>   


Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

 




Izvještaj do Pekinga... - petak, 3. kolovoza 2007. u 10:13


Date: Mon, 30 Jul 2007 02:21:34 -0700
From: kvalentic@gmail.com
Subject: Izvještaj do Pekinga...

Ako nemaš neki cilj svaki put je pogrešan...u tom uvjerenju živimo mi =)

Naš cilj ove godine bilo je svjetsko juniorsko prvenstvo koje se održava u Pekingu.
Činilo se tako neostvarivo...ali kad smo prvi put skupa sjele u čamac znale smo da mi to možemo.
Bila je sunčana subota kao i svaka druga, ali za nas posebna jer je odlučivala hoće li se naš snovi ostvariti ili ne... 4 cure, 2 dvojca na pariće, 3 trke...najbolje idu u Peking, tako su rekli..

Svaka trka je teška i naporna, ali kad smo sjele skupa u čamac..pojurio je da nismo osjetile tu težinu, jednostavno smo se našle... od prvog zaveslaja je krenulo, mogle bi po cijele dane veslati skupa, mislile smo tada..

Odveslale smo još jednu trku na 2 km da skinemo normu, uvjeti nisu bili najbolji (nepovoljan vjetar, lopoči...) mi smo izvukle dobro vrijeme..a znale smo da možemo i bolje da nije bilo Jarunskih lopoča koji su nam ometali ravnotežu u čamcu.
Ovaj put je bilo sigurno, Peking je naš...Treneri su vjerovali u nas, jer što smo do tada pokazale bilo je zaista dobro..a i mi smo bile zadovoljne i nadale se da će uz više treninga samo krenuti na bolje...međutim naš čamac je otišao za Peking, a nas su čekale pripreme na Perući u drugom čamcu...

Dolazimo na Peruću, i očekujemo da će biti savršeno kao i do tada... treniramo sve više skupa a čamac ne ide, trudimo se, mučimo..a nikako da shvatimo u čemu je problem..pokušavamo ostati bistre glave, znamo ako nam je jednom bilo dobro, zašto ne bi opet...i dalje ne ide..iz dana u dan sve gore. Lagano se počinjemo brinuti, dva tjedna treniranja a nikako da shvatimo u čemu je problem. U Zagrebu mijenimo čamac, i od prvog zaveslaja shvatimo to smo prave mi..krenulo je..opet je sve super, a već smo lagano gubile samopouzdanje.
Sada samo trebamo biti uporne i paziti na zdravlje i sve bi moglo dobro zavrišti.
Dva tjedna priprema smo se mučile sad je opet krenulo, nadamo se da će u Pekingu biti još bolje kad sjednemo u naš čamac te da ćemo "poletjeti" do ostvarenja naših snova..mi se ne držimo one važno je nastupati...za nas je važno pokazati se u najboljem sjaju te dati sve od sebe, nadamo se da ćemo u tome i uspjeti. U srijedu se putuje za Peking, počinjemo razmišljati o očekivanjima te nas polagano hvata trema... Nadamo se da će sve dobro proći i da vas nećemo razočarati...

sportski pozdrav iz radnoga Zagreba

Powered by Web Wiz Site News version 3.06
Copyright ©2001-2002 Web Wiz Guide






     
   
©2004 Veslački klub"Krka"