>   


Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

 




1.06.2005. - srijeda, 1. lipnja 2005. u 20:08

Poštovani Kike,
Samo iznosim činjenice o neobjektivnosti i različitim kriterijima koji su se primjenjivali tijekom regate u Makarskoj. Ti tvrdiš da sam iznio teške optužbe, ali gledajući trke i slušajući komentare veslača ˝Krke˝ ja sam zauzeo takav stav.
Želim naglasiti ako se već zauzima jedan kriterij tijekom suđenja neka se primjenjuje za sve na jednak način, ubuduće. Ja ne znam niti što drugi klubovi misle o suđenju na regati stoga se to može raspraviti na drugom mjestu ako se utvrdi da postoji potreba. Od kada sam trener ovih četiri godine bilo je još prigoda da ukažem na propuste u suđenju tijekom trka no tek sam sada odlučio da treba reći nešto o tome. Meni je ipak u najmanju ruku neuobičajeno da nam se na jednoj regionalnoj regati dvije ekipe diskvalificiraju.
Što se tiče razgovora ja sam uvijek za razgovor jer najveći broj veslačkih prijatelja imam baš iz ˝Gusara˝. Na web stranici ˝Krke˝ ja sam iznio svoj osobni stav i moje viđenje. Ovo me sve skupa podsjeća na priču s prve regate. Priču o pidočama i pontonu u Zatonu gdje svatko različito vidi objektivnu stvarnost.

Pozdrav od Roberta.

Powered by Web Wiz Site News version 3.06
Copyright ©2001-2002 Web Wiz Guide






     
   
©2004 Veslački klub"Krka"