Logged Citiram evo i mene

druže maks, zadovoljstvo veslača je prikaz stvarne slike, a želio ti ili ne  mi volimo biti baš u ovom klubu i zadovoljni smo kako on radi, a ti ako nisi zadovoljan onda put pod noge, širok je svijet.
Natrag na vrh Vidi evo i mene's Profil Pretraži druge poruke poslane od evo i mene

marx jr.
Forumas0
Forumas0

Registrian: 29 August 2005
Poslan: 26 September 2005 u 10:14pm | IP Logged Citiram marx jr.

.

Editiran od marx jr. na 27 September 2005 u 11:21pm
Natrag na vrh Vidi marx jr.'s Profil Pretraži druge poruke poslane od marx jr.

evo i mene
Guest
Guest

Poslan: 27 September 2005 u 2:50pm | IP Logged Citiram evo i mene

procitah i ostah sasvim u cudu sto je to marks zelio kazati. Sport, škola, odgoj, obazovanje, ovi imaju, ovi nemaju pravo, dužnost, sposobnost...
cuj marks, imam dovoljno godina da znam sto volim. volim veslanje, ne volim skolu (skola mi je tlaka, a veslanje mi je radost, u skoli su nastavnici mnogo manje psiholozi i pedagozi nego li sto bi trebali biti, imam dojam da rade jer im je to uvjet da dobiju placu, a treneri treniraju jer to vole.
I zasto ti mislis da znaš o veslanju vise od nas koji s njim zivimo svakodnevno?
Natrag na vrh Vidi evo i mene's Profil Pretraži druge poruke poslane od evo i mene

otac
Forumas0
Forumas0

Registrian: 09 September 2005
Poslan: 27 September 2005 u 6:27pm | IP Logged Citiram otac

Poštovani filozofe

Pročitao sam ovaj vaš post (više puta) i moram priznati da sam dobro pogledao vrijeme u koje ste ga poslali. S obzirom da je pisan tijekom jutra (postan jest, a kad je pisan ne znam), pretpostavljam da ni u kom slučaju nite bili pod utjecajem nekih nedozvoljenih supstanci ili nečeg sličnog. Kažem ponovo, pokušao sam shvatiti šta ste to htijeli reči i uz najbolju volju nisam uspio. Ne smatram se glupim čovjekom (isti tako ni super inteligentnim), ali pobogu čovjeće o ćemu ti pišeš.
Prema tome, pokušavam vam odgovoriti na ono šta sam donekle razumio:
-ne trebate vi meni dokazivati kad ste naučili šta znači nepotizam, jer to mene ne interesira. Isto tako me ne zanima vaš stav o tome.
-nije mi jasno šta ste htjeli reči u vezi onih slika, ali ako vas baš zanima, ja sam ih slikao, sa vlastitim aparatom, bez ikakve naknade. Nisam imao šta raditi i išao sam gledati kako mi djete vesla, JER ME INTERESIRA. Uz veliku zahvalnost treneru Baljkasu koji me je primio u gumenjak, moje je bilo da fotografiram, a njegovo da ih trenira i nismo se jedan drugom mješali u posao. Fotografije sam dao klubu, a oni kao i svaki pravi klub ih stavili na svoju stranicu.
- škola-klub, za mene razlike nema, jer sam i jednima i drugima povjerio svoje djete na odgoj
- ja se nisam našao uvrijeđen, dapaće ništa šta ste vi rekli na mene nema efekta jer me ne poznate i pojma nemate kako ja odgajam svog sina, kao što ni ja ne poznam vas pa se neću ni usuđivati komentirati kako vi odgajate svoju djecu.

U mojim prijašnjim postovima samo sam se osvrnuo na gorčinu kojem pišete neke stvari o Krki i rekao vam svoje mišljenje o tome, jer ste ga očigledno tražili. Da ga niste tražili ne biste ga stavili na forum.
I dalje mislim  da ste strašno u krivu u svezi VK Krka, a koji je razlog vaše mržnje prema tom klubu to vi najbolje znate.
I na kraju, dozvolit ću si da vam preporučim da se malo smirite i razmislite te se sredite i pokušate napisati jedan normalan i objektivan post.

