Aktivne temeAktivne teme  Ispiši listu članova forumaLista članova  Pretraži forumTraži  PomoćPomoć
  RegistracijaRegistracija  LoginLogin
Državno prvenstvo
 VK KRKA forum : Državno prvenstvo
Naslov Tema: državno prvenstvo OdgovoriPošalji novu temu
Autor
Poruka << Prijašnja tema | Slijedeća tema >>
junior
Forumas0
Forumas0


Registrian: 08 September 2004
Online Status: Offline
Poruke: 27
Poslan: 08 September 2004 u 2:51pm | IP Logged Citiram junior

jedva prezivio u skoli. dok ne dodju roditelji s posla koristim da vidim kako je ovdje.
Natrag na vrh Vidi junior's Profil Pretraži druge poruke poslane od junior
 
Enfant terrible
Guest
Guest


Registrian: 01 October 2003
Online Status: Online
Poruke: 265
Poslan: 08 September 2004 u 3:34pm | IP Logged Citiram Enfant terrible

komarče, lijepo zboriš ali previđaš jedan važan aspekt koji pokreće sve; novac. državno je takvo kakvo je zbog potjere za lovom od Saveza, razno raznih, od HVS do onih regionalnih. Ovisno o uspješnosti kluba tj. o sistemu vrednovanja uspjeha (koji se svake godine prilagođava, pardon mjenja) određuje se u sljedećih godinu dana kako će financijska sredstva biti raspodjeljena među klubovima.

Šta misliš zašto treneri stalno veličaju PH i pozivaju veslače na 'obranu časti kluba'??? Oni na jeftin način motiviraju naivne veslače da bi oni, treneri, 'postigli što bolje uspjehe' a time imali što više para na raspolaganju od kojih mi, veslači ne vidimo ni lipe. Eventualno ih vidimo u plaćenom 'kvalitetnom' smještaju na regatama izvan mjesta stalnog prebivanja, na koje 'tako često' idemo. A i tada se štedi na svaki mogući način.

Trenerima se živo fućka tko će veslati s kime i da li će on biti u kvalitetnoj posadi ili ne. Veslač i njegova kvaliteta je u Prvenstvu Hrvatske sporedni elementi, i kvaliteta utrke je krajnje nebitna. Najvažnije je doći do što više prvih mjesta koja garantiraju i više novaca za klub, odnosno trenere.

Natrag na vrh Vidi Enfant terrible's Profil Pretraži druge poruke poslane od Enfant terrible
 
.
Guest
Guest


Registrian: 01 October 2003
Online Status: Online
Poruke: 265
Poslan: 08 September 2004 u 4:02pm | IP Logged Citiram .

neznan iz kojeg si ti kluba,al očito nisi iz Krke...i veslačima bi triba bit cilj da njihov klub ima više novaca jer će tako imat bolje uvjete za trenirat.u tvom klubu možda ne-al u mom više novca za klub znači više novca za klub, tj. za sve nas koji ga činimo.

Natrag na vrh Vidi .'s Profil Pretraži druge poruke poslane od .
 
veslacica
Guest
Guest


Registrian: 01 October 2003
Online Status: Online
Poruke: 265
Poslan: 08 September 2004 u 9:24pm | IP Logged Citiram veslacica

ja san samo izrazila svoje misljenje,a vi koji se ne slazete,sta van ja mogu...? necu se svadat,al ode se bas i ne postuju tuda misljenja. znan ja kako drugi treniraju i trudu se,al i mi se dosta trudimo...

Natrag na vrh Vidi veslacica's Profil Pretraži druge poruke poslane od veslacica
 
ja
Guest
Guest


Registrian: 01 October 2003
Online Status: Online
Poruke: 265
Poslan: 08 September 2004 u 9:27pm | IP Logged Citiram ja

ovo je za trenere:kad cemo vise dobit cokolade

 

 

Natrag na vrh Vidi ja's Profil Pretraži druge poruke poslane od ja
 
STROKER
Forumas0
Forumas0


Registrian: 03 September 2004
Online Status: Offline
Poruke: 5
Poslan: 09 September 2004 u 8:23am | IP Logged Citiram STROKER

Poruka baren kadetima da trener, baren koliko ja znan, ima kompjutor i čita ove vaše pametne misli i one koje to i nisu, u stvari neki i bljezgaju kao ovaj dolje.LOL

O`kle je ona infant teribileAngry. Šta se tiče norma za neke posade  trebaju jer se tijekom sezone nisu potvrdili.

