>   


Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

 




20.04.2005. - srijeda, 20. travnja 2005. u 20:21

Komentar trenera mlađih juniora

Na trećoj regati „Kup Dalmacije“ održanoj u Dubrovniku nastupili smo u četiri discipline (1X, 2-, 2X, 4X) sa osam posada i ukupno 15 veslača. Osvojili smo četiri prva, jedno drugo, jedno treće, jedno četvrto i jedno peto mjesto.
1X Mišel Periša
Mišel je osvojio drugo mjesto. Veslao je krajnje borbeno i do zadnjeg zaveslaja se borio da prestigne protivnika iz Mornara. Na tome mu čestitam. Međutim, kroz trku su se ponavljale neke slabosti koje su utjecale na nešto lošije veslanje od onog što smo od Mišela navikli. Skif je osjetljiva disciplina i uvijek treba provesti dosta vremena da bi čamac „legao“. Mi smo u zadnje vrijeme zanemarili skif na račun dubla i četverca skul. Na regati se dogodio vjetar u krmu, sa nešto valova, koji je bitno utjecao na balans. To je rezultiralo određenom nesigurnosti u izvođenju zaveslaja. U narednom periodu ćemo raditi na ispravljanju uočenih grešaka.
1X Leonard Šare
Leo je osvojio treće mjesto. Sve ono što je rečeno za Mišela vrijedi i za njega. Sjedeći u skifu slijedećih desetak dana sigurno ćemo popraviti uočene nedostatke.
1X Frane Burazer
Frane je osvojio peto mjesto. Ovo mu je bila prva regata ove godine. Dugo je bio odsutan zbog bolesti. Vrijeme je na njegovoj strani, treba samo marljivo trenirati rezultati će doći.
2X Domagoj Lambaša-Simon Čivljak
Osvojili su prvo mjesto. Čestitke za odlično odveslanu trku. Imali su snažan, ritmičan zaveslaj kojim su uvjerljivo pobijedili. Tu se nema što dodati. Samo tako i dalje.
2- Marko Borak-Vlatko Krasić
Osvojili su četvrto mjesto. Slabo odveslana trka iz koje treba izvući pouke. Slabo su startali (navodno su im zasmetali Dubrovčani), a onda kada su pokušali nadoknaditi propušteno veslali su visok tempo bez ritma. Zaboravili su da veslačka trka traje dovoljno dugo da se početne greške mogu ispraviti dugim snažnim zaveslajem u dobrom ritmu.
2X Stipe Palinić- Luka Grubišić
Osvojili su prvo mjesto. Čestitke za pobjedu. Veslali su živo i borbeno do zadnjeg zaveslaja iako su imali veliku prednost. U ovoj konkurenciji nisu imali dostojnog protivnika.
2X Hrvoje Petrović-Marko Knez
Osvojili su prvo mjesto. Iz trke u trku njih dvojica veslaju sve bolje. S obzirom da su prva juniorska godina od njih se mogu i u budučnosti u juniorskoj konkurenciji očekivati odlični rezultati. Uvjet da se to i ostvari je da redovito treniraju. Čestitke na pobjedi.
4+ Nikola Stipaničev, Ivan Baranović, Jakov Vuletin, Ivan Pezić, kormilar Zvone Vukov
Osvojili su prvo mjesto. Ugodno iznenađenje. Usprkos početnim problemima (štroker je u startu ispao sa karića)uspjeli su se srediti, dobro odveslati do kraja i uvjerljivo pobijediti. S obzirom da su potpuno nova posada vjerujem da će još dosta napredovati. Čestitke na pobjedi.
Trener: Milan Radečić



Powered by Web Wiz Site News version 3.06
Copyright ©2001-2002 Web Wiz Guide






     
   
©2004 Veslački klub"Krka"