>   


Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

 




Zimske pripreme - subota, 27. kolovoza 2005. u 11:01

„Vraćam se Jastrebe tebi“ mogao bi biti početak ove vijesti. Naime svima koji posjećuju naše stranice poznato je da smo prošle godine zimske pripreme organizirali u Begovu Razdolju, u hotelu „Jastreb“ (www. hoteljastreb. com), gdje su uvjeti za sportski život i rad bili doista dobri. Dvanaest naših članica i članova tih 10 dana vjerojatno će se sjećati čitav život. Kako se u nastavku sezone pokazalo da je veći broj naših veslačica i veslača izborio reprezentativni status, to barem mali dio tog uspjeha svakako pripada i dobrim pripremama. Imajući to u vidu, za narednu sezonu u razdoblju dijela zimskih školskih praznika, točnije od 6 - 15. siječnja 2006. godine uplaćene su nove pripreme za četrnaest osoba iz našeg Kluba. Dakle, uz trenera i fizioterapeuta, ovaj su put osigurana još dva slobodna mjesta više nego lani (ukupno 12 za veslačice – veslače) i to onima koji će ih, po odluci glavnog trenera, zaslužiti rezultatima svog jesensko - zimskog rada, a prethodno i rezultatima na ovogodišnjem Prvenstvu RH. Sasvim usput: za rezultate, osim nadarenosti, treba i rada i discipline. Od oba zahtjeva: i za radom i za disciplinom, kao što se već sigurno i zna, ova Uprava Kluba neće odustati ni pod koju cijenu! Koliko se daje toliko se i očekuje, ništa više i ništa manje, a sve po slijedećoj formuli sportskog uspjeha: profesionalni uvjeti + amaterski entuzijazam = rezultat.
Ali da se vratimo našoj pravoj temi... Begovo Razdolje, jedino naseljeno mjesto u Hrvatskoj iznad 1000 metara nadmorske visine (točnije: 1078 m, a hotel je još nešto iznad) odlikuje se planinskim krajolikom: oni koji se su imali prilike njime dobro upoznati, zasigurno znaju kako izgleda „šetnja“ 5-6 kilometra dugom i vijugavom cestom koja se penje od Mrkoplja do Begova Razdolja, te kako izgleda i to kada se, većinom neiskusni, dalmatinci nađu na skijama za “langlauf”. Kako je sve to izgledalo još uvijek možete pogledati u našoj Galeriji. Nije da ga hvalimo, ali istina je da „Jastreb“ nudi izvrsne sobe, odličnu hranu i zabavni prostor prizemlja u kojem se osim igranja stolnog tenisa, pikada i biljara može promatrati program pripremljen od strane hotelskih animatora (i u njemu sudjelovati). Zabavni program izvan hotela, također, zna biti vrlo raznovrstan: otkopavanje zametenog kombija, propadanje u snijegu, uobičajeno sanjkanje, te grudanje “svinajednog i sviprotivsviju” i sl. Uostalom, zato se njemu i vraćamo.
Vjerujemo da je odlazak na pripreme težnja svakog od naših veslačica i veslača, pa se ovom viješću svima ostavlja dovoljno vremena da se svojim talentom, radom i disciplinom, izbore da ove godine budu među dvanaestoro koje(i) će imati prilike da uživaju u svemu što planinski ambijent Gorskog Kotara, hotel „Jastreb“ i druženje na pripremama mogu pružiti.
Aspiriniks

Powered by Web Wiz Site News version 3.06
Copyright ©2001-2002 Web Wiz Guide






     
   
©2004 Veslački klub"Krka"