Aktivne temeAktivne teme  Ispiši listu članova forumaLista članova  Pretraži forumTraži  PomoćPomoć
  RegistracijaRegistracija  LoginLogin
Razno
 VK KRKA forum : Razno
Naslov Tema: nu vid zbilja OdgovoriPošalji novu temu
Autor
Poruka << Prijašnja tema | Slijedeća tema >>
Junior2
Forumas0
Forumas0

Registrian: 19 September 2006
Online Status: Offline
Poslan: 28 September 2006 u 10:36am | IP Logged Citiram Junior2

Krasicu fali to sta je dobar covik tako da lini veslac iz Kalelarge misli da more i ljude i cilu Krku pljucati jer mu se nikad nije vratilo. Protiv predsjednika i Krasica je samo on sta seta po knjiznici, minja mista za kompjuterima i tako misli da ce vas privariti ka da ih je vise. Taj se nikad se nija pravo oznojija na treningu. Znali smo svi da je lincina, al ja nisan zna da je tolki manijak da se nako proliva o Luci.
Natrag na vrh Vidi Junior2's Profil Pretraži druge poruke poslane od Junior2

??????
Guest
Guest

Registrian: 01 October 2003
Online Status: Online
Poslan: 28 September 2006 u 12:41pm | IP Logged Citiram ??????

nu napiši ime tog linčine?
Natrag na vrh Vidi ??????'s Profil Pretraži druge poruke poslane od ??????

gibson
Forumas0
Forumas0

Registrian: 28 March 2006
Poslan: 02 October 2006 u 12:00pm | IP Logged Citiram gibson

Čitam sve ovo i ne znam što bi napisa . A moram ! Moram jer je zapravo sramota šta sve ljudi sebi mogu dopustiti za pravo . Mislim da je svima jasno da nema idealnog . Za sve se čovjek mora mučiti . Sport je nešto gdje to dolazi posebno do izražaja a veslanje u tom sportu opet spada u onu kategoriju gdje je mučenje nešto svakodnevno i posebno teško . Stvari koje su neki napisali u ovom forumu , trebalo je izbrisati i prije nego su i došle . Vrijeđanje osoba je nešto što je samo po sebi ružno a kad je to tako nisko i ružno kako je to sad napravljeno , onda to zapravo govori više o onome tko piše nego o samom tekstu . Neke se stvari ne mogu opravdati na mladost , neznanje i neiskustvo . Problemi se ne rješavaju na ovakav način . Ako netko iz Uprave pročita ovaj moj komentar , evo predlažem da Uprava zbog ovog i sličnih slučajeva uvede anketu među veslačima i na taj način ispipaju bilo kluba . Naime , uglavnom su to vrlo mladi ljudi od kojih se traži puno . I doma i u klubu . Ponekad to oni jednostavno ne mogu a ipak žele i dalje raditi . Vjerujem da i ako imaju probleme , neće ih reći . Većinu trenera iz kluba znam osobno i znam kakvi su ljudi . Da to ne znam , sigurno moje dijete ne bi veslalo u Krki . Zato mislim , da bi ovakve anonimne ankete ( ne moraju biti ) , pomažu vodstvu kluba u rješavanju problema ako ih ima .

Ovoga ljeta je mnogo članova kluba radilo za praznike da bi zaradili koju kunu a trebali su u to vrijeme trenirati . Je li zato kriva Krka , treneri ili netko treći . To je stvar svakog člana ponaosob . Želi li on postati sportaš ili će se veslanjem baviti rekreativno . Ako želi samo nabijati mišiće i na trening dolaziti kad ga je volja , onda ne treba blatiti sve i svakoga a probleme treba iznositi javno ali , normalno , ako ih ima . Vjerujem , da tada ne bi bilo uvreda i jadnih ispada već bi se problemi riješili ( ako mogu ) odmah .

Razgovarati , razgovarati i razgovarati . Komunikacija je ključ uspjeha u svemu ! 

Junior2
Forumas0
Forumas0

Poslan: 04 October 2006 u 1:35pm | IP Logged Citiram Junior2

Ma ljudi moji u Krki imamo sve šta se može samo poželiti. To je istina. S druge strane ima onih koji bi i sad dolazili kad in se svidi. Kad će se to riješit? To najprije pitan trenere, a onda i upravu jer je to glavna stvar. ja neću da me trener stavlja u brod sa onin koga znan da neće sutra doć na trening.

Mr. Inquisitive
Forumas0
Forumas0

Registrian: 13 August 2006
Poslan: 06 October 2006 u 7:32pm | IP Logged Citiram Mr. Inquisitive

Ja se slažen sa Junioron2. Krka stvarno ima dobre uvjete za treniranje. Ali da bi te uvjete iskoristili šta bolje možemo, da bi postigli uspjehe na regatama, tribamo se žrtvovat. To vridi za one koji misle i žele ozbiljno trenirat, a ne doć na trening kad nema ništa drugo za radit. Ja mislin da bi treneri tribali pristupit sa malo većon dozon discipline i malo više motivirat veslače, ali nisu svemu treneri krivi, zapravo oni imaju malu ulogu šta se tiče redovitosti. Neki ne mogu doć na trening zbog škole, bolesti ili nečeg drugog. To je sve u redu ali mi nikako ne ide u glavu kako neki mogu ne pojaviti se komplet cilo lito i sad opet trenirat. Ako ikad ima najmanje bolesti u godini to je onda lito. Liti nema škole, osim za one šta su išli na popravne. Nemože se učit dva dana prije provjere pa ne doć na trening i opet dobit jedan pa onda idu zabrane... Mislin da svemu triba pristupit ozbiljno i zapet za to i napravit šta bolje možeš. Krkaši idemo osvojit još jedan Kup Dalmacije i biti šta možemo biti bolji na PH. Zato ajmo stvarno počet trenirat i biti najbolji.

P.S. Jeste li čitali Galeba Jonathana Livingstona od Richarda Bacha, ako niste pročitajte tu knjigu!  

Natrag na vrh Vidi Mr. Inquisitive's Profil Pretraži druge poruke poslane od Mr. Inquisitive

Junior2
Forumas0
Forumas0

Poslan: 20 October 2006 u 1:01pm | IP Logged Citiram Junior2

Ja bi tija na svjetsko u Kinu. radimo puno i dobro, valjda će nešto i bit od toga. Oće li se ove godine ić na snig?

Ako želiš odgovorit na ovaj thread moraš obaviti login
Ako još niste postali naš član morate se  registrirati

<< Predhodna Stranica od 6
  OdgovoriPošalji novu temu
Verzija za ispis Verzija za ispis

Skok na forum
Ne možete poslati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme u ovom forumu
Ne možete brisati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete editirati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete kreirati ankete u ovom forumu