Poslan: 13 September 2005 u 9:51pm | IP Logged
|
|
|
ovo je napisao more:
'ali ih i učim da u svemu što rade u životu preuzimaju odgovornost za svoja djela, da uživaju u vlastitom životu ne misleći o tuđim životima i iznad svega da budu dobri ljudi čista obraza'
ti si jedan bolestan roditelj. kako netko može preuzeti odgovornost za svoja djela ako ne uzme u obzir tuđe živote!!???nije li odgovornost upravo to ha? ili još bolje, šta je po tvome odgovornost???
ljudi koji se potpuno sami bore za sebe, bez pomoći nekih 'dobronaklonih' roditelja, gledaju vrlo gnjevno i sa izrazitim neodobravanjem na one koji, 'pomaganjem i pružanjem podrške rodu svome' pljuju u lice i obezvrijeđuju rad koji netko uloži u svoja postignuća. recimo ovako, ti ljudi, koji se sami bore, žele zavrnuti vratom, polomiti noge i izbosti nožem te mamice i tatice. to je kao da se dvoje utrkuje tko će prije doći do 3 kata, dogovore se da svi idu stepenicama, samo što ovome jednom tata kaže sine idi liftom jer ja ti mogu dati ključ od lifta, lakše je, pobjedit ćeš, i to je jedino važno jer tada ćeš se osjećati dobro a ovaj šta će stati na 2 katu kada te vidi da ideš liftom, i ostane obeshrabren, je šupak, slab karakter, i ljubomorno govno jer nije imao snage da se dokaže u lošijim uvjetima. i jebiga, ko mu kriv šta nema ključ.
meni je jako žao ako je netko uvrijeđen grubim riječima ali to tako je. vi ste paraziti ljudskog društva i zbog toga zavrijeđujete prezir. jedna stvar je biti podrška pa savjetovati djete što da radi ili savjetovati trenera što da radi, a ja to imam prilike vidjeti svaki dan na treningu kako bolesni roditelji truju ljudsko društvo.
i da, upravo mamini i tatini sinovi i kćeri najčešće završe na drogama.
|