Aktivne temeAktivne teme  Ispiši listu članova forumaLista članova  Pretraži forumTraži  PomoćPomoć
  RegistracijaRegistracija  LoginLogin
Razno
 VK KRKA forum : Razno
Naslov Tema: quo vadis krka? OdgovoriPošalji novu temu
Autor
Poruka << Prijašnja tema | Slijedeća tema >>
firefox
Forumas0
Forumas0


Registrian: 27 August 2005
Online Status: Offline
Poruke: 8
Poslan: 27 August 2005 u 8:09pm | IP Logged Citiram firefox





Editiran od firefox na 30 August 2005 u 12:57pm
Natrag na vrh Vidi firefox's Profil Pretraži druge poruke poslane od firefox
 
firefox
Forumas0
Forumas0


Registrian: 27 August 2005
Online Status: Offline
Poruke: 8
Poslan: 27 August 2005 u 8:11pm | IP Logged Citiram firefox





Editiran od firefox na 30 August 2005 u 12:57pm
Natrag na vrh Vidi firefox's Profil Pretraži druge poruke poslane od firefox
 
neonka
Forumas0
Forumas0
Avatar

Registrian: 27 August 2005
Lokacija: United Kingdom
Online Status: Offline
Poruke: 3
Poslan: 27 August 2005 u 8:30pm | IP Logged Citiram neonka

.


Editiran od neonka na 01 September 2005 u 12:21pm


__________________
neonka
Natrag na vrh Vidi neonka's Profil Pretraži druge poruke poslane od neonka
 
Dražen crnogaća
Forumas0
Forumas0


Registrian: 27 August 2005
Lokacija: Bosnia Hercegovina
Online Status: Offline
Poruke: 1
Poslan: 27 August 2005 u 11:38pm | IP Logged Citiram Dražen crnogaća

S ovakvim lažima i nepoznavanjem uzroka i posljedica u principu ne vrijedi polemizirati. Samo radi istine kazat ću slijedeće:

1) Što se tiče Murera momak jednostavno nije prihvatio ono što u Krki smatramo normalnim: da se od seniora očekuje u svemu više nego od juniora. Ukoliko jedan npr. Ante Panjkota iza sebe počisti onda to mora i Ante Murer i bilo tko drugi. Usput, Mureru želim da postane svjetski veslač, međutim ako je uvjet da mu netko za to (kako je kazao firefox) mora nešto lizati, to u Krki niti on, a niti bilo tko drugi, neće dočekati. Usput, Murer je ove godine ni iz čega uskrsnuo među (veslački) žive upravo zahvaljujući Krki. Baš se lijepo odužio Klubu, svom partneru i treneru koji ih je poslije nepunih mjesec dana rada doveo do 6,46 na Bledu. Pričati da je odustao od borbe za reprezentaciju zbog pitanja čišćenja svog radnog okoliša zaista je smiješno.

2) Što se tiče pitanja čišćenja radi se o velikoj svinjariji, ali kad netko odluči lagati kao firefox onda ide očito do kraja. Uostalom bilo koji veslač može se potužiti svom treneru za bilo što, pa tako i to. Još nikom nije za takvo što "pala glava", a vjerujem da i neće. Za one koji to ne znaju, poslije poplave u Klubu je bilo puno mulja: zar je jedna osoba to mogla očistiti. Na žalost neki od korisnika muške svlačionice nisu se tog (tih) dana pojavili da pomognu. Uostalom, o stanju u svlačionicama Kluba imali smo do sada samo pohvale i od članova naše reprezentacije, "starih" veslača i rekreativaca. Kako to da su se oni pristali presvlačiti u "svinjcu"?  Radi istine evo pozivam sve roditelje naših veslača da vide taj "svinjac" i da se pobune, radi sukoba interesa maknu predsjednika, njegovu suprugu i kćer i očiste "svinjac". Misli li netko da nas troje bili izuzetno hendikepirani, ili Luca ne bi nastavila veslati, ali ovaj put u nekom drugom klubu? 

Da o sapunu: pa to je stvarno smiješno - u "Krki" se sapun ne mijenja, već (redovno) dodaje u dozatore, wc papir stavlja na svoje mjesto, a ukoliko nedostaje zna se gdje se mogu naći rezervni kolutovi. Bilo bi zanimljivo vidjeti u koliko drugih klubova (ne samo veslačkih) imaju takve običaje za svoje sportaše, ili oni sami donose i sapun i wc papir. Znaš li firefox tko nabavlja sapun i papir? Evo sad ću ti reći: kupuje ih predsjednik Kluba iz svog džepa! Jesu li se ikad tvoji roditelji upitali koliko u Klubu dobijaš i koliko to košta i tko izmišlja novce  za sve to?

