VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848




Ivica i Leo veslaju prema Amsterdamu
27.06.2011. 19:01:47   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju Proteklih petka i subote naš B-seniorski dvojac bez kormilara Ivica Ban i Leonard Šare pristupili su trening-testu radi provjere brzine čamca pred mogući odlazak na 2011 World Rowing Under 23 Championships koji će se ove godine od 20. do 24. srpnja održati na poznatoj veslačkoj stazi Bosbaan u Amsterdamu.


Prema riječima našeg glavnog trenera zbog Jaruna pripremljenog za natjecanje u kajaku i kanuu, tj. zbog suženih staza prilagođenih tom veslanju srodnom sportu, provjere se nisu odvijale na uobičajeni način nego je naš dvojac veslao i u petak i u subotu 2 puta po 1000 metara maksimalno s par minuta razmaka. Rezultat (zbrojene tisuće + 10 sec.) pokazao da je oni trenutno vrijede oko 6:45 što ih je svrstalo u kandidate za odlazak na SP s postignutom B-normom. Nadamo se da će ih predstojeći treninzi još ponešto ubrzati, a koliko će to biti ostaje da se vidi. Valja istaći kako se, baš onako kako smo to već i najavili, zbog Leovih obveza na fakultetu u Splitu, njih dvojica praktično nisu našli zajedno još od od Bleda na više od 3-4 uzastopna treninga. Sad kad su Leove intenzivne studentske obveze pomalo na izmaku (i danas je čitav dan u Splitu, pa opet u četvrtak, pa opet idući tjedan...) možda će im 20-ak dana zajedničkog intenzivnog rada zaista donijeti poboljšanje rezultata. U svakom slučaju čestitamo im obojici na zasluženom pozivu u izbornu vrstu, a bilo bi lijepo kad bi ponovili rezultat našeg poznatog 4+ (Ivo Despot, Janez Grbelja, Stevo Macura, Zdravko Huljev i korm. Ante Ban) ostvaren na istoj stazi još pradavne 1977. godine. Ivo i ekipa bili su šesti, eh kad bi Ivica i Leo bili šesti... u svakom slučaju 7 dana u Amsterdamu bit će im lijepa nagrada za sve napore uložene proteklih godina u bavljenje jednim od najljepših olimpijskih sportova! Tamo u Nizozemskoj živi naš bivši veslač gosp. Čedo Paić koji će našem trojcu zasigurno biti dobar domaćin i njihov najveći navijač.

Kad smo već kod čestitanja koristimo priliku da čestitamo članovima kombiniranog četverca "bez" (Piton, Prnjak, Čakarun, Ledenko), skifisti Gardijanu i njihovim klubovima na brončanim medaljama donesenim s prvog juniorskog Prvenstva Europe!  

Aspirinik

  Verzija za Ispis


Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  







Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com






     
   
©2004 Veslački klub"Krka"