Editiran od otac na 27 September 2005 u 6:30pm
Natrag na vrh Vidi otac's Profil Pretraži druge poruke poslane od otac

JOE
Guest
Guest

Poslan: 04 October 2005 u 11:01am | IP Logged Citiram JOE

Dražen crnogaća wrote:

S ovakvim lažima i nepoznavanjem uzroka i posljedica u principu ne vrijedi polemizirati. Samo radi istine kazat ću slijedeće:

1) Što se tiče Murera momak jednostavno nije prihvatio ono što u Krki smatramo normalnim: da se od seniora očekuje u svemu više nego od juniora. Ukoliko jedan npr. Ante Panjkota iza sebe počisti onda to mora i Ante Murer i bilo tko drugi. Usput, Mureru želim da postane svjetski veslač, međutim ako je uvjet da mu netko za to (kako je kazao firefox) mora nešto lizati, to u Krki niti on, a niti bilo tko drugi, neće dočekati. Usput, Murer je ove godine ni iz čega uskrsnuo među (veslački) žive upravo zahvaljujući Krki. Baš se lijepo odužio Klubu, svom partneru i treneru koji ih je poslije nepunih mjesec dana rada doveo do 6,46 na Bledu. Pričati da je odustao od borbe za reprezentaciju zbog pitanja čišćenja svog radnog okoliša zaista je smiješno.

2) Što se tiče pitanja čišćenja radi se o velikoj svinjariji, ali kad netko odluči lagati kao firefox onda ide očito do kraja. Uostalom bilo koji veslač može se potužiti svom treneru za bilo što, pa tako i to. Još nikom nije za takvo što "pala glava", a vjerujem da i neće. Za one koji to ne znaju, poslije poplave u Klubu je bilo puno mulja: zar je jedna osoba to mogla očistiti. Na žalost neki od korisnika muške svlačionice nisu se tog (tih) dana pojavili da pomognu. Uostalom, o stanju u svlačionicama Kluba imali smo do sada samo pohvale i od članova naše reprezentacije, "starih" veslača i rekreativaca. Kako to da su se oni pristali presvlačiti u "svinjcu"?  Radi istine evo pozivam sve roditelje naših veslača da vide taj "svinjac" i da se pobune, radi sukoba interesa maknu predsjednika, njegovu suprugu i kćer i očiste "svinjac". Misli li netko da nas troje bili izuzetno hendikepirani, ili Luca ne bi nastavila veslati, ali ovaj put u nekom drugom klubu? 

Da o sapunu: pa to je stvarno smiješno - u "Krki" se sapun ne mijenja, već (redovno) dodaje u dozatore, wc papir stavlja na svoje mjesto, a ukoliko nedostaje zna se gdje se mogu naći rezervni kolutovi. Bilo bi zanimljivo vidjeti u koliko drugih klubova (ne samo veslačkih) imaju takve običaje za svoje sportaše, ili oni sami donose i sapun i wc papir. Znaš li firefox tko nabavlja sapun i papir? Evo sad ću ti reći: kupuje ih predsjednik Kluba iz svog džepa! Jesu li se ikad tvoji roditelji upitali koliko u Klubu dobijaš i koliko to košta i tko izmišlja novce  za sve to?

3) Neka svima firefox (kad je toliko obaviješten-a) kaže koliko se love utuklo za Lucu! Odgovor je, s moje strane, slijedeći: isto koliko i za Niku Bujasa. Oni su naši najbolji predstavnici i mislim da je normalno da se najboljima omogući najviše. Dakle, Luca vesla u skifu koji je star nekoliko godina, a na SP je veslala u lani kupljenom dublu. Zar je trebalo, da bi firefox i slični bili zadovoljni, da ona i Katarina veslaju u lošijem čamcu? Kako to nitko nije postavio pitanje kad se lani za Bujasa i Vudraga kupio dvojac s karbonskim izbočnicima i nova vesla, ili kad se za Niku kupio skif ove godine? Momak je to svojim radom zaslužio i to je to! Zar bi Luca trebala zbog svog prezimena biti hendikepirana? I za Bujasa i za Murera bio je predviđen za pripreme isti smještaj kao i za Lucu i Katarinu (može se provjeriti na više adresa), ali zbog Murerovog odustanka nije se ostvarilo. 