3) Neka svima firefox (kad je toliko obaviješten-a) kaže koliko se love utuklo za Lucu! Odgovor je, s moje strane, slijedeći: isto koliko i za Niku Bujasa. Oni su naši najbolji predstavnici i mislim da je normalno da se najboljima omogući najviše. Dakle, Luca vesla u skifu koji je star nekoliko godina, a na SP je veslala u lani kupljenom dublu. Zar je trebalo, da bi firefox i slični bili zadovoljni, da ona i Katarina veslaju u lošijem čamcu? Kako to nitko nije postavio pitanje kad se lani za Bujasa i Vudraga kupio dvojac s karbonskim izbočnicima i nova vesla, ili kad se za Niku kupio skif ove godine? Momak je to svojim radom zaslužio i to je to! Zar bi Luca trebala zbog svog prezimena biti hendikepirana? I za Bujasa i za Murera bio je predviđen za pripreme isti smještaj kao i za Lucu i Katarinu (može se provjeriti na više adresa), ali zbog Murerovog odustanka nije se ostvarilo. 

Evo za firefox-a još nekoliko pitanja: kako to da su kupljeni i brojni rimen čamci (je li i u njima Luca vesla?), kako to da na (besplatne!) pripreme ne ide samo Luca, kako to da u Klubu ne postoji samo jedan trener - onaj za Lucu, kako to da su kupljeni toliki ergometri i bicikle kad je Luci od svega toga dovoljno samo po jedan ergometar i jedna bicikla, kako to da na regate ne ide samo Luca (jer i to jako košta, pa što bi v.k. "Crnogaća" trošio za druge!), kako to da se u godini u kojoj je Luca s Katom išla na SP umjesto još boljeg dubla (novog i s karbonskim izbočnicima) kupio gig za školu veslanja, kako to da Hrvoje na radi samo s Lucom, koliko puta je Luca u ovih 6-7 godina koliko vesla izostala s treninga? Znaš li što se desilo oko osmerca koji je trebao biti nabavljen? Ne znaš, a ja ću ti to reći: za taj čamac novce je trebao osigurati od jedne velike hrvatske firme roditelj jednog našeg veslača. Čovjek u tome nije uspio, iako  se jako trudio, a novci samo što nisu bili tu, barem je tako vjerovao. Stvar se na žalost izjalovila, novci su išli u nogomet i rukomet. Tko je za to kriv? Ima toga još, ali takvima kao što je firefox ne vrijedi objašnjavati, njihovi argumenti su samo u pljuvanju i lažnom prikazivanju stanja.  

4) Što se tiče brisanja, o tome zna onaj tko ih briše. Vjerojatno se radi o kakvoj neobično neobičnoj osobi, ali Bože moj. Kad čovjeka to veseli evo mu još malo prilike. Samo postojanje ovako otvorenih mogućnosti za anonimno izražavanje mišljenja ne vidim baš kod drugih klubova. Inače kod nas se službeno brišu samo poruke koje vrijeđaju osobe, a takvih je (na žalost) bilo nekoliko i nisu se svodile na ono, recimo to tako, uobičajeno "... glup, gluplji..." i sl., već na naglašavanje nečijih tjelesnih mana. Onaj čija mašta radi samo kad treba vrijeđati ne zaslužuje drugo. Da, firefox u drugoj poruci pokazuje svoju malu, diktatorsku, ćud: nešto će biti (ostati) koliko god on to hoće, ili... ili što? Hoćeš li ugasiti web? Hoćeš li sebi dati truda pa napraviti web s svojom istinom o stanju u Krki? Evo predlažem ti lakšu varijantu - lakše ti je napraviti blog i tu pljuvati. Tu ti sigurno neću odgovoriti.

5) Što se tiče fotografiranja: firefox očito nema pojma o mnogo čemu, pa ni o tome koliko besplatnog (naglašavam: besplatnog) truda treba da se uredi i posloži svaka nova galerija. Ukoliko misli da može bolje neka samo izvoli... međutim ne, najlakše je ništa ne raditi i onda pljuvati po drugome, jer Bože moj, kad ti je to već omogućeno, zašto to ne iskoristiti? Inače, plaćamo Rubicon-u za objavu slika i to je to. Kod ove firme se firefox i bilo tko drugi također može obavijestiti o utjecaju "family Crnogaća" na brisanje poruka.

6) Na kraju, ali ne i najmanje važno: sreća je da u veslanju postoje štoperice, a u Krki i evidencije dolaska na trening. Inače bilo bi stvarno gadno oprati se od ovakvih osoba i njihovih insinuacija. Sreća je i da su u Krki sve stvari uređene pismeno i sreća je što uopće volim veslanje. Zasigurno ovakvih stvari ima puno više u nekim drugim sportovima u kojima ima puno više novaca i interesa, pa onda i puno više  razloga za sumnje.

p.s. Daj firefox neke svoje prijedloge, ali da ne budu protiv, nego za, a ja evo svečano obećavam (za početak) da ću se više brinuti oko sapuna i wc papira za mušku svlačionicu, a da ću Lucu gnjaviti gdje stignem. Neće ona više toliko izostajati s treninga kao do sada i sve lagano kad i dođe na trening.  

