>   


Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

 




komentar - utorak, 8. travnja 2008. u 10:49

II regata Dalmatinskog kupa Šibenik

1XKAM. Filip Reškov
Kada se krene u trku s figom u džepu i mislima kako je brod loš, onda i ne može biti dobro. Tromo, teško, usporeno daleko od borbe, kao u usporenom filmu. Istina bilo je dosta vjetra u pramac, ali sve što je Filip loše napravio je u njegovoj glavi, prije izlaska na vodi. Zauzimajući negativan stav rezultat i nije mogao biti bolji kao niti veslanje.

1XKBM Jakov Bumbak
Ovaj put u skifu zadnji. Uz onako jaki vjetar u pramac dobro se držao. Istina Jakov je možda i mogao bolje no nakon dva tjedna neveslanja u skifu ovo je još uvijek dobro. Za njega je još uvijek uspjeh ulazak u cilj. Svaki suparnik koji ostane iza njega je uspjeh.

1XKBM Filip Grozdanić
Lijepo i pravilno veslanje, bez zapinjanja, bez gledanja vani, ali nedostaje eksplozivnosti i čvrstoće. Kao i kod Jakova svaki ulazak u cilj i svaka izveslana utrka po dogovoru je uspjeh. Ne treba Filipa požurivati . Sve što se napravi ovu godinu veliki je iskorak jer ipak je ovo Filipu prva godina odnosno pet mjeseci rada i već je regatni veslač.

2XKBM Toni Katalinić Adrian Purušić
Koliko god sam dan prije bio izvan sebe zbog stalnog stajanja i dogovora da se krene toliko sam bio zadovoljna napretkom koji su pokazali. Veslanje je skladnije i pomalo su počeli izgledati kao prava ekipa. Potrebno je raditi više na tehnici, ali kroz skifove jer ovako stječu jedan dojam lažne sigurnosti. No, veslali su dobro i imali su i drugo mjesto da nije bilo sitnih propusta.

2XKBM Roko Baljkas Bruno Jakelić
Konačno jedna pobjeda za kadete i njihovog trenera. Pobjedu su ostvarili vrlo zrelim i čvrstim veslanjem. Istina druge ekipe su zaostale no to nije bitno jer je njihovo veslanje bilo kvalitetno . Drago mi posebno jer je Roko žarko želio veslati s Brunom, a Brunu je trebao poticaj jer se u Splitu razočarao. Njih dvojica su zaista dobra kombinacija jedan je eksplozivniji, a drugi malo usporeniji, duži i dobro se pokrivaju.

TRENER
Robert Baljkas

Powered by Web Wiz Site News version 3.06
Copyright ©2001-2002 Web Wiz Guide






     
   
©2004 Veslački klub"Krka"