Poslan: 02 October 2006 u 12:00pm | IP Logged
|
|
|
Čitam sve ovo i ne znam što bi napisa . A moram ! Moram jer je zapravo sramota šta sve ljudi sebi mogu dopustiti za pravo . Mislim da je svima jasno da nema idealnog . Za sve se čovjek mora mučiti . Sport je nešto gdje to dolazi posebno do izražaja a veslanje u tom sportu opet spada u onu kategoriju gdje je mučenje nešto svakodnevno i posebno teško . Stvari koje su neki napisali u ovom forumu , trebalo je izbrisati i prije nego su i došle . Vrijeđanje osoba je nešto što je samo po sebi ružno a kad je to tako nisko i ružno kako je to sad napravljeno , onda to zapravo govori više o onome tko piše nego o samom tekstu . Neke se stvari ne mogu opravdati na mladost , neznanje i neiskustvo . Problemi se ne rješavaju na ovakav način . Ako netko iz Uprave pročita ovaj moj komentar , evo predlažem da Uprava zbog ovog i sličnih slučajeva uvede anketu među veslačima i na taj način ispipaju bilo kluba . Naime , uglavnom su to vrlo mladi ljudi od kojih se traži puno . I doma i u klubu . Ponekad to oni jednostavno ne mogu a ipak žele i dalje raditi . Vjerujem da i ako imaju probleme , neće ih reći . Većinu trenera iz kluba znam osobno i znam kakvi su ljudi . Da to ne znam , sigurno moje dijete ne bi veslalo u Krki . Zato mislim , da bi ovakve anonimne ankete ( ne moraju biti ) , pomažu vodstvu kluba u rješavanju problema ako ih ima .
Ovoga ljeta je mnogo članova kluba radilo za praznike da bi zaradili koju kunu a trebali su u to vrijeme trenirati . Je li zato kriva Krka , treneri ili netko treći . To je stvar svakog člana ponaosob . Želi li on postati sportaš ili će se veslanjem baviti rekreativno . Ako želi samo nabijati mišiće i na trening dolaziti kad ga je volja , onda ne treba blatiti sve i svakoga a probleme treba iznositi javno ali , normalno , ako ih ima . Vjerujem , da tada ne bi bilo uvreda i jadnih ispada već bi se problemi riješili ( ako mogu ) odmah .
Razgovarati , razgovarati i razgovarati . Komunikacija je ključ uspjeha u svemu !
__________________ samo da ne bude gore a sigurno može biti bolje
|