Natrag na vrh Vidi Dražen crnogaća's Profil Pretraži druge poruke poslane od Dražen crnogaća
 
firefox
Forumas0
Forumas0


Registrian: 27 August 2005
Online Status: Offline
Poruke: 8
Poslan: 28 August 2005 u 12:18am | IP Logged Citiram firefox

-


Editiran od firefox na 30 August 2005 u 12:57pm
Natrag na vrh Vidi firefox's Profil Pretraži druge poruke poslane od firefox
 
luci
Guest
Guest


Registrian: 01 October 2003
Online Status: Online
Poruke: 265
Poslan: 28 August 2005 u 5:33am | IP Logged Citiram luci

Evo došla san iz vani,bilo je baš lipo.sutra nemamo trening pa bi se tako tila šta ranije naspavati,dignit,otić na more i tako...uživat u danu.   al eto...

da se osvrnen malo na hijerarhiju u klubu...

kao 1.tata pa šta je tebi!!!!! ako sutra ne izgradiš par fakulteta da ljudi i s 20 god.mogu veslat u Krki-odlazin iz kuće! pa uopće tata nisi moderan! tako to ide danas,ti se ubivaš svaki dan i brineš jel ovo u redu jel ono u redu šta bi moga još i kako moga napravit,nabavit,  izdvajaš i svoja sredstva i vrime da nam svima u Klubu budu uvjeti šta bolji al zaboravljaš da je temelj svakog kluba-ulizivanje seniorima! ako zažele ima da in se i znoj s čela pobriše a ne s poda! a pod kojin oni hodaju i lokvicu njihovog znoja,nesmi se brisat,moj prijedlog je da se ta lokvica proglasi SVETON! i tu će dolaziti svi hodočasnici svijeta...jer tu se jedan senior znojia!još ako je svijetske kvalitete kao šta su neki....pa mogli bi cak i zaradit na tom,prodava ćemo njihov znoj u bočicama i onda kupit papir i olovku i napravit veliki putokaz za prostoriju u kojoj se nalazi rezervni wc papir! to je naravno za nas mlađe jer se od trenera i predsjednika očekuje da oni brišu guzice starijih(vauv imaju priko 20god!!!!) i eto...siti ću se ja još nekog prijedloga pa ću ti javit. al da nisi pomislija nešto ulagat u nas mlađe, ili Bože ne daj,brisat naš znoj s čela-ne Na mladima znoj ostaje! il nekako drukčije ide ona uzrecica....?

al stvarno sad,nemogu zamislit da neko još može napisat il šta je još gore mislit toliko gluposti! pretpostavljan da je rič o osobi koja je već duže u klubu pa ću samo preporućit da se siti kako je klub prije izgleda? i kad se siti starih svlačionica nek ih ne zamini s mnogin koje su i danas u klubovima po Hrvatskoj,neznan jel ta osoba misli da su one sve sprave,ergometri,brodovi,vesla pali s neba...u redu, neki će reći-pa to bi predsjednik i triba radit! nabavljat to sve,itd. ali moga je klub ostat i kakav je bija-popucan pod,stari zidovi,mogli su ostati i stari prozori a ne zatamnjena stakla u teretani da bude lakše trenirat,i niko ne bi ništa reka-nabavija bi se koji novi brod za 90kg. koja nova sprava,ergometar i svi bi bili zadovoljni jer ne bi ni znali šta se može napravit od stare zgrade prid raspadon i kluba ako se uloži dovoljno truda,vrimena,znanja i ljubavi.a za mene je moga otac osnovat novi klub sa osobnin treneron i sta mi je god potribno i izbijega bi sve probleme i ove nezahvalne komentare...ali dobro,takvih koji govore o necem o cemu ocito nemaju pojma,ljubomornih ili ljudi koji jednostavno nisu imali sriće da budu zadovoljni malo više s životon...takvih je uvik bilo i nažalost mislin da ce ih uvik biti.

