Aktivne temeAktivne teme  Ispiši listu članova forumaLista članova  Pretraži forumTraži  PomoćPomoć
  RegistracijaRegistracija  LoginLogin
Razno
 VK KRKA forum : Razno
Naslov Tema: quo vadis krka? OdgovoriPošalji novu temu
Autor
Poruka << Prijašnja tema | Slijedeća tema >>
?
Guest
Guest

Registrian: 01 October 2003
Online Status: Online
Poslan: 30 August 2005 u 12:08pm | IP Logged Citiram ?

tekiću tko bi se triba briniti za disciplinu? oce li luca? njen stari? možda koji od kadeta? ili šjor škarica ili grbelja? ili bujas i ti? pa valjda treneri!!!!!
Natrag na vrh Vidi ?'s Profil Pretraži druge poruke poslane od ?

evo i mene
Forumas0
Forumas0

Registrian: 28 August 2005
Online Status: Offline
Poslan: 30 August 2005 u 12:11pm | IP Logged Citiram evo i mene

enti šta se ovo zahuktalo. kako je krenilo ispast će da je svima stalo do žestoke discipline. nemojte prikrdašiti. lipo je nama i ovako.pozdrav ekipi iz osmerca.
Natrag na vrh Vidi evo i mene's Profil Pretraži druge poruke poslane od evo i mene

Links_sibenik
Guest
Guest

Poslan: 30 August 2005 u 12:53pm | IP Logged Citiram Links_sibenik

edited by links_sibenik

Editiran od Gost na 01 September 2005 u 10:08am
Natrag na vrh Vidi Links_sibenik's Profil Pretraži druge poruke poslane od Links_sibenik

marx jr.
Forumas0
Forumas0

Registrian: 29 August 2005
Poslan: 30 August 2005 u 1:12pm | IP Logged Citiram marx jr.

samo bih prokomentirao ukratko za razliku od zadnjeg posta:

većina krkana i vidim roditelja mladih krkana (ne zamjerite na izrazu 'krkani' ali to je nastalo u žargonu) poziva se na stvarno iznimne uvjete u klubu koji, uistinu jesu jedni od rijetkih. zaista sumnjam da ijedan klub ima tako besprijekornu logističku situaciju u hrvatskoj, i ne sumnjam da je predsjednik svojom političnošću i kompetencijom to osigurao za klub...

ali dragi moji to što vi toliko ističete te stvari samo zapravo želite legitimirati položaj g. crnogaće i evidentnog sukoba interesa što se tiće pozicije čistaćice u klubu.

Kako to da nitko nije, pa čak ni gđa. crnogaća odlučila ovjasniti situaciju sa čistačicom??? a g. crnogaća je vrlo neuvjerljivo argumentirao tu situaciju, prema kojoj stvarno ispada da je prisutno nekakvo korištenje položaja. 

dobra djela ne opravdavaju da dobri ljudi rade loše stvari!!!

ako ste gledali stari film 'vremeplov', kada onaj englez dođe u daleku budućnost naiđe na ljudsku civilizaciju u kojoj postoje morlaci i elui (valjda se tako zovu). uglavnom morlaci su ružni i grintaju pod zemljom i stvaraju stvari u kojima elui uživaju. no od vremena do vremena morlaci malo prigricnu i hasnu 20.tak eluia, a kada je englez pitao zašto oni, elui, to dopuštaju, elui odgovaraju jer to tako je, i zato ne moraju raditi 'prljave' poslove.

ne kažem ja da su g. crnogaća ili uprava kluba ružni i da jedu male kadete a zauzvrat klub idilično funkcionira. uglavnom, shvatite sami poantu. idila ne opravdava mataforički 'kanibalizam'. 

Natrag na vrh Vidi marx jr.'s Profil Pretraži druge poruke poslane od marx jr.

host
Guest
Guest

Poslan: 30 August 2005 u 1:13pm | IP Logged Citiram host

šta je to bilo jučer?
Natrag na vrh Vidi host's Profil Pretraži druge poruke poslane od host

prsten
Forumas0
Forumas0

Registrian: 30 August 2005
Poslan: 30 August 2005 u 3:00pm | IP Logged Citiram prsten

Stvarno šta je to bilo sinoć, ajde Teka reci svima neka se zna. Trener Mime stvarno puno brani svoje mlađe juniore, a drugi kao da ne postoje. To vrijedi i za juniore koji su bili nekad njegovi veslači, izgleda da mu uvijek postoji samo aktualna generacija. To nije dobro, tako se velsči dijele na moje i tvoje.  
Natrag na vrh Vidi prsten's Profil Pretraži druge poruke poslane od prsten

Links_sibenik
Guest
Guest

Poslan: 30 August 2005 u 3:09pm | IP Logged Citiram Links_sibenik

edited by links_sibenik

Editiran od Gost na 01 September 2005 u 10:08am
Natrag na vrh Vidi Links_sibenik's Profil Pretraži druge poruke poslane od Links_sibenik

ja
Guest
Guest

Poslan: 30 August 2005 u 3:15pm | IP Logged Citiram ja

to je istina,i on se ponaša tako da oni kao nikada ništa ne zgriješe,a kad mu dođe nova generacija opet isto a oni stari neka idu kvragu.I uvik veslače uči nekako kao da mrze sve ostale,svi su im ostali neprijatelji u klubu.Taj čovik imam osjećaj ko da mrzi sve osim  trenutne generacije mlađih juniora.Svi tribamo biti skupa,a ne da se dilimo na moje i tvoje.

Editiran od Gost na 30 August 2005 u 3:15pm
Natrag na vrh Vidi ja's Profil Pretraži druge poruke poslane od ja

galeb
Forumas0
Forumas0

Poslan: 30 August 2005 u 4:09pm | IP Logged Citiram galeb

Dajete ljudi ostavite se drugih i okrenite se malo svom životu! Mislin da se dokazalo šta se tribalo oko obitelji Crnogaća. Žalosno šta se uopće išta tribalo dokazivat, i kamo sriće da svo troje(nives,dražen i lucija) šta duže ostanu u veslanju i Krki!

A mali prigovor bi i sam uložio šta se tiče ml.jun. točnije trenera; momci su sjajni nema se šta reći ali mislin da je trener ipak preblag prema njima stvarajući velike razlike u svom odnosu prema dečkima i ostalim veslačima i veslačicama. a  često "svojima" i previše dopušta....nisan upoznat s jučerašnjim događajem ali ne sumnjan da Tekić ima povoda za ono šta govori 

Natrag na vrh Vidi galeb's Profil Pretraži druge poruke poslane od galeb

Kiki
Forumas0
Forumas0

Poslan: 30 August 2005 u 10:49pm | IP Logged Citiram Kiki

Krka je zakon!I moram reći da su se bar Tekić i članovi spominjane obitelji lipo potpisali i stoje iza svojih riječi,iza istine,a ovi ostali provociraju iz tame anonimnosti.

Inače pozdrav svim ljudima dobre volje.Budite dobri,pametni i brzi!

p.s. netko mi je bio obrisao post jer se nisam registrirao,očito netko od ovih provokatora hehe.Al sad ne može više

Natrag na vrh Vidi Kiki's Profil Pretraži druge poruke poslane od Kiki

<< Predhodna Stranica od 15 Slijedeća >>
  OdgovoriPošalji novu temu
Verzija za ispis Verzija za ispis

Skok na forum
Ne možete poslati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme u ovom forumu
Ne možete brisati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete editirati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete kreirati ankete u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama u ovom forumu