>   


Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

 




Komentar trenera Radečića - četvrtak, 27. travnja 2006. u 12:08

Inter city regata, Zagreb, Jarun, 22-23.04.2006.

Na Inter city regati JMB su nastupili sa osam veslača u četiri discipline. Osvojili smo ukupno tri prva i jedno treće mjesto.
2-JMB (Frane Burazer, Vlatko Krasić) osvojili su prvo mjesto. Već u kvalifikacijama se uvidjelo da su Frane i Vlatko nadmoćni u ovoj konkurenciji. U obje trke su forsirali prvih pet stotina metara dok se situacija raščistila, a onda su mirno, dugim zaveslajem i odličnim ritmom održavali prednost. To je bilo dovoljno za nadmoćnu pobjedu. Ovim prvim mjestom su ostvarili pravo nastupa u hrvatskom dresu na skorašnjoj regati u Brnu. Čestitke na velikom uspjehu.
2-JMB (Marko Knez, Ivan Pezić) osvojili su treće mjesto. Iskreno malo sam strahovao za ovu ekipu jer je Marko odmah poslije Croatia Open-a odležao tjedan zbog bolesti, ali ipak na kraju je sve ispalo dobro. Zauzeli su treće mjesto i time također osigurali nastup u Brnu. Čestitke na velikom uspjehu.
4-JMB (Frane Burazer, Vlatko Krasić, Marko Knez, Ivan Pezić) osvojili su prvo mjesto. Kada u četverac sjednu dva dobra dvojca to sigurno ne može biti loše. To je pokazala i ova kombinacija. Poslije Croatia Open-a, kada su nadmoćno pobijedili, očekivao sam, a to se i ostvarilo, jaču konkurenciju. Pojavili su se Mladost i Zagreb u jačem sastavu, a nova je bila i posada Jadrana iz Zadra koja je također imala visoka očekivanja. Tu su bili i Dubrovčani koji su do sada pobjeđivali u Kupu Dalmacije. Međutim, momci su odlično odveslali; veslalo se dugo i snažno, bez navijanja tempa, u odličnom ritmu. To je dalo rezultat jer su na polovici staze vodili više od dvije dužine čamca i to su uspjeli zadržati do kraja. Čestitke na krasnoj pobjedi.
4XJMB (Ante Ković, Andrija Grubišić, Hrvoje Petričević, Nikola Stipaničev) osvojili su prvo mjesto. Jedna nova ekipa koja je pokazala da se na njih mora ozbiljno računati. Već u kvalifikacijama su pokazali tko je gazda jer su već na pet stotina metara imali prednost od dvije dužine čamca. Slično su ponovili i u finalu. Da pred sam kraj trke nisu uhvatili «šopu» zbog udaranja veslom u plovke ukupan dojam bi još bolji. U trku su ušli hrabro i borbeno i to je dalo rezultate. Čestitam na krasnoj pobjedi.
Trener: Milan Radečić




Powered by Web Wiz Site News version 3.06
Copyright ©2001-2002 Web Wiz Guide






     
   
©2004 Veslački klub"Krka"