>   


Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

 




01.07.2005. - petak, 1. srpnja 2005. u 10:37

Komentar nastupa JMA i SM na petoj regati Kupa Dalmacije u Kaštelima


2-JMA
Ive Lokas – Mislav Gverić

Veslali su loše, toliko loše da su zaostali više od 30 sec, pa je komentar suvišan. Ako je moguće opravdati tako loše veslanje treba reći da Mislav i Ive (kao i martin Vukorepa i Polak Zoran koji na ovoj regati nisu nastupili) od regate Croatia Open ne treniraju potpuno predano, a da su im izlasci u čamac vrlo rijetki. Svakako, loša priprema ne može osigurati dobar nastup.

1XSM
Marko Tekić

Marko je nakon učestalih prekida trenažnih aktivnosti kroz sezonu prvi nastup ostvario u Makarskoj i to pobjedom u dvojcu na pariće (u samcu je diskvalificiran zbog „kašnjenja na start“).
Ovdje je također veslao dvije trke što je za njegov nivo pripremljenosti ipak malo previše.Velikim zalaganjem i željom kako on to ipak može u obe discipline osvojio je treće mjesto.

1XSM
Niko Bujas

Niko je i na ovoj regati pobjedio u samcu, a u dvojcu na pariće bio treći tako da je na svih pet regata Kupa Dalmacije pobjeđivao i to 4 puta u samcu i jednom u dublu. Veslao je na pobjedu s malom rezervom za nastup u dublu. Niki i ovim putem čestitam, a svim mladim veslačima poručujem: da u svom Klubu imaju veslača za uzor.


Komentar regate na Bledu



Na Bledu smo nastupili s kombiniranom posadom 2-SM u sastavu Ante Murer – Niko Bujas.
Ovo je posada koja je iznenadila mnoge ne samim formiranjem već ostvarenim rezultatom na ovoj regati. Kroz trku prednatjecanja pokazali su da mogu sigurno veslati, kontrolirati zaveslaj i situaciju. U finalnoj trci krenuli su suzdržano bez potrebe da budu među vodećima, ali ne dozvolivši veći zaostatak. Na 4. mjestu su bili do zadnjih 500 metara kada su krenuli u finiš i tih 500 metara izveslali za 1.35 što je na razini vrhunskih posada.
Postignutim rezultatom 6.46.03 izborniku reprezentacije gosp. Igoru Čulinu nametnuli su se kao zanimljiv par u konačnom formiranju izborne vrste.
Trener: Jovica Krasić



Powered by Web Wiz Site News version 3.06
Copyright ©2001-2002 Web Wiz Guide






     
   
©2004 Veslački klub"Krka"