Autor |
|
krkaš Guest

Registrian: 01 October 2003
Online Status: Online Poruke: 265
|
Poslan: 09 September 2004 u 4:01pm | IP Logged
|
|
|
Pitanje za killera i sl.: što predlažeš da se radi u Klubu? Ili si možda više za to da ti dupe "vidi puta"? Ovo zadnje neka ti osiguraju roditelji, ili neki drugi klub, a nama koji se znojimo i volimo Klub ostavi naša mala zadovoljstva. Naravno ako valjaš kao veslač-ica onda ti niti ne treba Klub, tvoju vrijednost će, kroz odlaske na regate, financirati HVS, odnosno Olimpijski odbor. Sreća je samo da se bavimo sportom sa štopericom, pa mamina i tatina djeca ne mogu tek tako proći. Nisam zato ljut kad Luca ide na regate jer, do sada tamo uglavnom pobjeđuje, a Bujas i Vudrag su više dali za Klub nego što tvoje kratko pamćenje može registrirati!!!
|
Natrag na vrh |
|
|
Veslac-Ši Guest

|
Poslan: 09 September 2004 u 5:24pm | IP Logged
|
|
|
DA,ovaj killer je stvarno neka budala da ne moze biti veca....stvarno
nema sta nemamo u klubu;po meni i previse imamo.....proslo je puno
takvih budala kroz nas klub;a tako ce nadam se proci i otici i ova
budala "killer"....stvarno,ako si voljan ili voljna puta neka ti
to mamica ili tatica osiguraju..ovo je klub u kojem se trenira i koliko
sam u njemu vidim da se cijeni rad;i zna se da ako ne valjas nitko ti
ne moze pomoci na stazi....aj reci molim te gubitnice ko je bolji od
Luce trenutno-tko je veca perspektiva od nje;Bujas i Vudrag su bili u
reprezentaciji vise puta...tija ti ili ne ;oni nose klub....ovi mali
kadeti su dobri momci i puno obecavaju;no jos su mladi i tribaju se
dokazati u starijoj konkurenciji-al su stvarno momci dobri i
obecavaju....a sta bi ti na pripremama radija????svi znaju da uspjehe
prave uspjehe postize malo njih;i oni koji ih postizu trebali bi na
pripreme-po meni samo Luca,Bujas i Vudrag i mozda jos njih par koji su
mladi al obecavaju....Krka je Jadran pobjedila na vise regata Kupa
Dalmacije tupsone;i uopce ne sumnjam i da je Jadran dosao na tu jednu
regatu da bi Krka i dalje bila prva....al sto vrijedi razmazenim
budalama kao sta je ovaj "killer"ko je glup uvik ostaje glup
|
Natrag na vrh |
|
|
komarac Forumas0

Registrian: 03 September 2004 Lokacija: Croatia
Online Status: Offline Poruke: 18
|
Poslan: 09 September 2004 u 7:29pm | IP Logged
|
|
|
Killer je namjerno ili ne postigao da mu mi sad ovdje odgovaramo, da se grizemo, da ga pokušavamo razuvjeriti, pa uvjeriti i time je napravio i nešto dobro, jer kako vidimo ipak nas je više koji mislimo da je u Klubu sasvim ok. Neću uopće govoriti o teoriji po kojoj su neki drugi mogli biti bolji od nas na Kupu Dalmacije, jer da su mogli i bili bi (nije to jedna regata pa da nam se posrećilo). Opće je poznata stvar da nam kadete i cure ne može nitko sustići; tu nema dileme oni su osigurali da budemo najbolji jer su osvajali prva mjesta, ali zar i mlađi juniori nisu dali svoj doprinos, kao i juniori i seniori. Kup je pokazatelj dobra rada i kavalitete na razini Dalmacije i tu jesmo prvaci. Druga priča su natjecanja na Jarunu koja već zahtjevaju nešto višu kvalitetu da bi se došlo među najbolje. Tu je već i ulazak u finale (u nekim disciplinama) ogroman uspjeh. Eto recimo u mlađim juniorima je Mišel veslao u finalu skifa, a svi dobro znamo koliko je dobrih juniorskih skifista. Zar je trebalo da on ne ide u Mađarsku? Zar mu je taj odlazak poklonjen? I zar osvojenom medaljom na tom natjecanju nije opravdao ukazano povjerenje? O Luci ne treba trošiti riječi. Mislim da joj nitko ne može kazati da se šlepa na tuđi račun. Godinama trenira toliko redovito da je samo bolest može natjerati da propusti trening (Ove godine je odveslala cijelu regatu (i polufinala i finala za dvije discipline) sa simptomima mononukleoze i u obje je discipline bila prva. Zar ona ne zaslužuje da je vode na natjecanja na kojima se treba izboriti za ulazak u finale (na Bledu je ući u finale odista teško, a ona je lani osvojila medalju.) A zar Adrijana i Lucija (u dublu) nisu za ovu godinu uvjerljivo najbolje u svojoj kategoriji. Njima je zlato na Državnom već oko vrata. A Vlatko? Hoće li se i tom momku govoriti da ga netko šlepa jer mu je otac trener ili će se priznati da momak redovito radi i u svim klubskim testovima i trkama pokazuje da vrijedi?! A Knez i Hrvoje? Ovaj kadetski dubl je konkurenciju u Zagrebu gotovo pomeo kao i kadetski četverac skul...A Bujas i Vudrag?! Tko im može kazati riječi prigovora? Znate li koliko godina veslaju? Koliko su medalja osvojili za Klub? Koliko su puta bili u reprezentaciji? Onaj tko osvoji iti upola od onog što su uspjeli oni neka ih slobodno kritizira; i njih i trenere i upravu. Ako netko misli da je veslanje rekreacija, a regate turistička putovanja onda je očito pogriješio klub.Taj bi trebao otići u jedan od niza klubova u gradu u kojima se istina ide masovno na natjecanja, ali pod jednim malim uvjetom: da roditelji plate sve troškove i da redovito uplačuju 100-150 kuna za mjesečnu članarinu. Kod nas svi znamo koliko je zanemarivo mala članarina, kao što svi znamo i da Klub snosi velik teret odlaska, smještaja i prehrane na regatama. Neki odlaze na natjecanja i spavaju na podovima sportskih dvorana, a mi spavamo u zimi zagrijanim dvo ili tro krevetnim sobama u kojima nam je još na raspolaganju i tv. A što se tiče prehrane tu nam se sprema hrana koja je kao prvo kuhana, topla, servirana i uz to se vodi računa o tome da bude prilagođena našem rasporedu natjecanja. Ma moglo bi se napisati još toliko toga, ali jednostavno je: tko misli da će mu negdje drugdje biti bolje neka samo ode i ostavi nas druge da uživamo u zadovoljstvu što smo u "Krki".
|
Natrag na vrh |
|
|
ja Guest

