>   


Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH


    Arhiva vijesti   


Trenutno ima 310 vijesti na 26 stranica/e, Vi ste na stranici 1

Poboljšavanje izgleda stranice - četvrtak, 19. ožujka 2009.
Evo kao što vidite poradili smo na pokušaju da poboljšamo izgled i funkcionalnost stranice. Najprije smo poželjeli grupirati određene teme kao kolumne, a onda i različite komentare nastupa na regatama. To se u prvom redu odnosi na tekstove naših (nadamo se stalnih) kolumnista Pavla Mikulića i Igora Velimirovića kojima bi se uskoro moglo pridružiti još jedno isto tako poznato ime. Naravno uvjet novog je da se obvezno sačuva ono staro. Kako će sve izgledati i da li ćemo se opredjeliti za promjenu, ili ne ostaje da se vidi u idućim danima. Svaki novi početak je težak... molimo komentare! (cijeli članak)

Komentar - utorak, 17. ožujka 2009.
Komentar trenera Blaževića.
(cijeli članak)

Split 14. 03. 2009. - ponedjeljak, 16. ožujka 2009.
Pod gornjim naslovom potražite fotografije sa 1. regate za Kup Dalmacije. Za nestrpljive - galerija se nalazi u trećem redu gledano od dolje prema gore.
(cijeli članak)

Prva Kup regata - Split - ponedjeljak, 16. ožujka 2009.
Prvi u pisanju komentara na subotnju regatu održanu u Splitu, kao i toliko puta do sada, je trener Baljkas.
(cijeli članak)

1. Regata za Kup Dalmacije - subota, 14. ožujka 2009.
Danas je održana 1. regata koja se boduje za Kup Dalmacije. Prve vijesti za naš Klub su više nego dobre. Najvažnije nam se čini istaći da su Niko i Leo u dublu pobijedili Nikšu Skelina i Marina Mladinića. Prema prvom viđenju trenera Radečiće bilo je teško - naši su slomili momke iz Gusara tek zadnjih 200 metara. Čini nam se da je to Nikši prvi poraz u malom čamcu na jednom službenom natjecanju u Hrvatskoj nakon puno godina. Naravno i dalje valja čvrsto ostati "na zemlji" i kvalitetno raditi, a tu Leovo izbivanje radi studija predstavlja popriličan problem. Jednako je i s Vlatkovim opredjeljenjem za studij (eh, da nam je faks u Šibeniku).
Valja reći i da je bilo još dobrih nastupa krkašica i krkaša pa je zahvaljujući zalaganju čitave šibenske ekspedicije "Krka" odnijela i ukupnu pobjedu! Čestitamo svima koji su nastupili, kao i njihovim trenerima. Od ovih zadnjih se nadamo kakvom komentaru nastupa u Splitu, a od Luce slikama za klupsku Galeriju.
Aspiriniks
(cijeli članak)

Novo u foto galeriji - petak, 13. ožujka 2009.
Zaimteresirani mogu u našoj foto-galeriji pogledati fotografije snimljene 01. i 02. ožujka pod naslovom: "Daljinska regata 1-2. 03. 2009" Pogledajte, trebalo bi biti zanimljivo! (cijeli članak)

Slovenci u Krki - srijeda, 11. ožujka 2009.
Jučer (utorak), u poslijepodnevnim satima, naš Klub je posjetila ekipa trenera "Slo veslaške reprezetance" u sastavu Janša, Jurše i Mizerit. Obišli su Klub, značajno klimali glavama zadržavši se u kraćem srdačnom razgovoru s našim glavnim trenerom, te predsjednikom. (cijeli članak)

Otkazano! - nedjelja, 8. ožujka 2009.
Natjacanje - trening naših najboljih veslačica i veslača okupljenih ovih dana u Zatonu otkazano je zbog vjetra. Danas se veselo društvo i razilazi. Nadamo se da su u akvatoriju rijeke Krke postavljeni dobri temelji za daljnji rad i očekivane dobre rezultate. (cijeli članak)

Nedjelja-petak - subota, 7. ožujka 2009.
Sutra, u nedjelju 08. ožujka (na ex- Dan žena) trebala bi se održati nova utrka naših seniora koji se vrijedno pripremaju u Zatonu. (cijeli članak)

Rezultati daljinske regate - ponedjeljak, 2. ožujka 2009.
Jutros su i rimen veslači odveslali tzv. daljinsku regatu, s istom dionicom kao i jucer skuleri; od Mandaline do Zatona. Uz povoljnije vremenske uvjete (potpunu bonacu za razliku od jučerašnjeg burina) postignuti su ovaj poredak i rezultati.
(cijeli članak)

Rezultati daljinske regate - nedjelja, 1. ožujka 2009.
Rezultati kontrolnog treninga Mandalina-Zaton (9 km)
(cijeli članak)

Rowing show - petak, 27. veljače 2009.
Sutra, u subotu 28. veljače na programu Z1 TV na programu je treća emisija o veslanju, veslačicama i veslačima pod nazivom "Rowing show". Prve dvije epizode, ovog za veslanje nesvakidašnjeg eksperimenta, prikazale su rad u HAVK "Mladost" i V.K. "Trešnjavka". Sad su na redu, bar koliko smo mi razumjeli, veslački entuzijasti iz V.K. "Jarun" + razgovori s Damirom Martinom, braćom Sinković, Jumbom, Kristinom Valentić, a prije svega s slijepim zaljubljenicima u naš sport: Markom Bakovićem i već poznatom Otilijom Nemet. Inače, oni koji ne mogu dohvatiti signal Z1, a imaju satelitski prijamnik emisiju mogu pogledati na HOT BIRD, frekvencija 12.303, polarizacija vertikalna, symbolrate 27.500 Msym/sec, FEC 3/4. Naravno, podsjećamo da se u malko umanjenom formatu slike protekle emisije mogu pogledati i na www.rowing.shop.hr (klikni na "rowing show").
Dakle, tužimo se kako nas novine ne prate onoliko koliko mi mislimo da smo zaslužili, a nismo u stanju bar jednom tjedno na postojeće klupske www objaviti bar jednu informaciju, sliku, komentar i sl. Onima koji kronično očekuju da netko drugi nešto napravi evo jednog dobrog iskoraka kojeg svakako treba podržati! Zato, za "Rowing-show" palac gore!
Aspiriniks
P.S. Ne znamo samo čemu robovanje engleskom jeziku u nazivu emisije. To je, s naše strane, jedina (ali velika!) kritika njezinim autorima.
(cijeli članak)

Stranica:  1 2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  Sljedeća >>

Powered by Web Wiz Site News version 3.06
Copyright ©2001-2002 Web Wiz Guide








     
   
©2004 Veslački klub"Krka"