Poslan: 11 September 2006 u 8:42am | IP Logged
|
|
|
Svima koji su se borili ka lavi iđe   !!!
Dica moja morate znat šta su stari crnogorci rekli: junačtvo je tuć dušmana izvanka, a čojstvo je tuć sam sebe! E kad to upantite i napravite onda više niste dica. Štaviše, ja mislin da zato šta to nemaju srca učinit puno "odraslih" nikad nije ošlo od faze diteta.
Lipa moja stino (jo šta mi je ružno ono "stena") ka znak da si štokoda stvarno svatija aj i ti lipo pokaži da si čovik: sam izbriši sve one ružne riči šta si napisa pod raznin imenima i neboj se. Ako to napraviš, a virujen da oćeš, biće ti duša punija, a obraz čist. Sve dotada će tvoje junaštvo biti šporkano, a otad ćeš biti čovik.
Šta će ti forumi na kompljuteru za raspravit štokoda? Šta se bojiš reć u lice šta ti smeta? Il se morebit bojiš odgovora? Boju se oni šta in obraz nije čist, isto ka i oni šta nisu sigurni u ono šta govoru. Lipo sad kad je kako vidin svršilo Prvenstvo aj ti lipo u Krku i tamo razgovaraj, a ako te stra aj lipo u društvu ćaće, matere, brata, sestre, prijatelja. Samo pazi molin te ko ti je prijatelj, prijatelj je velika rič, isto ka i obraz!
|