>   


Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

 




Rezultati kadeta - srijeda, 22. studenog 2006. u 11:20

Šibenik, 18. 11. 2006.


KOMENTAR NA TESTIRANJE KADETA NA 4000 METARA

Četiri veslača nisu prošla test poradi raznih razloga. Jedan nije došao (Ante Đ.), dvojica su ozlijedila prste u srazu s nogom odnosno loptom, dok jedan ima probleme s zubom. Komentar i kada oni završe testiranje biti će u skladu s dolje napisanim pa da krenem.
Ukratko, kada imate veslača koji je ostvario drugo najbolje vrijeme u državi na jesenskom testu morali bi biti zadovoljni. Posebno bi morao biti zadovoljan jer smo ovu godinu krenuli i planom isključivo kroz niski intenzitet rada, tehnika i rad na niskom pulsu, te obavezni nogomet subotom. Da ne zaboravim spomenuti i redovitost koja općenito nije zadovoljavajuća bez obzira što nema opravdanih izostanaka. Iako se stalno napominje i upozorava kadeti, općenito, teško usklađuju školu ( koja mora biti na prvom mjestu ), veslanje i svoj „ komod “ što za posljedicu ima da se umjesto na trening na primjer čita lektira u terminu večernjeg treninga.
Ono što je bitno da su svi veslači koji testirani pokazali napredak koji varira od 3 sekunde do 13 sekunda što pokazuje da u radu nismo štetili razvoju tih mladih osoba. Osim Dina i Luka je vrlo dobro odradio test, te je jedan od šest kadeta koji su od 2001. godine uspjeli na jesenskom testu ići ispod 16 minuta što je vrlo dobro. Očekujem i da će Tibor biti blizu prolaza od 2:00,0 na 500 metara.
Ostali veslači pokazali su da napreduju pa bih mogao istaći i Kristijana koji je poboljšao izdržljivost i stalnost prolaza na 500 metara. Rozario je unatoč težini (?) spustio skoro 10 sekundi prolaz. Mihovil je spustio čak 13,7 sekundi i to bi trebalo radovati. Od ostalih veslača ne bih nikoga posebno isticao jer pred svima njima je težak put do rezultata koji će nam omogućiti natjecanje kako u Dalmaciji tako i na državnoj razini. Branimir, Marko, Ivan, Filip, Josip, Paško I Ivica trebaju uporno raditi i utvrđene slabosti stalno poboljšavati.
Bruno je kao 11,5 godišnjak, bez iskustva veslanja na 4 kilometra, veslao odlično, te potvrđuje da ima velike mogućnosti. Ante treba mnogo raditi, a trener mora biti strpljiv jer ništa ne dolazi preko noći pa tako niti rezultat niti odrastanje.
Nadam se da sam spomenuo sve veslače. Ovaj test je samo potvrda da imamo četiri kategorije veslača. U prvoj je Dino koji je potvrdio svoje velike mogućnosti. Druga kategorija su Luka i vjerojatno Tibor. U trećoj kategoriji koja bi se trebala boriti za prva mjesta u Dalmaciji su Rozario, Mihovil, Filip, Ivan, Bruno. Dok ostali trebaju raditi mnogo da bi se u Dalmaciji borili za medalje. Mislim na Branimira, Marka, Ivicu, Josipa, Kristijana i Antu.
Probni test su napravili i dva 15 godišnjaka Matej i Marko J. Ja nisam nezadovoljan jer su oni u klubu prekratko s manjim brojem treninga. Utvrđeno je inicijalno stanje, a o njima i radu ovisi i napredak.
TRENER
Robert Baljkas

    

Powered by Web Wiz Site News version 3.06
Copyright ©2001-2002 Web Wiz Guide






     
   
©2004 Veslački klub"Krka"