>   


Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

 




01.02.2005. - utorak, 1. veljače 2005. u 22:16

Osvrt na pripreme veslačica i veslača
V.K."Krka" u Begovom Razdolju 21. - 30. 2005.

Izboriti se za odlazak na ove pripreme trebao je biti motiv veslačicama i veslačima u natjecateljskim kategorijama JŽB, JŽA, JMB, JMA, SMB, a kriterij odabira bio je redovitost na treninzima, ergometarski rezultat nakon prve provjere na 6000m i sportski potencijal.
Budući je na pripreme moglo ići ukupno deset veslačica i veslača kući su morali ostati neki koji su bili u užem izboru (Vukorepa, Polak, Lambaša, Čivljak, Borak…)
Kroz pripreme je osim podizanja funkcionalnih sposobnosti planirano steći nova motorička znanja i vještine skijaškog trčanja. Konfiguracijske karakteristike Begovog Razdolja (staze za trčanje i opću pripremu) u potpunosti su odgovarale mojim željama, dok su vremenski uvjeti tražili prilagodbu u izboru trenažnih aktivnosti. Samo zbog vremenskih nepogoda ostali smo uskraćeni za više skijaškog treninga vođenog od gosp. Ferde Petrovića. Ipak, niti jedan trening nije propušten i svaki je u potpunosti realiziran.
Posebno naporan rad uvijek je bio praćen pozitivnim raspoloženjem koje se nastavljalo u slobodno vrijeme, ponekad i uz produženo vrijeme odlaska na spavanje. Grupa je stekla simpatije gostiju, animatora i osoblja hotela posebno gosp. Burazera koji je zaslužio nadimak «Mrki».
Na stranici će se sigurno naći fotografije koje će upotpuniti ovaj osvrt.

*Samo da se zna: Stazu dužine 5000m (uspon pri temperaturi od -14 oC) najbrže je istrčao Leonard Šare i to za 28 minuta.

Trener
Jovica Krasić



Powered by Web Wiz Site News version 3.06
Copyright ©2001-2002 Web Wiz Guide






     
   
©2004 Veslački klub"Krka"