>   


Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

 




Komentar Kaštela - nedjelja, 29. lipnja 2008. u 23:09

Komentar regate u Kaštelima


Komentar pišem tek danas 29.06. 2008. godine i jedino mi opravdanje nalazim u uzrečici : „ Nikad nije kasno“. Kao što se zna Dino i Jere imaju mononukleozu i za ovu sezonu su gotovi. Nadam se da će započeti s treningom početkom kolovoza. Za sedam dana je državno prvenstveno i svi napori su sada usmjereni da naši veslači odveslaju svoje najbolje trke na najvažnijoj regati. U međuvremenu smo imali hendikep na 2000 metara u cilju ostvarivanja norme za odlazak na Državno prvenstvo. Dvojac na pariće Branimir i Josip, te Domagoj u skifu nisu uspjeli. Čak bi rezultat mogao biti zanemaren, ali ostvareno u odnosu na Tomislava nije bio dobar. Šteta jer su sva trojica izuzetan primjer upornosti, savjesnosti i radišnosti. Vjerujem da će dogodine ostvariti iskorak u kvaliteti veslanja.

1xJMB Tomislav Bukić

Ostvario je pobjedu nad Dujom iz Gusara što mu je bio i cilj. Veslao je što se tiče pristupa, ritima, tempa školski, po knjizi. Pokazuje izuzetnu zrelost u pristupu utrci, ali i prije svega treningu kada ne zaspe. Rezultati koje ostvaruje su posljedica kvalitetnog rada. Tomislav bi trebao biti uzor i drugima veslačima. Vjerujem da će napredovati i dalje, te će zasigurno kao junior biti oslonac u radu klubu i treneru.

2xJMB Domagoj Babić- Branimir Plenča

Teško je kada nemaš što reći veslačima jer je veslanje bilo loše. Ostali su puno i veslanje je bilo loše. Ukratko, čamac ne plovi kako bi svi željeli. Na treningu su pokazivali određeni kvalitetni pomaci, ali na stazi u Kaštelima pomaka nije bilo. Na njihovu tugu ovo loše veslanje predugo traje.

4xJMB Luka Horvatović, Ivica Ban, Bruno Radić, Franko Sarađen

Treće mjesto nije uspjeh jer sam očekivao pobjedu. Pobjedu na temelju njihovi mogućnosti, ali i rezultata u Makarskoj. Od Makarske se dosta stvari promijenilo. Dino je bolestan. Dugo su bili odsutni s treninga Ivica i Luka, također zbog bolesti. Stoga sam lošiji rezultat prihvatio kao trenutnu slabost jer smatram da mogu puno bolje, a što pokazuju na treninzima ovih dana. Imati će prigodu to potvrditi u Zagrebu za sedam dan.
Trener
Robert Baljkas



Powered by Web Wiz Site News version 3.06
Copyright ©2001-2002 Web Wiz Guide






     
   
©2004 Veslački klub"Krka"