>   


Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH


    Arhiva vijesti   


Trenutno ima 310 vijesti na 26 stranica/e, Vi ste na stranici 4

U očekivanju - utorak, 2. rujna 2008.
Svima koji su protekla dva dana očekivali zapis u svezi nastupa naših posada u Bakru poručujemo da se nadamo kako će naš Glavni trener, ili bilo koji od trojice trenera koji su osim njega još bili na regati, napisati očekivani komentar. Koliko smo od trenera Radečića imali prilike u par rečenica čuti istakao je da je zadovoljan nastupom seniorskog dubla i juniorskog četverca, a nisu loši bili ni Tome i Matea u sifovima. Očekivao je i bolju organizaciju regate. Dakle, čekamo!
(cijeli članak)

Svakodnevica - ponedjeljak, 25. kolovoza 2008.
Nakon komentiranja utrka „velikih momaka i cura“ vraćamo se bilježenju našeg svakodnevnog klupskog života.
(cijeli članak)

Komentar - utorak, 19. kolovoza 2008.
Iako veslačka sezona još nije u cijelosti gotova, naime još nas očekuje Europsko prvenstvo krajem rujna, do sada odrađena natjecanja mogu dati uvid u stanje hrvatskog natjecateljskog veslanja. Tako nakon tri velika međunarodna natjecanja (OI, SP juniora i neolimpijskih disciplina, te SP U23 seniora) te odrađenog državnog prvenstva možemo dati prve ocjene sezone, piše Igor Velimirović.
(cijeli članak)

Prognoze, čarobiranja i puste želje... - srijeda, 13. kolovoza 2008.
Danas smo imali prilike vidjeti kamo ide svjetsko veslanje i koliko treba biti u svakom pogledu vrhunski da bi se primirisalo borbi za plasman među 6 najboljih.
(cijeli članak)

Repesaž 2- - ponedjeljak, 11. kolovoza 2008.
Što će biti ne može se znati, a kako čarobne kugle nemamo teško je išta pouzdano reći. Ajmo zato nagađati!
(cijeli članak)

Kvalifikacijske utrke dvojca i dubla - subota, 9. kolovoza 2008.
Komentar današnjeg nastupa naših posada na OI u tri riječi: dvojac - smrzli smo se, dubl - vrlo dobra izvedba. Poruka: i panika i euforija jednako su štetne!
(cijeli članak)

Anketa - srijeda, 30. srpnja 2008.
Prije postavljanja nove ankete staru ćemo završiti komentarom o iskazanim rezultatima.
(cijeli članak)

Čestitka Mirni - nedjelja, 27. srpnja 2008.
Naša najbolja veslačica niski uspjeha dodala je još jedan - upravo kao što smo to sinoć najavili samo njoj svojstvenim finišem zaslužila je treće mjesto i brončanu medalju na SP u Linzu. Mirnine medalje, osvojene u žestokoj međunarodnoj kokurenciji, imaju zlatni sjaj. Zato još jednom: bravo Mirna!
(cijeli članak)

SP u Linzu - subota, 26. srpnja 2008.
Proteklih nekoliko dana s velikim zanimanjem sjedili smo uz ekrane računala prateći putem interneta utrke naših juniorki/juniora i seniorki/seniora na SP koje je organizirano u Linzu (Austrija).
(cijeli članak)

Čestitka - nedjelja, 20. srpnja 2008.
Iskrene čestitke iz Šibenika upućujemo braći Sinković za naslov viceprvaka svijeta, te Janjiću, Bogdanu, Stojčeviću i Banovcu za osvojeno treće mjesto na SP U-23 u Brandenburgu. Čestitke naravno idu njihovim klubovima i klupskim trenerima, te trenerima te dvije posade. Ove dvije medalje još su jedan ogroman uspjeh hrvatskog veslanja! Žao nam je što medalju nije osvojio i Damir Martin, ali kao što smo već puno puta rekli - skif je vražja disciplina i tu je konkurencija uvijek nova i moguća iz bilo kojeg kutka Globusa, a Damir se vjerojatno i "ispucao" u Poljskoj. Potajno smo se nadali, osim Damše, još bar jednoj medalji i jednom A-finalu i to najprije od posade 4+ (medalja), pa onda i od 4X (A-finale), ali eto i tu je bilo boljih. U svakom slučaju čestitke idu svima koji su veslali u Brandenburgu, svaka posada je i te kako opravdala odlazak.
Poruka: skupimo glave, imamo vrlo dobre veslače, a PE u Ateni je vrlo blizu. Bilo bi lijepo i tamo uzeti koju medalju.
(cijeli članak)

Komentar - ponedjeljak, 14. srpnja 2008.
Kako je nastup mlađih juniora na nedavno održanom Državnom prvenstvu vidio trener Baljkas pročitajte u nastavku.
Napomena: ako netko ima slike sa Državnog neka ih dostavi treneru. (cijeli članak)

Komentar - srijeda, 9. srpnja 2008.
Osvrt na nastupe veslačica i veslača V.K. „Krka“ na 18. PRH za juniore i kadete iz pera Aspiriniksa.
(cijeli članak)

Stranica:  << Predhodna  1  2  3  4 5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  Sljedeća >>

Powered by Web Wiz Site News version 3.06
Copyright ©2001-2002 Web Wiz Guide








     
   
©2004 Veslački klub"Krka"