>   


Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

 




Komentar - ponedjeljak, 7. svibnja 2007. u 00:00

INTERCITY REGATA ZAGREB 2007.

Vidim kako su ovaj put kritike za ne pisanje upućene meni, pa ću se osvrnuti na veslanje kadetskih posada krenuvši od skifa.
1xKAM Dino Baljkas
Stalno ga kritiziram kako veslanje nije dobro, ne valja ovo, ne valja ono i tako dalje. Ovaj put nakon trećeg mjesta u skifu nisam imao zamjerke na veslanje. Dino je veslao najbolje što je mogao i koliko god se trudio za sada to ne ide bolje. Treće mjesto jest podbačaj u odnosu na naša očekivanja, ali treba znati da su porazi veća motivacija nego lagane pobjede. Dino će do najvažnije regate napredovati koliko planiramo i ostvariti naš cilj, vjerujem u to.
2XKAM Dino Baljkas - Luka Horvatović
Kada se ne uđe u finale onda trener ne bi trebao biti posebno zadovoljan, tako niti ja nisam bio zadovoljan s veslanjem ujutro, ali sam naglasio da treba pobijediti popodne jer je pobjeda uvijek dobra. Njih dva su pobijedila, ali što je prethodilo utrci kraj prikolice nije za Internet. Veslanje je bilo kratko, bez ritma no dovoljno dobro za sedmo mjesto i treće vrijeme ukupno.
2XKAM Mihovil Petković - Rozario Matošin
Prva utrka i izboreno finale bila je prava radost. Veslali su dugo i sigurno dovršili utrku na prvom mjestu. Finale je bilo nešto sasvim drugo. Bez ritma s puno okretanja glave lijevo-desno i dekoncentracije, te veslanje koje je bilo loše. Prva utrka je ipak bila potvrda da njih dvojica, Mihovil i Rozario, mogu dobro odveslati. Četvrto mjesto u ovom trenutku njihov je plafon.
2XKAM Tibor Rak - Kristijan Juras
Prva trka, dovoljno borbeno za biti finalist, ali nismo uspjeli. U malom finalu vrlo loše veslanje, pa niti moje promuklo grlo nije moglo ništa promijeniti. Kratko, zgrčeno, tvrdo, bez ritma. Veslanje samo da se dođe do cilja, da se prekine mučenje. Ipak, uspjeli smo da Kristijan odvesla utrku i da bude sve korektno. Kod obojice treba raditi puno na tehnici izvođenja zaveslaja.
4XKAM Luka Horvatović-Tibor Rak-Mihovil Petković-Rozario Matošin
Treće mjesto nakon veslanja koje je bilo dobro. Nisam nezadovoljan, jer su obje ekipe koje su nas tukle bolje pripremljene, a što se vidi i po načinu veslanja. Kod naše ekipe za sada nedostaje čvrstine zaveslaja. Ritma i odgovarajućeg broja zaveslaja ima, ali brzina nije dobra. Svakako da trebamo raditi na snazi kako bi zaveslaj kod sve četvorice bio čvršći. Tu bi nam pomoglo ako se barem po koji kilogram nadebljaju, da imamo prosjek iznad 60 kilograma. Vjerujem u njihov apetit!
TRENER: Robert Baljkas





Powered by Web Wiz Site News version 3.06
Copyright ©2001-2002 Web Wiz Guide






     
   
©2004 Veslački klub"Krka"