Nemoj te se zavaravati da veliki rad obavezno donosi rezultat. Ako vi ne odrađujete trening s srcem i zadovoljstvomBig smile,  ne  izvršavate što trener kažeCry, trening postaje sve više dosadna tlakaThumbs Down i na kraju nismo svi isti. Netko će doći do vrha, a netko nikada.LOL. Na žalost to je tako.

Zato triba uvik dati sve do sebe da sami sebi možete u subotu i nedilju, ze 15 dana,  reći zaista nisam mogao, mogla  bolje veslati i dao sam, dala, baš, baš sve od sebe.Thumbs Up

 

 

Natrag na vrh Vidi STROKER's Profil Pretraži druge poruke poslane od STROKER
 
komarac
Forumas0
Forumas0


Registrian: 03 September 2004
Lokacija: Croatia
Online Status: Offline
Poruke: 18
Poslan: 09 September 2004 u 12:48pm | IP Logged Citiram komarac

Drago mi je da nas je ovdje svakim danom sve više. Državno se bliži, a bura dere ko luda. Hoće li se ovih dana moći uraditi pošten trenig? A sad da kažem nešto i infant teribile: da, svi se trude prikupiti medalje da bi se došlo do novca. Veslanje je sport u koji novac teško ulazi. U nekim klubovima se i tako teško prikupljen novac troši na koješta što nema veze sa samim veslačima, ali kod nas nije tako. Klub je do prije koju godinu jedva postojao i preživljavao. Falilo je svega: od uvjeta do kvalitetnih veslača; danas nije tako. Novac se ulaže u veslače; što kroz uređenje kluba, što kroz kvalitetne trenere, što kroz putovanja na natjecanja... i istina je da smo ove godine bili prvaci Dalmacije što pokazuje da jesmo kvalitetni, a ne da smo slučajno osvojili Kup (u listu "Veslanje" je o tome kazano na način da je ispalo kao da je iznenađenje da smo baš mi pobjedili, a taj netko tko je pisao tekst očito nije pratio nekoliko zadnjih godina, jer da jeste vidio bi da uopće nismo iznenađenje već da se to od nas i očekivalo). Želim kazati da i nama novac jako treba da bi bili još i bolji i da bi imali još bolje uvjete za rad, ali istina je da je državno regata koja je "sve i svašta" i koja je miljama daleko od odraza stvarne kvalitete. Kada bi ono postalo ono što bi trebalo i biti i kada bi bilo važnije uhvatiti medalju ili ući u finale u najtežim disciplinama (gdje je najbolja i najača konkurencija), a ne dobiti treće mjesto među tri posade i hvaliti se broncom oko vrata, tada bi to bilo ono što bi svima davalo razloga da se "drži" do Državnog. Problem je što se tiče nekih naših trenera u tome što i oni ponekad zaborave tko im je koliki kvalitet, pa nakon regate misle da je onaj tko je uhvatio bolje mjesto i bolji veslač, a pri tome zaboravljaju kakva je bila konkurencija.

Natrag na vrh Vidi komarac's Profil Pretraži druge poruke poslane od komarac
 
miki
Guest
Guest


Registrian: 01 October 2003
Online Status: Online
Poruke: 265
Poslan: 09 September 2004 u 2:22pm | IP Logged Citiram miki

ja bi da je državno negdi di se posli možemo kupat,pogotovo kad je u sedmom

Natrag na vrh Vidi miki's Profil Pretraži druge poruke poslane od miki
 
killer bee bop
Guest
Guest


Registrian: 01 October 2003
Online Status: Online
Poruke: 265
Poslan: 09 September 2004 u 2:35pm | IP Logged Citiram killer bee bop

