>   


Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

 




22.01.2005. - subota, 22. siječnja 2005. u 22:26

Zimske pripreme u Begovom Razdolju
Jučer je dvanaestočlana ekipa Kluba otputovala na desetodnevne pripreme u Gorski Kotar. Na autobusnom stajalištu su ispraćaju prisustvovali uglavnom očevi, ali se među njima našla i baka koja redovito prati sportske uspjehe svoje unuke (svi već znaju o kome je riječ). Gverić je ponio cijelu skijašku opremu, a ostali dovoljno prtljage da u planinama udobno provedu cijelu zimu. Koliko je opreme i prtljage ponio «stariji» dio ekipe (trener Krasić i fizioterapeut Hrvoje) nismo uspjeli vidjeti, jer su se kombijem žurno provezli pored stajališta, tek se usputno pozdravivši s prisutnim roditeljima koji su još mahali za autobusom koji je netom prije napustio zborno mjesto. Putovali su obalnom dionicom izbjegavši snježne nevolje u unutrašnjem dijelu zemlje izazvane ovih dana napadanim snijegom. Na odredište su stigli u večernjim satima. Smješteni su u hotelu «Jastreb» u Begovom Razdolju koje je poznato kao najviše naseljeno mjesto u Hrvatskoj (1078m). Po izjavama koje smo dobili preko mobitela smještaj, prehrana i priroda su za svaku pohvalu kao i ljubazno osoblje hotela na čelu s direktorom gosp. Bratulićem.
Kako će izgledati naredni dani ostaje da se čuje, a nadamo se i vidi (valjda su ponijeli foto opremu). Ne sumnjamo da će biti ugodno, ali i naporno (uostalom tome pripreme i služe). Saznali smo da su jutros otrčali prvi trening (4,5 km «poštene» uzbrdice od Mrkoplja prema Begovu Razdolju), a što se radilo poslijepodne otkrit ćemo večeras. Poznavajući stručnost trenera Krasića nema sumnje da će osmišljeni plan rada biti i izvršen, a prisutnost našeg Hrvoja u tome će bitno pripomoći.
Snježne radosti se za sada temelje na grudanju, sanjkanju i uobičajenim načinima uživanja u snijegu na dalmatinski način, ali već od ponedjeljka bi trebalo da se iskušaju u skijaškom trčanju. Kako rijetki među njima imaju skijaško iskustvo to će im pomoć učitelja skijanja dobro doći.
Željeli bi kazati i to da nam je žao što je broj putnika bio ograničen. Razlog tome je što je smještaj osiguran mjesecima ranije i što je cijena, zbog kvalitete usluga, tolika da Klub ne može «pokriti» odlazak prevelike skupine. Podsjećamo, Klub je platio sve troškove prijevoza i smještaja, dok će polaznici (osim Nike koji je SB) platiti radosti ski-škole. Inače, o putnicima u Begovo Razdolje odlučio je trenerski stožer pod vodstvom našeg glavnog trenera. Nadamo se da nitko od veslačica i veslača koji su ostali u Šibeniku ne misli da je njihov izbor nepravedan, te da će se oni koji su ostali još više truditi da budu u autobusu za iduće akcije Kluba. Podsjećamo samo da se ove godine nadamo nekoj reprezentativnoj majici na SP u Brandenburgu, te na više njih na Istočno i Srednje Europskom Kupu za JB u Slovačkoj. Naravno želimo da ove pripreme budu odskočna daska našem Niki za SP u Amsterdamu (SB).
Za kraj puno pozdrava ekipi u Begovu Razdolju; treneru Krasiću, fizioterapeutu Hrvoju, veslačicama Lucijani, Mariji, Adrijani i veslačima Niki, Mislavu, Ivi, Stipi, Luki, Leu i Mišelu. Da, skoro smo zaboravili reći da u idućem tjednu imaju rođendane i Mislav i Marija i Leo i Luca! Čestitamo im unaprijed, a oni će se u hotelu na zajedničkom tulumu već znati proveseliti.

Aspiriniks



Powered by Web Wiz Site News version 3.06
Copyright ©2001-2002 Web Wiz Guide






     
   
©2004 Veslački klub"Krka"