>   


Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

 




Novosti iz Krke - srijeda, 6. veljače 2008. u 23:07

U ponedjeljak 04. veljače u gradskoj Vijećnici na prijemu najboljih sportašica i sportaša Šibenika u organizaciji gradskog Saveza sportova nazočili su Marko Borak, Ivan Baranović i Vlatko Krasić, dok je Leonard Šare izostao zbog studentskih obveza u Splitu (FESB - elektrotehnika). Imenovani su na lanjskom Prvenstvu RH u Zagrebu osvojili zlatne medalje u četvercu "sa". Odlukom Izvršnog odbora Saveza sportova Grada za taj uspjeh nagrađeni su peharom i naslovom treće momčadi Grada u protekloj godini. Uz naše prvake na primanje su pozvani i mladi veslači Roko Baljkas i Filip Reškov koji su dobili priznanja kao prespektivni sportaši.
Nismo se odavno javljali pa ovom prilikom recimo i to da su za vrijeme zimskih praznika krkašice (Lucija i Matea), te krkaši (njih 8 - 6 IMA i 2 JMB - da ih ne nabrajamo...) pod vodstvom trenera Krasića i u pratnji fizioterapeuta Hrvoja proveli jedan tjedan u našoj već pomalo tradicionalnoj bazi u hotelu "Jastreb" u Begovom razdolju. Kažu svi da je bilo dobro, čak je i Matea navodno rekla da bi se odmah vratila.
Što još ima? Dino još ne trenira tako da od zamišljenog jakog dvojca-dubla Baljkas-Gulin još nema ništa. Adriana i Luca definitivno više ne treniraju. Prva zbog nemoamopojmačega, a druga zbog povrede koja se pokazala ozbiljnijom negoli smo to očekivali. Šteta zbog obje, sretno im u novim životima. Ne trenira više niti Niko Bujas, njegov život se, izgleda, okreće svijetu računala - Niko sretno i tebi.
Inače, nakon dugo vremena (od 1979. godine) ogradili smo dvorište Kluba. Pokazalo se da mnogi neupućeni pojma nemaju da je veliki plac pored Kluba vlasništvo upravo Krke, a zapravo jeste. Sad kad je napokon uređena šetnica okoliš Kluba je sasvim drugačiji pa će i taj prostor još više biti u funkciji veslanja, a uskoro će doživjeti još dodatne promjene.

Do idućeg javljanja pozdravlja vas

Aspiriniks


Powered by Web Wiz Site News version 3.06
Copyright ©2001-2002 Web Wiz Guide






     
   
©2004 Veslački klub"Krka"