>   


Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH


    Arhiva vijesti   


Trenutno ima 310 vijesti na 26 stranica/e, Vi ste na stranici 6

Pohvala! - subota, 24. svibnja 2008.
Danas su samoinicijativno i vrlo profesionalno naši JMA i JMB uređajem "carwash" temeljito oprali svoju svlačionicu, kupatilo i prostor za tuširanje.
Urađen posao je, možemo kazati i bez malo laskanja, uistinu odlično odrađen tako da zaslužuju sve moguće pohvale. Nećemo sada navoditi imena da ne bi nekog izostavili, znamo sigurno da je Marko uređaj donio od kuće i da su se "zabavljali" par sati uporno ispirući ono što se inače uobičajenim načinima čišćenja ne može skinuti sa pločica.
Bravo momci!
S gornjim u vezi još nešto: ovih dana akvatorijem Šibenskog zaljeva šparta osmerac pod vodstvom trenera Bajla. Jučer su bili kod nas u Klubu na suhom treningu i pogodite tko je iza svih njih posložio sprave, utege, strunjače...? Sjajni štroker slavnog osmerca iz Sydneya - Branimir Vujević. On je i time pokazao koliko je kompletna osoba!
Bravo Vujo!

(cijeli članak)

Grb Županije - nedjelja, 18. svibnja 2008.
Jučer, u subotu, povodom 17. svibnja Dana šibensko-kninske županije, na svečanoj sjednici županijske Skupštine održanoj u šibenskom kazalištu naš Klub je dobio značajno priznanje: Grb Županije. Ovo je priznanje iz ruku predsjednika županijske Skupšitine, te uz nazočnost gosp. Župana, preuzeo predsjednik Uprave našeg Kluba. Osim V.K. "Krka" priznanja su zaslužili gosp. Vincent Degert (šef delegacije Europske komisije u RH), županijska Udruga roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata, Šibenska narodna glazba, te planinarsko društvo Sv. Mihovil. Preuzimajući Grb predsjednik Crnogaća je izrazio zadovoljstvo činjenicom da se Krka našla u uskom krugu biranih zaslužnika, te je zahvalio generacijama krkašica i krkaša koji pronose ime Kluba i zavičaja diljem domovine, Europe i Svijeta već punih 85 godina, vijećnicama i vijećnicima županijske Skupštine koji su izglasovali dodjelu Grba, te hrvatskim braniteljima bez čije žrtve, kako je istakao: "... ni mi sada ne bismo bili ovdje!" (cijeli članak)

Crtice iz Kluba - subota, 10. svibnja 2008.
Danas (napokon) u Šibenik dolazi Zvonimir Batinić iz Gusara da bi s Vlatkom odradio tri treninga na vodi i to danas jedan, a sutra dva treninga. Sve ove dane Vlatko vježba uz pomoć našeg B-seniora Stipe Palinića koji mu odrađuje štrokerski posao u dvojcu. Nadamo se samo da će vrijeme biti dobro i da će dvojac Batinić-Krasić tako moći potpuno iskoristiti svoju rijetku priliku za uveslavanje. Zvone će, inače, biti smješten u hotelu "Jadran" u blizini našeg Kluba tako da bi se stvar trebala odvijati optimalno. Nakon rezultata iz Minhena sve kombinacije su i dalje otvorene, treba biti jak baš u dvojcu i tako se nametnuti izborniku!
Ovih dana pažljivo pratimo vijesti sa prve regate SK iz uvijek vjetrovitog glavnog grada Bavarske. Vjerujemo u vrlo dobre rezultate skulera i braće Skelin, a za 4- i 8+ ostaje da se vidi što mogu učiniti u zaista jakoj međunarodnoj konkurenciji. Baš nismo sigurni da se tu nešto zvučno dade uraditi, ali eto: bili bi zadovoljni s plasmanom 4- u prvu polovinu B-finala, te s plasmanom 8+ u A-finale. Ma u stvari, ako baš hoćete, za ove dvije posade svaki plasman je dobar ako je zaostatak za vodećima tolerantan.
Sinoć su, uz kakarteristično duhovite komentare stanovitih nazočnih pojedinaca, ali ipak svima na zadovoljstvo, napokon "urbi et orbi" zasvijetlila plavo-bijela slova koja čine naziv Kluba i to na južnom kutu "morske" fasade našeg Doma s svima jasnim znakom (ideogramom) veslanja. Sad će i neupućeni (stranci i sportski nepismeni domaći) znati o kome se radi.
Još samo i tek toliko da se zabilježi - redovna godišnja sjednica Skupštine je održana kako je i najavljeno, diskusije su bile žive i zanimljive, donesene odluke očekivane, a na klopu se nitko nije žalio - u toj "diskusiji" svi su neštedimice sudjelovali.
Aspiriniks
(cijeli članak)

