Autor |
|
krkaš Guest

Registrian: 01 October 2003
Online Status: Online Poruke: 265
|
Poslan: 20 September 2004 u 3:45pm | IP Logged
|
|
|
Neka 0 i bilo ko kaže i dobro je da ima di reći to šta oće, samo ima i ode konkretno jedna kvaka oko trošenja love Kluba: i ovo šta mi možemo pisati u ovom forumu neko je triba platit! Bilo bi dobro da se kaže kada je pola ljudi ostalo na suvon jer nije bilo brodova i vesala, pa neka trener Krasić ka prvi trener odgovori, isto ka i za nesuglasice trenera. Opet kažen da ja mislin da svak ima pravo pitati i govoriti ako mu se šta ne sviđa, ali triba biti pošten i reći tačno o čemu se radi. Srića da u našen sportu odlučuje štoperica pa se tatini sinovi (i ćere) ne moraju sramiti ako su dobri i dobiju ta nova vesla zato jer su bolji od drugih.
Evo neka 0 i JA** dadu svoj prilog da forum ne bude skuliran i kažu koga u Klubu i zašto mrzu i ogovaraju i ko njih i zašto mrzi i ogovara. Ja npr. mislin da našu JA* imaju ekskluzivno pravo ogovarati samo oni koji joj gledaju u leđa - na regatama!
P.S. Živila živost našeg foruma (i Kluba)! Doli razno!
|
Natrag na vrh |
|
|
kapljica Guest

|
Poslan: 20 September 2004 u 4:48pm | IP Logged
|
|
|
ma nema niko nikog pravo ogovarat,mislin ne može ti to niko zabranit al ... ne mogu reći da obožavan svakog doli u klubu, ima onih s kojima se nikako ne slažem po mišljenjima kao šta su vjerojatno 0 i JA** i s njima jednostavno neću toliko provodit vrime van broda al većinom su mi svi dragi i ok i naravno nikog ne mrzin! pa kako ću mrzit ljude s kojima san po cili dan i s kojima dilin iste muke (dizanje u 5uri,ergometar,veslanje i trčanje i po buri i po kiši....i druge slične radosti ) ?! a to da su neki Odabrani- pa ko ih je odabra nego oni sami na stazi !!! i mislin da su potpuno zaslužili vesla i brodove u koje izlazu. al isto bi se treneri mogli malo bolje dogovorit oko rasporeda treninga i razmine brodova. al u kojem drugom klubu se vesla u tako dobrim brodovima ko u Krki?a da nisi najmanje u reprezentaciji...pa ni onda.
|
Natrag na vrh |
|
|
krka Guest

|
Poslan: 20 September 2004 u 9:47pm | IP Logged
|
|
|
MA u klubu je stvarno sve super...i nema se ko sta zaliti.....jos samo malo do drzavnog ...jos jedanput sritno svima...nadam se da se Gveric oporavia...naprid Krka!
|
Natrag na vrh |
|
|
I....... Guest

|
Poslan: 20 September 2004 u 10:04pm | IP Logged
|
|
|
PITAM SE ZAŠTO MI SVAKI PUT SVE VIŠE I VIŠE PLAČAMO REGATE U ZAGREB PRIJE SU TO BILE PUNO MANJE CIFRE I ZAŠTO NIKAD SVI JEDNAKO NEPLAĆAMO KOME SVA TA LOVA ŠTA BI BILO KAD NEKOME RODITELJI NEBI MOGLI PLATITI A VESLA U ČETVERCU I OSMERCU NARAVNO POSADA OTPADA.
|
Natrag na vrh |
|
|
ja Guest

|
Poslan: 20 September 2004 u 10:27pm | IP Logged
|
|
|
Ma šta se više placa?uvik isto,samo sad se placa i kombinezon...Zagreb
se uvik placao 250kn.....plus dres je 350kn.... u drugim klubovima sve
placaju veslaci,spavaju po sportskim dvoranama neki...mi imamo hotel,sa
super spizom i ovako jeftino prolazimo...a šta bi tribalo;kako bi klub
trebao plaćati troškove???kako su neki ljudi nezahvalni.....inace se
placa u klubovima svaki misec i clanarina.....stvarno nam je dobro i
stvarno su licemjerni ti koji prigovaraju....sram ih ima biti....
|
Natrag na vrh |
|
|
bivsi veslac Guest

