>   


Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

 




Nove vijesti - subota, 19. travnja 2008. u 00:03

Nekoliko kratkih vijesti:

- Danas su Vlatko i njegov trener zajedno s veslačima iz Gusara i Kaštela otišli kombijem (vozač – trener Kaštela Berecka) u Zagreb na provjeravanje brzina juniorskih posada koje bi trebale nastupiti u Minhenu. Očekuje se da će tijekom vikenda svatko veslati sa svakim kako bi se došlo do dobitnih kombinacija kako u rimenu, tako i u skulu. Izgleda da će se u Zagrebu sakupiti 8 rimenaša (po dva iz Mladosti, JRI i JZD, te po jedan iz Gusara i Krke) i 6 skulera (Kaštela, Jelsa, Trešnjevka, Mladost). Navodno će u Minhen samostalno ići i tamo pokušati dokazati svoju vrijednost izvan kombiniranih posada i klupske posade Croatie (2X) i Iktusa (2-).

- Prije par dana dobili smo donaciju iz „INA“ d.d. u vidu dva kompjutera, jednog pisača i (da stvar bude zaokružena) papirom za pisač. Na donaciji, a još više na dobroj volji, iskreno zahvaljujemo gosp. Natku Grubišiću koji je jedan od, na žalost, rijetkih roditelja koji je zainteresiran za to čime mu se sin bavi i gdje boravi u slobodnom vremenu.

- Ovih dana s zadovoljstvom promatramo brojna nova lica u Klubu koji, skoro bi se moglo reći, vrvi od potencijalnih veslačica i veslača. Upornost Mime i Jakše očito već daje stanovite početne rezultate. Ovo samo znači da nije istina kako (Šibenska) mladež nije zainteresirana ni za što, ili da ih se ne može animirati ako im se priđe na pravi način. Nadamo se da će u buduće kapaciteti Kluba biti premali za sve zainteresirane.

- Večeras smo od našeg fizioterapeuta Hrvoja saznali da od sutra naš najbolji JMB Jere može normalno trenirati i da je povreda tetive u laktu stvar prošlosti. Svakodnevne dvotjedne terapije u našoj ambulanti, a ponekad i kod Hrvoja kući dale su rezultata. Ovo je još jedan pokazatelj da novac kojeg smo proteklih godina ulagali u fizioterapeutsku opremu nije uzalud potrošen, a još kad je oprema u rukama majstora kao što je Hrvoje….

- Za nastup na seniorskom PRH idućeg tjedna pripremaju se dvije naše posade: Marijana i Lucija u 2X, te Stipe i Leo u 2X, ili 2-. Za ove posade je zaista šteta što je Prvenstvo već idući tjedan. Ipak interesi priprema za OI imaju prednost i to treba prihvatiti. Na imenovanim veslačicama i veslačima je da svojim nastupima opravdaju očekivanja trenera Blaževića i Radečića koja se svode na ono poznato: „… dajte sve od sebe!“
Aspiriniks



Powered by Web Wiz Site News version 3.06
Copyright ©2001-2002 Web Wiz Guide






     
   
©2004 Veslački klub"Krka"