Nove fotografije i filmić - utorak, 6. svibnja 2008.
Tko želi može u galeriji naći preko stotinu fotografija s veslačkog festivala "Sveti Duje 2008." Autorica je Luca. Također, u našoj rubrici "Filmovi" imamo novi kratki film nazvan "Seniorsko 2008. - izjave". To su naši novi pokušaji da i video prilozima dopunimo sadržaj stranice www.vkkrka.hr. Hvala treneru Mimi i Ivi Nadalin na sudjelovanju. Nije mnogo, ali čovjeka veseli. Obećavamo, bit će toga još, jer ćemo se potruditi da i ostale značajne osobe iz hrvatskog veslanja kažu nešto u mikrofon TV Krka. Naravno filmić se (uz dva-tri ranije snimljena foto aparatom) može pronaći i na "YouTube" pod "vk krka"
(cijeli članak)

Fotografije iz Dubrovnika i Zagreba - četvrtak, 1. svibnja 2008.
Zainteresirani mogu u našoj Galeriji potražiti fotografije snimljene za vrijeme III regate za Kup Dalmacije održane u Dubrovniku ("Dubrovnik 12.04.2008."), te sa seniorskog PRH održanog u Zagrebu ("seniorsko 2008."). Uskoro se nadamo i you-tube snimkama iz Zagreba, ali i sa ostalih zanimljivih veslačkih događaja kojima budemo prisutni.
(cijeli članak)

Veslačka događanja u Zagrebu - nedjelja, 27. travnja 2008.
Večeras se mala šibenska ekspedicija vratila iz Zagreba. Kao što je svoj veslačkoj javnosti poznato u subotu i nedjelju, 26. i 27. travnja na Jarunu je održano 65. (18.) Prvenstvo RH u veslanju i to u seniorskom uzrastu.
(cijeli članak)

Veslačka događanja u Zagrebu - nedjelja, 27. travnja 2008.
Veslačka događanja u Zagrebu počela su još u petak 25. travnja sjednicom IO HVS-a u hotelu „I“ koja je bila uvod u izbornu sjednicu Vijeća klubova.
(cijeli članak)

Redovna Skupština - ponedjeljak, 21. travnja 2008.
Danas su članovi Uprave Kluba donijeli, među ostalim odlukama i odluku o tome da se u utorak 29. travnja tekuće godine s početkom u 20,00 sati održi redovna godišnja Skupština Kluba. Skupština će se održati u kongresnoj dvorani (II kat) hotela „Jadran“ u Šibeniku. Uprava skupštinarima predlaže, za redovnu Skupštinu uobičajeni, Dnevni red: dva izviješća za 2007. godinu i to financijsko i sportsko, te plan rada i financijski plan za 2008. godinu. Detaljniji podaci (izviješća i planovi) u svezi točaka dnevnog reda mogu se pročitati na oglasnoj ploči, a nama preostaje da sve članice i članove Kluba pozovemo da prisustvuju događaju koji će, kao što je to već pomalo tradicija, završiti zajedničkim druženjem uz jelo i piće u taverni Kula.
Aspiriniks
(cijeli članak)

Nove vijesti - subota, 19. travnja 2008.
U nastavku saznajte što je novog u Klubu.
(cijeli članak)

Komentar - četvrtak, 17. travnja 2008.
Komentar na nastup seniora, na regati u Dubrovniku, nedostajao je komentarima koje smo objavili prije par dana, pa danas ispravljamo učinjenu nepravdu. (cijeli članak)

Komentar i pohvala - srijeda, 16. travnja 2008.
Pročitajte komentare na nastupe cura, mlađih i starijih juniora i kadeta na trećoj regati za Kup Dalmacije održanoj u Dubrovniku.
I još nešto:
Uz već napisanu čestitku Filipu za osvojeno prvo mjesto na državnom natjecanju iz matematike pridružujemo i čestitku Domagoju Babiću za osvojeno peto mjesto iz matematike i treće iz hrvatskog jezika također osvojeno na državnom natjecanju. Svakako sve pohvale vrijednim i očito nadarenim učenicima i jednako tako uzornim veslačima.
(cijeli članak)

Fotografije - ponedjeljak, 14. travnja 2008.
Fotografije sa Croatia Open 2008. regate nalaze se u nasoj Foto galeriji. (cijeli članak)

Stranica:  << Predhodna  1  2  3  4  5  6 7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  Sljedeća >>

Powered by Web Wiz Site News version 3.06
Copyright ©2001-2002 Web Wiz Guide








     
   
©2004 Veslački klub"Krka"