Evo za firefox-a još nekoliko pitanja: kako to da su kupljeni i brojni rimen čamci (je li i u njima Luca vesla?), kako to da na (besplatne!) pripreme ne ide samo Luca, kako to da u Klubu ne postoji samo jedan trener - onaj za Lucu, kako to da su kupljeni toliki ergometri i bicikle kad je Luci od svega toga dovoljno samo po jedan ergometar i jedna bicikla, kako to da na regate ne ide samo Luca (jer i to jako košta, pa što bi v.k. "Crnogaća" trošio za druge!), kako to da se u godini u kojoj je Luca s Katom išla na SP umjesto još boljeg dubla (novog i s karbonskim izbočnicima) kupio gig za školu veslanja, kako to da Hrvoje na radi samo s Lucom, koliko puta je Luca u ovih 6-7 godina koliko vesla izostala s treninga? Znaš li što se desilo oko osmerca koji je trebao biti nabavljen? Ne znaš, a ja ću ti to reći: za taj čamac novce je trebao osigurati od jedne velike hrvatske firme roditelj jednog našeg veslača. Čovjek u tome nije uspio, iako  se jako trudio, a novci samo što nisu bili tu, barem je tako vjerovao. Stvar se na žalost izjalovila, novci su išli u nogomet i rukomet. Tko je za to kriv? Ima toga još, ali takvima kao što je firefox ne vrijedi objašnjavati, njihovi argumenti su samo u pljuvanju i lažnom prikazivanju stanja.  

4) Što se tiče brisanja, o tome zna onaj tko ih briše. Vjerojatno se radi o kakvoj neobično neobičnoj osobi, ali Bože moj. Kad čovjeka to veseli evo mu još malo prilike. Samo postojanje ovako otvorenih mogućnosti za anonimno izražavanje mišljenja ne vidim baš kod drugih klubova. Inače kod nas se službeno brišu samo poruke koje vrijeđaju osobe, a takvih je (na žalost) bilo nekoliko i nisu se svodile na ono, recimo to tako, uobičajeno "... glup, gluplji..." i sl., već na naglašavanje nečijih tjelesnih mana. Onaj čija mašta radi samo kad treba vrijeđati ne zaslužuje drugo. Da, firefox u drugoj poruci pokazuje svoju malu, diktatorsku, ćud: nešto će biti (ostati) koliko god on to hoće, ili... ili što? Hoćeš li ugasiti web? Hoćeš li sebi dati truda pa napraviti web s svojom istinom o stanju u Krki? Evo predlažem ti lakšu varijantu - lakše ti je napraviti blog i tu pljuvati. Tu ti sigurno neću odgovoriti.

5) Što se tiče fotografiranja: firefox očito nema pojma o mnogo čemu, pa ni o tome koliko besplatnog (naglašavam: besplatnog) truda treba da se uredi i posloži svaka nova galerija. Ukoliko misli da može bolje neka samo izvoli... međutim ne, najlakše je ništa ne raditi i onda pljuvati po drugome, jer Bože moj, kad ti je to već omogućeno, zašto to ne iskoristiti? Inače, plaćamo Rubicon-u za objavu slika i to je to. Kod ove firme se firefox i bilo tko drugi također može obavijestiti o utjecaju "family Crnogaća" na brisanje poruka.

6) Na kraju, ali ne i najmanje važno: sreća je da u veslanju postoje štoperice, a u Krki i evidencije dolaska na trening. Inače bilo bi stvarno gadno oprati se od ovakvih osoba i njihovih insinuacija. Sreća je i da su u Krki sve stvari uređene pismeno i sreća je što uopće volim veslanje. Zasigurno ovakvih stvari ima puno više u nekim drugim sportovima u kojima ima puno više novaca i interesa, pa onda i puno više  razloga za sumnje.

p.s. Daj firefox neke svoje prijedloge, ali da ne budu protiv, nego za, a ja evo svečano obećavam (za početak) da ću se više brinuti oko sapuna i wc papira za mušku svlačionicu, a da ću Lucu gnjaviti gdje stignem. Neće ona više toliko izostajati s treninga kao do sada i sve lagano kad i dođe na trening.  

Natrag na vrh Vidi JOE's Profil Pretraži druge poruke poslane od JOE

<< Predhodna Stranica od 15 Slijedeća >>
  OdgovoriPošalji novu temu
Verzija za ispis Verzija za ispis

Skok na forum
Ne možete poslati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme u ovom forumu
Ne možete brisati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete editirati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete kreirati ankete u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama u ovom forumu