>   


Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

 




18.05.2005. - subota, 18. lipnja 2005. u 21:57

Posljednjom regatom Kupa Dalmacije, jutros održanom u Kaštelima, dobili smo novog - starog pobjednika. Naša stara, dobra, “Krka” je opet uhvatila najviše bodova potvrdivši time da u Dalmaciji s opravdanjem nosi titulu najboljeg kluba. Temperatura od preko 30 stupnjeva i vjetar u početku natjecanja nisu omeli naše natjecatelje da pokažu da sve dosadašnje pobjede nisu plod slučajnosti, ili dobra odabira disciplina, već dobro osmišljena sustavna rada koji traje mnogo duže nego li je samo jedna veslačka sezona.
Svima: veslačicama, veslačima, trenerima i Upravi upućujemo čestitke za trud, iskazanu borbenost, upornost i odricanje, uz želju da na Prvenstvu RH krajem rujna pokažemo koliko smo napredovali i tijekom vrućih ljetnih dana. Sezona je do sada bila vrlo uspješna, kao nikad u povijesti imali smo čast predstavljati našu zemlju sa čak 8 veslačica i veslača (Adriana, Luca i Marija, te Domagoj, Leo, Mišel, Simon i Stipe), a ako se Luci i Niki poklope zvijezde mogli bi zaveslati i na svjetskim prvenstvima. Niki bi to bilo (čak) četvrti put, a Luca bi bila debitantica.
Također čestitamo našim sportskim suparnicima, a posebno gusarašima koji su nas “natjerali” da dademo najbolje od sebe, te “Mornaru” koji sve više zauzima mjesto koje mu je nekad pripadalo. Iduće sezone kao jednog od glavnih konkurenata očekujemo i v.k,. “Jadran” iz Zadra. Čestitamo i svim organizatorima kup regata i Veslačkom savezu Dalmacije, uz želju da se od iduće godine broj regata u Kupu poveća bar za još jednu.

Powered by Web Wiz Site News version 3.06
Copyright ©2001-2002 Web Wiz Guide






     
   
©2004 Veslački klub"Krka"