Je,iman skif koji je namišten za mene i vesla s kojima veslan kad iman trening ali stvarno je više zamorno raspravljat o tom...zar drugi veslači koji su višestruki državni prvaci i u reprezentaciji to u drugim klubovima nemaju? koje su to gluposti,omalovažavati nečije uspijehe opravdavajući ih nedostatkon konkurencije ili utjecajima tatica...to stvarno može samo krajnje ljubomorna osoba koja nema pojma o veslanju uopće(mislin,bez uvrede,al to je činjenica) dovoljno je naglasiti da je takva osoba rekla da 3.mj na bledu pa baš i nije uspijeh?! molin te momak,(ili cura ) idući put ti odveslaj za broncu nakon 10min uveslavanja i nakon 7neprospavanih dana izmučen od učenja za maturu,pa kad pogledaš i nije tako teško tribaš samo zaostat 4sec.za trećeplasiranima kasnije iz Brandenburga! A katarina i ja uopće nismo bile najbolje cilu godinu i uopće nan nije išlo tako da neznan uopće ko je nama opitura vesla i posla nas gori!? istina iako 11.misto na svitu(Od 20) odavno cure nisu u 2xpostigle za Hrvatsku ali ok.mogle smo bolje.ali zar su niko i murer očekivali da se na račun 1  jedine odveslane trke može upast u reprezentaciju,pa bili su pozvani da se dokažu i da otputuju u Japan i time bi sigurno pomogli Klubu i sebi i organizirane su in pripreme kao i kati i meni iako su iz istog grada, imali su novi brod ali...jao.murer se oznojia. i onda još moja bahata majka tila da jedan senior uzme krpicu u ruke i pobriše svoj znoj i eto...to je jednostavno prililo čašu! a kad su bili seniori na pripremama svaki od njih je uzea krpu i pobrisa pod i svoj ergometar ka šta je i normalno,od skelina do novih kandidata tek za repku al oni su vjerojatno malo onako ludi i ne triba njih uzimat za primjer. i eto...

mislin,ovo je stvarno pomalo smisno...

već je prekasno i stvarno bi tribala ići leći a i neman baš puno još za napisati...ja san sritna i uživan u svom životu,svjesna san šta san sve postigla svojin trudon,odricanjen i zahvalna san svojoj oobitelji koja je uvik bila uz mene i pomogla mi da postanen osoba koju komentari slični gore napisanin nikad nisu i neće baš previše uznemiravati.veslanje je dio mene i mog života već 17ak god. a gluposti da je mene ikad iko  forsira ili prisiljava na nešto...na to se samo mogu nasmijati...zapravo  kad sam imala negdi 6-7 god.mislin da su me moji prisilili da popapan kupus,a nisan ga baš nešto onda obožavala...

lipo spavajte i sanjajte,laku noć  

 

Natrag na vrh Vidi luci's Profil Pretraži druge poruke poslane od luci
 
Jadrija
Forumas0
Forumas0


Registrian: 28 August 2005
Online Status: Offline
Poruke: 31
Poslan: 28 August 2005 u 9:26am | IP Logged Citiram Jadrija

Crvena lisico je ga sereš! Neka u svin našin klubovima bude nered ka i u Krki i biće medalja za Rvacku!

Natrag na vrh Vidi Jadrija's Profil Pretraži druge poruke poslane od Jadrija
 
evo i mene
Forumas0
Forumas0


Registrian: 28 August 2005
Online Status: Offline
Poruke: 12
Poslan: 28 August 2005 u 9:35am | IP Logged Citiram evo i mene

evala van, crveno repac ocito ima kakvih probavnih problema pa je naša nas u Krki provocirat. mozda bi mu to i proslo u kojem zagrebackom klubu, ali ode ne ide, ode svako brise za sebon.
Natrag na vrh Vidi evo i mene's Profil Pretraži druge poruke poslane od evo i mene
 
firefox
Forumas0
Forumas0


Registrian: 27 August 2005
Online Status: Offline
Poruke: 8
Poslan: 28 August 2005 u 10:33am | IP Logged Citiram firefox

edited:


Editiran od firefox na 30 August 2005 u 12:58pm
Natrag na vrh Vidi firefox's Profil Pretraži druge poruke poslane od firefox
 
plavi rep
Forumas0
Forumas0


Registrian: 28 August 2005
Online Status: Offline
Poruke: 1
Poslan: 28 August 2005 u 11:18am | IP Logged Citiram plavi rep

murer je pobjegao da ne bi morao veslati trku za mjesto u repki.koji znoj????ma budite prisebni!!odmah je bilo jasno zašto je petama dao vjetra.kako to da je cekao bas sve do trenutka dok se nije saznalo da ne idu automatski u japan vec da ce svi koji zele u osmerac morati i izveslati da bi otisli.da znoj, bas ste me nasmijali.
Natrag na vrh Vidi plavi rep's Profil Pretraži druge poruke poslane od plavi rep
 

Stranica od 15 Slijedeća >>
  OdgovoriPošalji novu temu
Verzija za ispis Verzija za ispis

Skok na forum
Ne možete poslati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme u ovom forumu
Ne možete brisati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete editirati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete kreirati ankete u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama u ovom forumu

Powered by Web Wiz Forums version 7.9
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide

Čekajući da se učita stranica, potrošili ste 0,0781 sekundi(a).