>   


Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH


    Arhiva vijesti   


Trenutno ima 310 vijesti na 26 stranica/e, Vi ste na stranici 7

Čestitka Filipu - ponedjeljak, 14. travnja 2008.
Filip Reškov najbolji matematičar (cijeli članak)

Komentar - četvrtak, 10. travnja 2008.
Trener Radečić napisao je komentar nastupa posada JMB na drugoj regati za "Kup Dalmacije" održanoj u u Šibeniku i komentar na nastup posada 2xJMB, 1XJŽA, 1XJŽB na regati "Croatia Open" održanoj u Zagrebu.
(cijeli članak)

Komentar - srijeda, 9. travnja 2008.
Iako je od druge regate za Kup Dalmacije, održane u Šibeniku, prošlo već desetak dana nadamo se da će vam komentar na nastup juniora ipak biti zanimljiv. Uz taj ovdje možete pročitati i komentar na nastup Vlatka na regati Croatia Open. (cijeli članak)

Fotografije - srijeda, 9. travnja 2008.
U našoj Foto galeriji možete pronaći fotografije s ovogodišnje Daljinske regate koja se „vukla“ od Šibenika do Zatona, te dviju prvih regata Kupa Dalmacije (Split i Šibenik). Za koji dan očekujemo da tu budu i fotografije s Croatia Open regate. Naravno, kao i obično, radi se među ostalima i o slikama osoba i posada koje nisu isključivo iz Krke čime se naši albumi uvelike razlikuju od nekih drugih koji sebično fotografiraju i objavljuju (uglavnom) samo svoje članice i članove.
(cijeli članak)

komentar - utorak, 8. travnja 2008.
Evo što su naša djeca, naši kadeti ostvarili u Šibeniku. Nismo veslali 2XJMB II ekipa poradi bolnih leđa ili upaljenih mišića, ma što to bilo. (cijeli članak)

Komentar - ponedjeljak, 7. travnja 2008.
Jučer i prekjučer (subota i nedjelja) navijali smo za hrvatsko veslanje na regati „Croatia Open“.
Što smo vidjeli od krkašica i krkaša, a što od veslačica i veslača iz ostalih hrvatskih klubova u srazu s solidnom međunarodnom konkurencijom?
(cijeli članak)

Promjene u Krki - srijeda, 2. travnja 2008.
Jučer su u našem Klubu ozvaničene dvije kadrovske promjene.
(cijeli članak)

Regata - petak, 28. ožujka 2008.
U subotu, 29.03.2008. u Zatonu (kod Šibenika) održat će se druga ovogodišnja regata za Kup Dalmacije. Za sudjelovanje na regati prijavljeno je 355 veslačica i veslača koji su raspoređeni u 193 posade i 25 disciplina.
Početak natjecanja je u 9,00 sati, utrkom samaca kadetkinja, a posljednja utrka, disciplina juniorskih osmeraca,održatće se oko 12,30 sati.
Pozivamo sve zaljubljenike u sport i veslanje da dođu pogledati uvijek zanimljivo natjecanje.
(cijeli članak)

Test 2000m - srijeda, 26. ožujka 2008.
Kako su juniori izvukli test ergometra na 2000m pogledajte u nastavku. (cijeli članak)

Komentar - ponedjeljak, 17. ožujka 2008.
Nakon nešto dužeg vremena imamo i komentar trenera Radečića na splitski nastup naših juniora. Komentare trenera cura i trenera juniora još uvijek očekujemo nadajući se kako će stići prije iduće regate Kupa. (cijeli članak)

Komentar - srijeda, 12. ožujka 2008.
Prva regata Kupa Dalmacije održana u subotu pokazala je, tj. potvrdila ovosezonski problem nedostatka brojnosti i kvalitete naših posada. Protekla sezona iz raznoraznih je razloga završila ili prekinula veslačke karijere nekoliko perjanica Kluba, a kako se nisu našli jednako kvalitetni nasljednici bilo je jasno da će se u ovoj sezoni trebati pomiriti sa manjim očekivanjima nego su bila ona kada smo Kup Dalmacije započimali sa očekivanjem vodeće pozicije.
Treba biti svjestan da u svakom Klubu, pa i našem, postoje periodi rezultatskog uzleta i padova i da je umijeće iznaći način da uzleti traju što duže, a padovi što kraće.
Nadajmo se da ćemo u tome uspjeti.
U nastavku pročitajte komentar trenera Baljkasa na nastup kadeta na Prvoj regati Kupa Dalmacije.
(cijeli članak)

Dužinska regata - subota, 23. veljače 2008.
Rezultate današnje dužinske regate možete pogledati u nastavku. Onima koji će uspoređivati rezultate napominjemo da je u početku natjecanja puhala dosta neugodna bura. Nije bilo puno valova, ali je zato vjetra bilo u zraku. Bura je daleko najviše smetala posadama u prvoj trci, a potom je naglo slabila, tako da se zadnja utrka održala po idealnoj bonaci.
(cijeli članak)

Stranica:  << Predhodna  1  2  3  4  5  6  7 8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  Sljedeća >>

Powered by Web Wiz Site News version 3.06
Copyright ©2001-2002 Web Wiz Guide








     
   
©2004 Veslački klub"Krka"