|
Poslan: 21 September 2004 u 11:12am | IP Logged
|
|
|
"kome ide lova koja se plati za "sve to"?" Pa dragi moj I....... ta lova o kojoj ti ispitujes se plati Klubu. A zasto? Pa zato sto ti lijepo sjednes u bus, pa lijepo dođes u hotel na cetiri dana, pa onda komodno odes u kupatilo da se otusiras, pa te doceka serviran rucak, pa te voze na stazu, pa onda sjednes u prvoklasni brod, pa poslije opet odes u hotel, pa se opet na komod sređujes pola sata u kupatilu, (naime ne ceka te deset drugih, jer spavas u sobi sa samo jednim ili dvoje od kolega), malo odes na masazu, jer masaza svakom dobro dođe, a ti ces je sigurno iskoristiti kad vec imamo super fzioterapeuta, pa topla vecera, malo društvenog lunjanja po hodniku i sobama i onda spavanje u cistim krevetima./ Samo da znas neki drugi Klubovi u to isto vrijeme spavaju na podu dvorane, u sobama po dvadeset gdje im je na raspolaganju samo jedan wc i jedan tus (a i oni placaju svoj odlazak na Drzavno), ili u hotelu ali tako sto sav trosak puta, hotela, prijevoza camaca (i to se placa ako nisi znao) placaju u potpunosti njihovi roditelji)./ I da ti bude još jasnije ti uopce ne placas onu cijenu koju bi trebao, jer najveći dio placa Klub, a tebe dopada tek jedan (mali) dio samo hotelskog smjestaja/ Autobus, veci dio troska hotela, pola troska dresa, prijevoz brodova, akontacije za natjecanja placa Klub/Znas li ti uopce koliko to iznosi? /Ne znas?! /Naravno jer kada bi znao ne bi postavljao tako nebulozno pitanje o tome zasto moras platiti za cetri dana u Zagrebu, za dres i za sve ostale troskove regate 350 kn./ A clanarina? Koliko iznosi nasa mjesecna clanarina? Iznosi 12,5 kuna. Da upravo toliko. Toliko placas svoj svakodnevni rad na spravama, veslanje u odlicnim brodovima, tusiranje u toploj vodi, masazu, cokoladu i najveci dio svih mogucih troskova koji se oko tebe pojavljuju kroz jednu godinu, a nije ih malo, uopce. Uostalom i cetiri trenera treba platiti, jer ti zelis da ti se posveti dovoljno pažnje. Pokusaj uzeti jednog jutra 10 kn za kupiti marendu, veliku bilježnicu debelih korica za matematiku, veliku za kemiju, malu za zemljopis,tehničku olovku, knjigu iz fizike, sjesti usput u koji kafic i vidi mozes li sve to s toliko novca. Ako otkrijes da je nemoguce tada znaj da veslanje prezivljava upravo tako: sa premalo novaca priusti svojim veslacima puno, pa i tebi /Mislis li i dalje da je puno tih tvojih 12,5 kuna i da netko pljacka Klub?!!!
|
Natrag na vrh |
|
|
komarac Forumas0

Registrian: 03 September 2004 Lokacija: Croatia
Online Status: Offline Poruke: 18
|
Poslan: 21 September 2004 u 12:39pm | IP Logged
|
|
|
s odgovorom Ja i Bivšeg veslača se u potpunosti slažem.
|
Natrag na vrh |
|
|
ime 2 Forumas0

Registrian: 11 September 2004
Online Status: Offline Poruke: 6
|
Poslan: 21 September 2004 u 9:02pm | IP Logged
|
|
|
Potuno se slažem na odgovor Bivšeg veslača jer mi se nebi uopče trebali buniti za naše plaćanje za Državno (dobar hotel,super spiza i sve ostalo) za članarinu koja je ništa i za Dubrovnik u kojem imamo odličan hotel i odličnu spizu.
|
Natrag na vrh |
|
|
oarsome-foursome Guest

|
Poslan: 22 September 2004 u 2:50pm | IP Logged
|
|
|
sutra idemo!!!!!!!!!!sritno svima!!!
|
Natrag na vrh |
|
|
Enfant terrible Guest

|
Poslan: 22 September 2004 u 5:23pm | IP Logged
|
|
|
komarac je tak sladak sa svojim meliorizmom na ovom forumu i većina vas šibenčanki i šibenčana su također takvi i ja vas sve volim zbog vašeg otvorenog parlamentarnog, otvorenog i učtivog diskutiranja putem ovog foruma. svaka čast za velik nivo liberalnosti (koju mnogi veslači nikad nemaju prilike u drugim klubovima osjetiti) no ovo slatki vam i ne ide u prilog jer time želim ukazati kako ste mladi, nevini i, bez uvrede, nemate pojma o sivoj eminenciji, konkretno ovom prilikom, veslanja i njihovom djelovanju.
Još ste tako uvjereni u svoje, još uvijek, dječju distinkciju dobrog i lošeg na jako jednostavan i jasan način. uživajte u takvom gledanju na svijet dok vam to sigurnost vaše adolescencije pruža, jer kada počnete uviđati stvarno naličje svijeta i kada vam se roditelji sklone sa prozora svijeta uvidjet ćete da vani ne sja sunce kako vam se čini zbog dobrote vaših roditelja, vidjet ćete vani da se još od prethistorije nije ništa izmjenilo i shvatit ćete pravo značenje one homo homini lupus.
Nula je jako dobro prozborio, stvar je što većini vas to nije vidljivo što on govori, a oni pozicionirani u administraciji demagogiziraju i bore se protiv onih koji prijete njihovom 'poretku'.
Neću više razvlačiti ili hipotezirati jer nema svrhe psihički vas mučiti prije regate godine za vas, ali samo ću vam reć da ne vjerujete svemu što vam treneri prodaju i da postoje 4 (ako ne i više) dimenzije našeg svijeta.
Pročitajte si na www.veslanje.hr Kodeks ponašanja i Statut HVS-a i recite mi koliko se puta u cijelom tom dokumentu spominju veslači, pravnim žargonom, stranke zbog kojih postoji institucija HVS-a, o kome djelatnici HVS-a (time i treneri), blaže rečeno, uvelike ovise. iz tog temeljnog dokumenta cijelog našeg veslačkog društva (dokument analogan ustavu republike) možete vidjeti kako su veslači irelevantni i marginalizirani. A da ne pričam o tome kako je sam Statut i Kodeks napisan smiješnom neprofesionalnošću, i namjernom neodređenošću.
|
Natrag na vrh |
|
|
|
|