>   


Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

 




Komentar - utorak, 19. lipnja 2007. u 23:39

KOMENTAR V REGATE DALMATINSKOG KUPA SPLIT



Iako smo znali da se nećemo proslaviti mršavih 72 boda koje smo osvojili u Splitu svakako su razočarenje. Kao i kod odlaska u Makarsku imali smo cijeli niz problema prije odlaska, ali na žalost nismo se proslavili niti na regati. Imali smo problema s veslima koje nestaju, zakasnili smo na start, vesla su nam bila neodgovarajuća, Luce je bila gledatelj i tako dalje. Nije naravno da umanjujem uspjeh bilo koje ekipe, ali smo od izjednačenog rezultata zaostali najednom 100 bodova. Čovjek se upita kako smo to uspjeli.
Evo malo o mojim, našim kadetima koji su opet ostvarili realni uspjeh. Nije nam veslao Brane zbog bolesti.
1xKAM Luka Horvatović
Osvojio je prvo mjesto s veslanjem koje izgleda puno bolje od brzine broda. Zasigurno Luku treba tjelesno ojačati jer je Luka odavno savladao osnovnu, ali i onu naprednu veslačku tehniku. Vjerujem da opet ima više samopouzdanja u svoje veslanje.
1XKBM Filip Reškov
Treće mjesto koje me baš i ne zadovoljava jer smo očekivali više. Filip je osvojio bodove s dobrim veslanjem. Naravno to nije što bi mogao. Evo dok pišem Roko mi hvali Puticu iz Dubrovnika koji je 1995. godište. Svakako će biti zanimljivo vidjeti na godinu Filipa i njegov daljnji napredak
1XKBM Roko Baljkas
Na kraju mi se učinilo da je imao i treće mjesto no zbog kuta gledanje vjerojatno se varam. Roko je prije trke imao mučninu i slabost pa ovaj rezultat, peto mjesto, ne smatram slabim rezultatom. Trudio se koliko je najbolje mogao. Njegovo vrijeme dolazi, tek je 1996. godište, a možda je i uranio. U moje vrijeme ja sam s tim godinama bio kormilar, a najveći doseg je bila „ žaba “ na pontonu.
1XKBM Ivan Bumbak
Prezadovoljan sam s tijekom trkom. Završili smo utrku s korektnim veslanjem. Istina peto mjesto je daleko od zadovoljstva jer medalje nema niti blizu. Ono što raduje je to što Ivan još vjeruje u sebe. Nadam se da ćemo ovu sezonu zaključiti u Kaštelima s medaljom. Pretpostavljam da će se i on radovati povratku u dubl.
2XKAM Rozario Matošin - Dino Baljkas
Prvo mjesto je uvijek prvo. U tom ganjanju prvih mjesta lijepo je imati odveslanu utrku koja priliči prvom mjestu. Za mene je to bilo tvrdo i umorno, a što mi je Dino priznao. Da ne budem pesimista. S finišom sam zadovoljan. Rozario je definitivno sve bolji i uspijeva odveslati kvalitetne utrke. Dino je dobio odmor od skifa jer je to zaslužio.
4XKAM Mihovil Petković, Kristijan Juras, Domagoj Babić, Josip Kuštera.
Svi imaju medalju i to je dobro. Dobro je također što smo odveslali korektnu utrku, ako zanemarimo stravično okretanje glavom prema tako dalekom cilju kako od Domagoja tako i od strane ostalih naših uzdanica. Dobro je što nismo uhvatili šopu i što se naši veslači zadovoljni s svojim veslanjem. Stoga iako su nas Zadrani pobijedili ne treba kukati. Nakon što smo izmijenili skoro cijelu ekipu još uvijek odveslavamo solidno utrke.
TRENER
Robert Baljkas



Powered by Web Wiz Site News version 3.06
Copyright ©2001-2002 Web Wiz Guide






     
   
©2004 Veslački klub"Krka"