|
Poslan: 09 September 2004 u 10:45pm | IP Logged
|
|
|
naravno da smo zadovoljni;ja sam sa svime zadovoljan...istina je da cu se morati ubiti za izvuci normu,ali klubu ne mogu nista prigovoriti jer je stvarno sve dobro...
|
Natrag na vrh |
|
|
stroker Guest

|
Poslan: 10 September 2004 u 10:16pm | IP Logged
|
|
|
Bilo bi vrlo lijepo kada bi svi koji se javljaju na ovaj ili bilo koji forum pisali zera, tekce, mrvu manje, ali sadržajnije. 
Naime ako već i iznosite svoje stavove ne morate koristiti ovaj forum kao BLOG. 
Uopće mi nije jasno šta se " palite " kao benzin što je netko napisao
tko se krije iza nekog glupog psuedonima, a do koga u klubu vjerovatno
držite kao do lanjskog snijega ili vam svima treba ova stranice da
liječite svoje svakodnevne frustracije , da ne kažem komplekse.
Je težak pubertet i after pubertet i before pubertet.
|
Natrag na vrh |
|
|
Fluffy Guest

|
Poslan: 10 September 2004 u 11:12pm | IP Logged
|
|
|
ma ja mislim da je ovo misto na kojemu mozemo pisati sta zelimo;s time
da nikoga ne vridjamo i zasto bi se ogranicavali.Lipo je kad svatko
moze izraziti svoj stav.
|
Natrag na vrh |
|
|
krkaš Guest

|
Poslan: 10 September 2004 u 11:45pm | IP Logged
|
|
|
E štrokeru, pa ovaj forum i postoji da u njemu piše šta tko poželi. Je li je netko u danas u Klubu spazio štrokera osmerca: čovjeku je rođendan i valjda su zato baš danas opet stigle čokolade!
|
Natrag na vrh |
|
|
veslač Guest

|
Poslan: 10 September 2004 u 11:53pm | IP Logged
|
|
|
Oćemo li tribat vući noreme za obe discipline u kojima veslamo?
|
Natrag na vrh |
|
|
. Guest

|
Poslan: 11 September 2004 u 11:36am | IP Logged
|
|
|
pa forum i je da se može slobodno reći svoje mišljenje,komentar,šta god oćeš...di piše da to mora bit u 3 crte a ako si ti linpročitat nešto duže-pa nemoraš! i naravno da smo se sitili rođendana...a šta ćemo dobit za 2 dana kad nam bude murtinov ?
i mene zanima;oće se tribat vući norme za obe discipline?
|
Natrag na vrh |
|
|
komarac Forumas0

Registrian: 03 September 2004 Lokacija: Croatia
Online Status: Offline Poruke: 18
|
Poslan: 11 September 2004 u 3:48pm | IP Logged
|
|
|
pridružujem se čestitkama ...SRETAN ROĐENDAN!!! a usput i da poželim skoro ozdravljenje i povratak u Klub našem suveslaču Grubišiću (kadetu) koji prisilno pauzira (zbog bolesti)
|
Natrag na vrh |
|
|