>   


Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

 




pohvale - nedjelja, 7. svibnja 2006. u 14:40



Dok je većina krkašica i krkaša u Dubrovniku (29.04.) branila, te za sada i obranila, vodeću poziciju u Kupu Dalmacije, dva su naša veslača tog istog jutra jednako borbeno sudjelovala na državnom natjecanju iz matematike. Frane Burazer u kategoriji prvih razreda srednjih škola osvojio je odlično sedmo, a Tomislav Bukić u kategoriji sedmih razreda osnovnih škola prvo mjesto. Ovim putem im upućujemo čestitke ponosni što su članovi našeg Kluba i što iskazanim dokazuju kako je moguće biti i dobar sportaš i dobar učenik. Žao nam je samo što je natjecanje u matematici «palo» baš na isti datum kada i regata u Dubrovniku, jer je to jedna od regata koje se ne doživljava samo kao natjecanje već i kao ugodan izlet u uvijek lijep i rado viđen Dubrovnik.
Čestitke ovim putem svakako zaslužuju i svi naši krkaši koji su još jednom izborili pobjedu u regati za Kup Dalmacije.
Sa osvojenih 591 bodom i dalje se nalazimo u vodstvu ispred Gusara koji ima 516 bodova i drži drugo mjesto. Mornar sa 491 bodom trenutno je na trećem , a Jadrana iz Zadra sa 374 boda na četvrtom mjestu. Važno je napomenuti da smo na ovoj regati pobjednici u svim kategorijama osim seniorske što pokazuje dobar broj natjecateljskih veslača i kvalitetu rada u mlađim kategorijama i prisutnost kvalitete, ali i nedostatak dovoljnog broj natjecatelja kod seniora da bismo se i u toj kategoriji borili za prvo mjesto.
Trenutni su poredak i borba za vodeće pozicije i dalje vrlo neizvjesni jer je do kraja Kupa još nekoliko regata od kojih nas prva očekuje već krajem ovog mjeseca u Makarskoj i to baš istog dana kada će se naši najbolji mlađi juniori (Frane, Vlatko, Marko i Ivan) i mlađe juniorke (Adriana i Lucija) nalaziti u Brnu.
Od svih veslačica, veslača i trenera očekujemo da nastave sa kvalitetnim i redovitim radom da bi i u nastavku natjecanja zadržali postignuto vodstvo.



Powered by Web Wiz Site News version 3.06
Copyright ©2001-2002 Web Wiz Guide






     
   
©2004 Veslački klub"Krka"