>   


Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

 




komentar - subota, 17. lipnja 2006. u 23:13

Komentar nastupa na Croatia Master Open-u

Na ovoj regati učestvovali smo sa brojnim posadama u svim kategorijama od kadeta do seniora.
Zahtjevnosti po kategorijama bile su različite, tako da je za posade (osim onih koje su imale kriterijski nastup) ovo bila provjera snaga za Državno prvenstvo.
Kadeti su osvajanjem četiri medalje u svim disciplinama od samca do četverca skul, mlađi juniori u osmercu, četvercu bez i dvojcu bez, kao i mlađa juniorka u samcu pokazali uvjerljivo veslanje i najavili dobre rezultate na idućim regatama Kupa Dalmacije, a nadam se i Državnom prvenstvu.
Juniori su u osmercu samo do pola staze bili izjednačeni sa jakim konkurentima (posadama Mladosti i Iktusa) čime su pokazali da i oni mogu biti «pravi».
U kriterijskoj trci 1XJŽA Adriana Trzin je napravila iznenađenje osvojivši 4. mjesto, a Lucijana Crnogaća ponovno pokazala da je najbrža juniorka.
2-JMA Mišel Periša-Leonard Šare imao je nešto bolji nastup nego na Inter City regati, ali ipak ne na nivou za koji je ova posada trebala biti sposobna. Bolest i propusti u pripremama nenadoknadivi su.
Niko Bujas (kao i juniorski osmerac) uspio je konkurentno veslati samo do pola staze. Promjena u tehnici veslanja nije finalizirana, pa Niko nije u pravoj natjecateljskoj formi.
U cjelini na Croatia Masters Openu-u imali smo dobar nastup.
Trener: Jovica Krasić








Powered by Web Wiz Site News version 3.06
Copyright ©2001-2002 Web Wiz Guide






     
   
©2004 Veslački klub"Krka"