Autor |
|
komarac Guest

Registrian: 01 October 2003
Online Status: Online Poruke: 265
|
Poslan: 18 September 2004 u 9:55am | IP Logged
|
|
|
..Samo, treba doći na Državno! Bilo bi dobro da se ovih dana pazi kako se vozi skutere, bicikle, role, kako se trči, igra nogomet,košarka, kako se prenosi namještaj i sl. Ozlijeda jednog može poremetiti nastup i možebitni uspjeh drugih.
|
Natrag na vrh |
|
|
hhj Guest

|
Poslan: 19 September 2004 u 7:15pm | IP Logged
|
|
|
to vridi za gverica... 
|
Natrag na vrh |
|
|
ime 2 Forumas0

Registrian: 11 September 2004
Online Status: Offline Poruke: 6
|
Poslan: 19 September 2004 u 7:53pm | IP Logged
|
|
|
nemora samo za gverića to vridi za sviju a ne samo za njega. Neka se svi paze šta rade još ovih 4-5 dana.
|
Natrag na vrh |
|
|
krkaš Guest

|
Poslan: 19 September 2004 u 8:15pm | IP Logged
|
|
|
... a šta ćemo sa biciklama, skuterima, i sl. iza Državnog? Oće li Hrvoje postati glavna faca u Klubu?
|
Natrag na vrh |
|
|
MALENA Forumas0

Registrian: 03 September 2004 Lokacija: Croatia
Online Status: Offline Poruke: 4
|
Poslan: 19 September 2004 u 10:42pm | IP Logged
|
|
|
MISLIM BIJA BI RED DA NAKON DRŽAVNOG IMAMO KOJI DAN ODMORA DA SE MALO NASPAVAMO KONAĆNO I PROSLAVIMO SVOJE REZULTATE
__________________ ČAO
|
Natrag na vrh |
|
|
Krkasica Guest

|
Poslan: 19 September 2004 u 11:04pm | IP Logged
|
|
|
MA Hrvoje i je glavna faca ...nego
sta....jos malo do drzavnog;nadam se stvarno da ce sve biti dobro;da ce
svi dati svoj maksimum i naravno da ce onda na kraju svi biti
zadovoljni i da cemo ici kuci pjevajuci ....pozdrav svima !
|
Natrag na vrh |
|
|
komarac Forumas0

Online Status: Offline Poruke: 18
|
Poslan: 20 September 2004 u 10:41am | IP Logged
|
|
|
još: ponedjeljak, utorak, srijeda i onda put pod noge...Bilo bi dobro da jedni drugima budemo podrška i kada dođemo u Zagreb i kada se bude navijalo, a ne da nas trema natjera da sidi svatko na svom kraju prikolice i misli se kako bi radije pisao provjeru iz matematike (ima li takvih?) Triba drugima potvrdit šta su šibenčani, a ne da po listu Veslanje pišu da smo slučajno dobili Kup Dalmacije. Dobili smo ga jer valjamo, a ne jer nam je to palo s neba!
|
Natrag na vrh |
|
|
0 Guest

|
Poslan: 20 September 2004 u 12:14pm | IP Logged
|
|
|
ok,ok vidimo da su se svi skulirali zadnje dvi stranice i sta niko u biti ne pokazuje kolko se svi medusobno mrzimo i ogovaramo .pogotovo zenske.a tek muski-zenske. i jos jednon samo da narusin ovaj mir na zadnje dvi stranice i da se vratin na problem trosenja love kluba(je da se to nikog od nas ne tice al eto...).nije mi jasno za koga su novi dvojac i dubl(jos uvik neraspakirani),a cesto pola ljudi ostane na suvon jer je neko drugi izasa u 2x.a da ne spominjen da nova vesla nesmi niko koristit osin tocno odabranih.mislin da se klub ipak sastoji od veslaca a ne samo od brodova i ulickanog kluba.nemos rec da nije bolje trenirat u lakiranom klubu,al cinjenica je da je sta su clanovi stariji i vise se upoznavaju sa unutrasnjin problemima kluba i nesuglasicama i izmedu samih trenera,na kraju otidu.istina,neki su bili jednostavno lini,ali to su neki.eto,nije sve tako bajno.al nemojmo se demoralizirat,drzavno je za 3 dana. .i nemorate se sad palit i ljutit i neznan kakve odgovore pisat,samo razmislite,ok?
|
Natrag na vrh |
|
|
komarac Forumas0