A koje to mi uvjete ka imamo?Rade sranja sa klubon-uređuju ga umisto da kupe nove brodove.A kad kupe nove brodove u njima nema ko veslat-zamisli ti to!Zašto su kupili te brodove kad su mogli kupit gig-on bi bar služija!?Seru nam kad idemo na prvomajsku da ka umanjujemo vrijednost "velikih" regata.Ne vode nas uopće na regate.Kad pogledaš druge klubove nismo bili ni na pola.Kod nas je croatia open luxuz!Mislin stvarno-jarun ide na više regata od nas.Kako se čini kod naš jedno luca zavriđuje ić na puste regate.O priprema možemo samo sanjat!A i ako bi ko iša na pripreme onda su to Bujas,Vudrag i Luca.Jedino se u njih ulaže!A šta vridi Bujasu i Vudragu sve to kad opet puše na svakoj regati.Kup dalmacije osvojili smo zato šta se zadrani nisu pojavili na jednoj regati i zato šta nas ima puno(nismo svi kvalitet!)!Šta se tiče državnog slažen se da trenere uopće nije briga za veslače i kvalitetu odveslane trke već za plasmanom

Natrag na vrh Vidi killer bee bop's Profil Pretraži druge poruke poslane od killer bee bop
 
luci
Guest
Guest


Registrian: 01 October 2003
Online Status: Online
Poruke: 265
Poslan: 09 September 2004 u 3:45pm | IP Logged Citiram luci

slušaj ti loseru mali...ti veze nemaš o tom šta govoriš-a ako je tebi draže trenirat u raspadnutom klubu-možeš slobodno-ima ih(nažalost) puno po Hrvatskoj...isto tako možeš otići u neki od Zagrebackih klubova-oni ti valjda imaju najviše love-pa da vidiš u kakvin ćeš brodovima trenirat. a to si stvarno dobro reka...i ja mislin da bi bilo najbolje vodit sve i na Croatia-Open i u Munchen i u Mađarsku  i naravno na Bled!.... ostaneš 1500m od predzadnjeg al šta te briga!!!!! glavno da si se ti lipo zabavija i svi sritni i zadovoljni-naime to nam i triba bit cilj kad idemo na neku regatu tog ranga.e šteta šta se nisi ranije sitija,mogli smo se ove godine lipo organizirat,unajmit bus pa otić malo do Španjolske! 

a jel ti uopće znaš šta se radi na PRIPREMAMA?! ne nisan rekla ekskurziji nego p-r-i-p-r-e-m-a-m-a!!! tu ti idu samo povlašteni članovi kluba koji ne vridu ništa i nisu napravili ništa za klub niti se šta od njih očekuje- kao šta su ti npr. Bujas i Vudrag koji treniraju ima godinu dana i mogu samo sanjat o tome da iti jednom uđu u reprezentaciju,i naravno Luca-ja-al to je već poznato da meni tata u podmornici lagano ide ispod broda kroz trku pa me vuče,a ja se  lagano glupiran,ne dolazin na trening,i hranin se Popajevon Špinjačon koju tata naručuje posebno za mene.još nisam bila niti na jednoj međ.regati(tati tamo ne vridi dozvola za podmornicu)pa ti nemogu govorit o konkurenciji na tim regatama....Iva mi je prijateljica pa san i nju koji put vukla sa sobom na regate al to joj je bilo čisto na lipe oči. a stvarno mi nije jasno kako su poslali Mišela u Mađarsku?pa on nije najbolji mlađi junior u klubu i stvarno morate priznat-brod mu uopće ne ide.

pa kako nebi osvojili onda Kup Dalmacije!kadeti nam ništa ne valjaju,cure-a šta moš očekivat od ženskih u veslanju a i ovi mlađi juniori nit ih vidiš nit čuješ na treningu,dođu svake prijestupne i tako i treniraju-samo se glupiraju.-e pa tako smo i pokupili sve bodove i pokupili one pehare.

trenere neću komentirat...već svi znaju da ti ljudi jednostavno neznaju šta radu...

-većina ovog šta san ode napisala je naravno šala(podmornica,iva,mišel...),osim savjeta da ko nije zadovoljan može birati drugi klub ili drugi sport  

 

Natrag na vrh Vidi luci's Profil Pretraži druge poruke poslane od luci
 

<< Predhodna Stranica od 10 Slijedeća >>
  OdgovoriPošalji novu temu
Verzija za ispis Verzija za ispis

Skok na forum
Ne možete poslati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme u ovom forumu
Ne možete brisati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete editirati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete kreirati ankete u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama u ovom forumu

Powered by Web Wiz Forums version 7.9
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide

Čekajući da se učita stranica, potrošili ste 0,0938 sekundi(a).