>   


Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

 




Minhen - petak, 4. svibnja 2007. u 12:48

Jučer, u četvrtak, Adriana i mala Luca, zajedno s Ivom iz Dupina krenule su u Njemačku. Cure su u pratnji trenera Blaževića i Babića, te pod vodstvom člana Uprave Krke Željka Trzina krenule iz Šibenika u Zagreb gdje su im se, nakon spavanja u "našem" hotelu, u petak ujutro pridružile mladostašice Kristina i Petra. Dok ovo pišemo ŠI-kombi je vjerojatno već u Njemačkoj.
U Minhenu će mala Luca (za promjenu) oba dana veslati s veslačicama svoga uzrasta na 1 500 metara. Adriana i Iva će prvog dana veslati dvojac na pariće, a drugog dana četverac s Kristinom i Petrom. Na ovoj, svake godine vrlo jakoj, regati vidjet će se koliko se navedene posade mogu uhvatiti u koštac s međunarodnom konkurencijom. To su jedini pravi ispiti, o ovo kod kuće je više domaći rad. Nadamo se samo da vrijeme (najavljeni su kiša i vjetar) neće biti previše loše.
Našim curama (sad su sve one "naše") želimo da odveslaju najbolje moguće, a to isto želimo i svim ostalim CRO-posadama. Naravno, kao što je rekao uvijek oprezni Tica, još je rano za visoku razinu forme, posade se još trebaju uveslati i vjerojatno ćemo tek kroz drugu polovinu lipnja realno moći vidjeti što tko može: da li možemo stvoriti dobru žensku posadu (2X ili 4X), koliko su zapravo dobri Matić i Rom, a koliko muški 2X, kako će Marcela izdržati pritisak samoće u samcu... kao i obično vrijeme će dati odgovore, lakše je biti general poslije bitke, zato pričekajmo lipanj, a do tada držimo palčeve hrvatskim juniorkama i juniorima na olimpijskoj stazi.



Powered by Web Wiz Site News version 3.06
Copyright ©2001-2002 Web Wiz Guide






     
   
©2004 Veslački klub"Krka"