Online Status: Offline Poruke: 18
|
Poslan: 20 September 2004 u 12:46pm | IP Logged
|
|
|
uopće mi nije jasno šta je nula mislila kazati. Odnos između veslača je sasvim ok i dobro da je tako jer da nije to ne bi valjalo. A odnos sa curama je itekako dobar (nula je sigurno netko od starijih (možda koji trener?) jer da je netko od nas tada bi znao kako je. Odnos između trenera? stalno sve radu u dogovoru, pa čak i to kada će tko izaći sa kojim brodovima. Druže se, razgovaraju, pomažu...to je loš odnos? A neraspakirani brodovi? Uopće ne vidim da netko ostaje bez broda i da ne ide zbog toga na vodu. Brodova ima itekako dovoljno. A novi se sigurno nisu još raspakirali jer nema potrebe da se raspakiraju već sad; dogodine možda budemo imali koju ekipu za svjetsko, a toj ekipi će itekako znaćiti da vozi novi brod (znalci znaju da novi brod donosi koju sekundu, a sekunde na velikim natjecanjima puno znače). I da li itko poznaje klub poput našeg u kojem početnici veslaju u prvoklasnim brodovima, a čak i one sasvim loše ekipe deru sasvim nove brodove? Brodovi su tu da ih se koristi, ali ima i onih starijih koji su za treninge sasvim dobri, pa kako se nula nije upitala zašto se ne vesla u tim brodovima; slobodno neka izvoli, ako je on taj koji ne može na vodu jer nema broda)...A nova vesla...Tko vesla sa novim veslima? Da li veslaju oni koju su trenutno najbolji u svojim kategorijama? Ili veslaju neki odabrani po babi i stričevima? Ako je dogovor trenera bio da će nova vesla koristiti najbolji tada mislim da je to sasvim ok. Vesala baš kao i brodova ima dovoljno i nitko nikada ne ostane bez "svog" vesla, a svatko se može izboriti da bude najbolji pa da idućom turom novih vesala on bude taj koji će ih dobiti, baš kao što možda Nula ima šansu da baš ona (on) ili njegova ekipa sjedi u (trenutno) neraspakiranom brodu na nekom narednom natjecanju. I kao što je jednom prije već kazano, oportunista će uvijek biti, kao i kritičara koji sami ne poduzimaju baš ništa u pogledu onog što kritikuju. ..I ma koliko nam Nula želi razbiti optimizam i dobre međusobne odnose neće u tome uspjeti. Možda Nula ima problem sa samim sobom?!
|
Natrag na vrh |
|
|
JA** Guest

|
Poslan: 20 September 2004 u 2:08pm | IP Logged
|
|
|
JA JEDNIM DJELOM BRANIM NULU JER ZNAM DA U OVOM KLUBU POSTOJE PRIVILEGIRANE OSOBE SAMO ŠTA TO NEKI OĆITO NESVAĆAJU MOŽDA MI ŽENSKE SMO JEDNA PREMA DRUGOJ VAKO OK ALI KO ZNA STA JEDNA DRUGOJ IZA LEĐA GOVORI.MNOGO PUTA SAM BILA U TO SITUACIJI DA MI U FACU SVE SUPER SE GOVORI ALI IZA LEĐA MALO PREVIŠ OGOVAR!
|
Natrag na vrh |
|
|