>   


Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

 




26.05.2005. - četvrtak, 26. svibnja 2005. u 16:47

Komentar na regate “Regata Olimpijskih nada” i “Međunarodna juniorska regata Brno 2005.” za posadu 4-JMB u sastavu: Mišel Periša, Simon Čivljak, Domagoj Lambaša, Leonard Šare


Na ovom natjecanju smo nastupili na obje regate. U petak 20.05. 2005. održano je natjecanje na nivou reprezentacija mlađih juniora na regati “Regata Olimpijskih nada”. U našoj konkurenciji su nastupile posada Mađarske, posada Poljske te dvije podsade Češke. Osvojili smo drugo mjesto. Poslije starta smo se skupa s česima izdvojili, me¬đutim česi su od 500m počeli polako odlaziti i na kraju je razmak bio veći od dužine čamca.

U subotu i nedjelju se veslala „Međunarodna juniorska regata“, s tim da je u subotu veslano predtakmičenje, a u nedjelju finale. U konkurenciji je bilo deset posada. U prednatjecanju smo opet bili drugi iza prve ekipe češke.

U nedjelju, u finalu, sam tražio da posada forsira utrku od samog početka, te da nipošto ne puštaju čehe naprijed, jer je to jedina šansa da ih eventualno pobjedimo. Tako su i veslali. Do tisuću metara su bili poravnati, međutim u zadnjih 500m česi su ipak pokazali da su izdržljiviji te su se odvojili i pobjedili. Ukupni dojam sve tri trke je povoljan. Momci su pokazali veliku borbenost i želju za nadmetanjem, naročito u trećoj, finalnoj, trci kada su do tisuću metara veslali u tempu 37-38 što je iznad njihovih mogućnosti u ovom trenutku, ali pokazuje karakter ekipe.


Trener: Milan Radečić



Powered by Web Wiz Site News version 3.06
Copyright ©2001-2002 Web Wiz Guide






     
   
©2004 Veslački klub"Krka"