>   


Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH


    Arhiva vijesti   


Trenutno ima 310 vijesti na 26 stranica/e, Vi ste na stranici 2

Ergometar 6000m HR - ponedjeljak, 23. veljače 2009.
Ukupni poredak veslačica i veslača nakon subotnjeg testa (21.02.2009.) na 6000m izgleda ovako: (cijeli članak)

Ergometar 6000m - ponedjeljak, 23. veljače 2009.
Klupski rezultati testa ergometra 6000m.
(cijeli članak)

Ergometar 6000m - nedjelja, 22. veljače 2009.
Prošlog tjedna - ovisno o ostalim obvezama, neki od naših veslačica i veslača odradili su muku zvanu 6 000 metara na ergometru. Što se tiče cura znamo da je Luca išla u prosjeku 1:59:7 (očekivali smo malo bolje, ali bila je i bolesna i ozlijeđena), od juniora da su svi postigli svoje rekorde s tim da su najbolji bili Ante Ković i Jere Gulin (oba oko 21:10). Najbolje od svega je bilo to što nitko od momaka nije odustao. Naša dva seniora su također odveslali sasvim, sasvim, solidno što znači i oni s osobnim rekordima: Leo je išao oko 19:58, a Niko oko 19:26. Ovi rezultati njih dvojicu počinju svrstavati u kvalitetne seniore, a naročito kada se zna da se radi o relativno laganim veslačima (obojica oko 90 kg, +/- 2kg). Činjenica je i to da je Leo vrlo mlad (20 god.), a Niko, 6 godina stariji, sasvim nepotrošen, tako da idućih godina od njih očekujemo daljnji napredak. Točne rezultate stavit ćemo svima na uvid kad se naš glavni trener sjeti da bi ih bilo dobro poslati ih klupskoj redakciji. Koristimo priliku, nakon što smo pregledali postignuća ZG veslačica i veslača, čestitati upravo fantastičnim Sinkovićima, Damiru Martinu i Mariu Vekiću. Kad se zna da oni znaju veslati nameće se zaključak: to bi mogao biti zastrašujuće jak četverac, ili sjajna osnova za osmerac!
(cijeli članak)

Prilog - ponedjeljak, 9. veljače 2009.
Novi prilog o veslanju iz pera dr.sc. Pavla Mikulića možete pročitati u nastavku teksta.
(cijeli članak)

Kako provesti dan - utorak, 3. veljače 2009.
Ovo je pričica o tome kako je našem popularnom Vasi prošao današnji dan, utorak, 03. veljače tekuće godine. (cijeli članak)

8-6-4 - srijeda, 28. siječnja 2009.
U nastavku možete pogledati potpunu tabelu rezultata ergometra 8-6-4.
Među navedenim imenima od aktivnih veslača koji su lani nastupili u dresu s državnim grbom nema Janjića, Šaina, Mladinića, Begovića, Banovca.
(cijeli članak)

Rezultati ergometar "8-6-4" - utorak, 27. siječnja 2009.
Evo, doduše nepotpunog, poretka CRO seniora proisteklog na osnovu njihovih rezultata postignutih na provjeri pripremljenosti pod već poznatom šifrom „8-6-4“. Nema momaka iz Trešnjevke i Iktusa s čijim rezultatima treba vrlo ozbiljno računati, a nema niti još ponekog seniora po drugim klubovima, ali svakako veliki dio je tu. Čim dobijemo (ako dobijemo) ostale podatke poredak će biti upotpunjen do kraja. Onako „na prvu ruku“ valja istaći očekivan plasman dvojice najboljih (Vekić i Skelin), a nas je posebno ugodno iznenadio vrlo solidan rezultat, pa time i plasman, mladog Mije Rudelja. Bravo za Miju! Radi orijentacije nije loše znati da su na sličnim provjerama u Sloveniji (30-20-10 minuta) Čop i Špik u lanjskoj (olimpijskoj !) godini imali prosjek nešto iznad 1:38. Inače potpune tabela s rezultatima po svakoj dionici imat će te priliku vidjeti u listu „Veslanje“. (cijeli članak)

Niko u novinama - ponedjeljak, 26. siječnja 2009.
U aktualnom broju lista "Novi tjednik" objavljen je opširan (na dvije stranice) i odlično opremljen članak o našem senioru Niki Bujasu. Na žalost nismo u mogućnosti prenijeti fotografski vjerno kako članak izgleda, ali barem evo teksta - i to je nešto. Za čitatelje s maštom pokušat ćemo (kao nekad Milka Babović) dočarati izgled članka: NN je nadnaslov, NA je naslov, PN je podnaslov, tri zadnja odlomka su izdvojeni dijelovi integralnog teksta, člankom dominira velika Nikina fotografija s Crocker veslima i jedna manja na ergometru. Hm, to bi bilo to. Dozvolite nam i jednu primjedbu: Niko u tekstu kaže da veslanje nije medijski atraktivno - mislimo da to uopće nije tako, ali nećemo sad o tome. Ugodno vam čitanje.
Aspiriniks
P.S. Sutra ćemo objaviti sumarne podatke većine naših (CRO) seniorskih veslača postignute na testiranju proteklog vikenda. Vidjeli smo ih - zanimljivi su!
(cijeli članak)

Novo testiranje - subota, 24. siječnja 2009.
Jutros se u našem Klubu izvršilo prvo testiranje po zahtjevu novog izbornika.
(cijeli članak)

Osvrt - srijeda, 31. prosinca 2008.
Došli smo do kraja još jedne kalendarske godine i kao i obično u ovo vrijeme osvrćemo se unatrag, da se prisjetimo što smo doživjeli i što smo radili prošlih 365 dana. (cijeli članak)

Okupljanje pred Božić - četvrtak, 18. prosinca 2008.
Bolje da propadne selo nego običaji... a naročito bi bila šteta da propadnu dobri običaji! Jedan od takvih dobrih običaja je i predblagdansko okupljanje krkašica & krkaša. Dakle, u idući utorak, 23. prosinca s početkom u 19,00 sati opet ćemo se okupiti u kongresnoj sali hotela "Jadran" u Šibeniku. Par riječi predsjednika, par riječi glavnog trenera, završna čestitka najdugovječnijeg predsjednika Krke gosp. Čede Polaka i onda ćemo se zajedno spustiti kat niže na bakalar na 100 načina, lignje i sve što uz to ide. S punim trbušćićem bolje se vide svijetle perspektive, zato (kao i obično) u taverni našega Jadrana dajmo sve od sebe!
(cijeli članak)

Test ergometra - četvrtak, 4. prosinca 2008.
Rezultate testa na ergometru, koji je u Klubu obavljen proteklih dana, možete pogledati u rubrici Rezultati, podrubrika Ergometar. (cijeli članak)

Stranica:  << Predhodna  1  2 3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  Sljedeća >>

Powered by Web Wiz Site News version 3.06
Copyright ©2001-2002 Web Wiz Guide








     
   
©2004 Veslački klub"Krka"