>   


Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

 




Jumbo '08. - petak, 6. lipnja 2008. u 21:07

Zanimljivo, onako kako se približavao dan odlaska na natjecanje kao jesenje lišće otpadali su nam kandidati za sastav posada: najprije Dino zbog škole, pa onda Luka, Jere i Ivica zbog viroze. Čak i među onima koji su otišli na regatu ima poluzaliječenih, ali njihova imena nećemo odavati konkurenciji. Od isprva naručenog autobusa i pomoći prikolice HVK "Dupin" ispalo je da su nam za put sasvim dovoljna i dva kombija (hvala gosp. Branku Koloperu i gosp. Ivi Deanu na opetovanoj pomoći). Kombije su vozili naš glavni trener Milan Radečić i trener juniora Jovica Krasić. Usput, Vaso je s par čamaca (na ramenu) otišao tko zna kad.
Što očekujemo od ove regate?
Pa eto, nadamo se da će Vlatko u kombiniranom 2- s Batinićem iz Gusara pokazati da su dobri i za međunarodnu scenu. Ipak, teško je očekivati od momaka koji su sjeli zajedno tek par puta da se ravnopravno nose s malim klupskim posadama, te bi njima, a i svima takvima koji se skupe tek na regati, u to ime trebalo dati nekakav bonus. Vjerujemo da će Vlatko ove godine napokon doći do nastupa na jednom SP-u, jer je to svojim radom zaslužio, ali smo jako nezadovoljni jer se i ove godine stječe dojam da je sastavljanje juniorske reprezentacije prepušteno snalaženju i dogovorima klupskih trenera , a kao što je poznato neki naši klupski treneri imaju zaista bujnu maštu. Sve u svemu, samo 10-ak dana od odlaska na kriterijsku regatu na Bled nemamo pojma koja je za našeg veslača udarna posada! Da li je to 2-, ili pak neki kombinirani 4-, a možda čak i 8+? Ovakve nedoumice ozbiljan sustav ne dopušta i samo nam je za nadati se da će se u preostalom vremenu do SP-a u Linzu nešto konkretno ipak zaključiti.
Od ostalih naših posada s zanimanjem očekujemo nastup redizajniranog juniorskog 4-, te mlađih juniora kojima su se posade silom prilika morale "tumbati". Bit će zanimljivo vidjeti i kako će se Roko snaći u skifu među B-kadetima, te kako će proći Lucija, Matea i Marijana. Svima držimo palčeve s uvijek istom željom: dajte sve od sebe!
Aspiriniks




Powered by Web Wiz Site News version 3.06
Copyright ©2001-2002 Web Wiz Guide






     
   
©2004 Veslački klub"Krka"