Aktivne temeAktivne teme  Ispiši listu članova forumaLista članova  Pretraži forumTraži  PomoćPomoć
  RegistracijaRegistracija  LoginLogin
Razno
 VK KRKA forum : Razno
Naslov Tema: kad cete više prominit anketu?? OdgovoriPošalji novu temu
Autor
Poruka << Prijašnja tema | Slijedeća tema >>
Ja pa ja
Guest
Guest

Registrian: 01 October 2003
Online Status: Online
Poslan: 24 February 2006 u 9:30am | IP Logged Citiram Ja pa ja

Problem je po meni u izostancima sa treninga. Ko će uć u glavu Mišelu i Knezu pa in reći da bi bilo bolje da više treniraju, ili Lambaši da izvuče test do kraja? Šare koji je bija najsavjesnji sad je bolestan od monokuleoze. Tribalo bi na internetu objavljivati one postotke dolaženja na trening s oglasne table da ih svi vidu.
Natrag na vrh Vidi Ja pa ja's Profil Pretraži druge poruke poslane od Ja pa ja

aspiriniks
Admin Group
Admin Group

Registrian: 13 September 2005
Online Status: Offline
Poslan: 24 February 2006 u 11:03am | IP Logged Citiram aspiriniks

Savjestan rad (100% odrađenih treninga) + amaterski entuzijazam + profesionalni uvjeti (kvalitetni treneri, oprema) = dobar rezultat. Ukoliko bilo koji od navedenih elemenata izostane ne treba se zanositi. Veslanje nije nogomet da se može igrati na 0:0 pa ako se što zalomi! 
Natrag na vrh Vidi aspiriniks's Profil Pretraži druge poruke poslane od aspiriniks

junior
Forumas0
Forumas0

Registrian: 08 September 2004
Poslan: 26 February 2006 u 2:07pm | IP Logged Citiram junior

pokazalo se da nije istina da se mora imati 100% dolazaka i savjestan pristup da bi bili bolji od ostalih.Pogledajte tko je u zagrebu u vrhu i kako dolazi na trening. Mislim da je u svemu važno imati talenta, sreće i pogoditi formu za pravo vrijeme. 
Natrag na vrh Vidi junior's Profil Pretraži druge poruke poslane od junior

billyboy
Guest
Guest

Poslan: 26 February 2006 u 9:44pm | IP Logged Citiram billyboy

šta je bilo s utakmicon ? 
Natrag na vrh Vidi billyboy's Profil Pretraži druge poruke poslane od billyboy

.
Guest
Guest

Poslan: 27 February 2006 u 1:15pm | IP Logged Citiram .

šta ce ti srica kad nemaš snage?
Natrag na vrh Vidi .'s Profil Pretraži druge poruke poslane od .

mika
Forumas0
Forumas0

Registrian: 28 February 2006
Poslan: 28 February 2006 u 9:44am | IP Logged Citiram mika

koliko vas trenera i veslača misli da je vrijedno odricati se kojecega u zivotu zbog sportskog rezultata? Rijetki su takvi! Samo oni koji su spremni odricati se postici ce nesto, svi ostali sportom se bave samo iz zabave.
ima li u krki itko tko se bavi ozbiljno?
Natrag na vrh Vidi mika's Profil Pretraži druge poruke poslane od mika

3
Guest
Guest

Poslan: 01 March 2006 u 9:07pm | IP Logged Citiram 3

MOŽEMO MI DOLAZITI 100% A ŠTA NAM TO VRIDI KA NAS TRENERI BAŠ I NEPRATU NA VODI

Natrag na vrh Vidi 3's Profil Pretraži druge poruke poslane od 3

junior
Forumas0
Forumas0

Registrian: 08 September 2004
Poslan: 02 March 2006 u 10:15am | IP Logged Citiram junior

treneri  se malo ulinili izgleda. a kad dođu regate  kazat će da smo mi krivi jer nismo dovoljno radili.a mi radimo koliko oni kažu.
Natrag na vrh Vidi junior's Profil Pretraži druge poruke poslane od junior

*
Guest
Guest

Poslan: 03 March 2006 u 2:09pm | IP Logged Citiram *

I JA SE APSOLUTNO SLAŽEM S JUNIOROM.UVIK SMO MI KRIVI ZA LOŠ USPJEH,A TADA TRENERI JEDVA TE POGLEDAJU,DOK NEŠTO POSTIŽEMO SVE JE SUPER SVI SU UZ TEBE,MISLIM DA BI BILO DOBRO DATI MALO MOTIVACIJE I ONIMA ŠTA SU MALO SLABI OD STRANE TRENERA.

Natrag na vrh Vidi *'s Profil Pretraži druge poruke poslane od *

bivša nada kluba
Guest
Guest

Poslan: 03 March 2006 u 4:46pm | IP Logged Citiram bivša nada kluba

gospodo kada ste se tako obrušili na trenere budite malo konkretni. I ja sam veslao  za sve je bio kriv trener. Ne baš za sve. Mojem juniorskom trenru prigovaram samo što je bio neozbiljan, ali sam ga cijenio i poštovao kao oca. Na žalost umrao je. O mom seniorskom treneru mogao bih vam pričati, ali ga neću " hvaliti " preko ove stranice. Ja vam svima mogu iskreno kazati da sam moju zadnju seniorsku godinu na  doslovno sve treninge došao motiviran 100% i niti jedan trening nisam došao nespreman.ALI  kada te trener pita zašto ste loše vesali a on je bio u gliseru samo jednom u tijeku sezonu onda se stvarno upitaš tko je ovdje lud.
Ja vas sve pitam koji treneri nisu dobri. Da li netko od vas budućih reprezentativaca je sposoban odveslati skoro 6000 km kao nekada baljkas i pok. Marić ili su to laži kao juniori. U to doba nije bilo niti veslaonice niti ergometra dakle čista voda.
Radite slabo ili nikako. Dolazite nemotivirani i onda je trener kriv ili mislite da vas trener mora bičem tjerati da radite i da radite.
Treneri imju mana kao i svi, ali pogledaj te vi svi u sebi koliko ste motivirani. Svi bi htjeli prvo mjesto, ali malo je spremno podnijeti žrtvu za to prvo mjesto.
Još jednom najlakše je trenera optužiti za sve jer sam to i ja radio. Pobjednik grešku traži u sebi, a  gubitnik u drugima odnosno u treneru, brodu, vjetru, valovima,.....
Think 'bout it.

Natrag na vrh Vidi bivša nada kluba's Profil Pretraži druge poruke poslane od bivša nada kluba

<< Predhodna Stranica od 3 Slijedeća >>
  OdgovoriPošalji novu temu
Verzija za ispis Verzija za ispis

Skok na forum
Ne možete poslati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme u ovom forumu
Ne možete brisati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete editirati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete kreirati ankete u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama u ovom forumu