>   


Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

 




Kod gradonačelnice - subota, 4. kolovoza 2007. u 12:43


Jučer, 03. kolovoza, gradonačelnica grada Šibenika gđa. Nedjeljka Klarić, u pratnji pročelnice upravnog odjela Grada za društvene djelatnosti gđe. Živane Podrug, upriličila je u svome uredu svečani prijem ovogodišnjih veslačkih prvaka. Naime, gđa. gradonačelnica je povodom osvajanja naslova prvaka RH na nedavno održanom Prvenstvu u Zagrebu primila Mateu Slavica (1xJŽB), Marka Borka, Lea Šaru, Ivana Baranovića, Vlatka Krasića i Bruna Jakelića (4+JMA), Andriju Grubišića, Marka Brkića, Tonija Klanca i Jeru Gulina (4+JMB). Uz Mateu i momke primanju su bili nazočni glavni trener Kluba Jovica Krasić i predsjednik Uprave Dražen Crnogaća. Kao što se iz nabrojenog može vidjeti s primanja su zbog drugih neodgodivih obveza izostali treneri Milan Radečić (posao) i Nikica Blažević (S.P. Peking), te kormilar Roko Baljkas (spavanje).
Tijekom samog primanja, koje je proteklo u vrlo ugodnoj atmosferi uz sokove i opušteno čavrljanje, gđa. gradonačelnica je, prozivajući svakog posebno, u ime Grada zahvalila prisutnima na njihovim uspjesima kojima pronose ime Šibenika, pozvala ih da i dalje budu „… uzorna dica…“, dok je Matei dala tipičan ženski savjet: „Ako te muški ne budu pazili, samo mi se javi!“ Obećala je da će Grad i dalje podupirati Krku posebno apostrofirajući aktivnosti aktualne gradske vlasti koje se poduzimaju da bi se lokalno gospodarstvo što brže razvijalo i na taj način stvaralo osnovu za veću materijalnu bazu nadgradnje u koju spada i sport. Naravno, razgovor nije mogao proteći a da se ne evociraju uspomene na neke od starih krkaša, ulogu Krke u povijesti Grada, te isticanja onog što naš Klub krasi tijekom svih proteklih godina – sjajna tradicija, te isto ime, isti grb i ista boja dresa od 1923. godine!
U ime Kluba gradonačelnici i gđi Podrug zahvalili su i trener Krasić i predsjednik Crnogaća obojica posebno apostrofirajući uvjerenje da će i naredne godine opet biti razloga za organiziranjem ovakvih susreta.

Powered by Web Wiz Site News version 3.06
Copyright ©2001-2002 Web Wiz Guide






     
   
©2004 Veslački klub"Krka"