>   


Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH


    Arhiva vijesti   


Trenutno ima 310 vijesti na 26 stranica/e, Vi ste na stranici 20

Aspiriniksov komentar Državnog - ponedjeljak, 3. listopada 2005.
Još jedan komentar, ovaj put navijački, u svezi 15. Prvenstva RH u veslanju

Prošlo je još jedno natjecanje u nas u Krki skraćeno nazvano Državno. Bila je to 15. smotra najboljih hrvatskih veslačkih posada na kojoj je nastupilo ukupno 623 natjecateljice i natjecatelja. Po masovnosti Državno je bilo po prilici iste „težine“ kao i lani, što je vrlo solidan pokazatelj drugu godinu za redom. Ovdje nismo prebrojavali pojedince koji su nastupali u više posada, a da smo to uradili mislimo da bi se broj popeo i na više od 1 000!
(cijeli članak)


Komentar trenera Krasića - ponedjeljak, 3. listopada 2005.

Nikin nastup na Prvenstvu Republike Hrvatske nije bio na razini ostvarenih trka u ovoj sezoni. Pad natjecateljske forme i gubitak motiva za ozbiljan rad posljedica su iznenadnog prekida u radu dvojca bez kormilara sa Antom Murerom, kojim su došli na prag seniorske A reprezentacije.

(cijeli članak)


Komentar trenera Baljkasa - nedjelja, 2. listopada 2005.
Komentar nastupa kadeta na Državnom prvenstvu

Eto došao je i taj dan da komentarom zaključim nastup kadeta na državnom prvenstvu Hrvatske u Zagrebu. Rođeni 1991. godine odlaze u kategoriju više, a sa mnom ostaju 1992. godište i mlađi da nastave gdje smo stali, i da ostvare ono što nismo ove godine ( prvo da dođemo do Zagreba ), te da ostvarimo rezultat koji će biti po sjaju medalja bolji nego do sada osvojene.


(cijeli članak)


Komentar trenera Radečića - subota, 1. listopada 2005.
Komentar trenera Radečića na nastup mlađih juniora na Prvenstvu Republike Hrvatske

Na ovogodišnjem Prvenstvu Republike Hrvatske nastupili smo u četiri discipline sa trinaest veslača i jednim kormilarom. Osvojili smo dva prva, jedno peto i jedno osmo mjesto.


(cijeli članak)

Komentar trenera Blaževića - petak, 30. rujna 2005.

Izvješće o nastupu ženskog dijela posada V.K. Krka na Prvenstvu Republike
Hrvatske održanom od 23. do 25. rujna na jarunskoj veslačkoj stazi u Zagrebu


Na najvažnijoj domaćoj regati naše djevojke su nastupile u šest posada: samac za kadetkinje, dvojac na pariće za kadetkinje; dva samca za mlađe juniorke; samac za juniorke i četverac na pariće za juniorke. Prije natjecanja planirao sam da se četiri posade bore za prvo mjesto, jedna za drugo ili treće (samac za mlađe juniorke), a jedna za medalje. Od ovih posada dvojac na pariće za kadetkinje je pristupio polaganju norme pred odlazak na natjecanje, a sve ostale posade su zaslužile svoj odlazak uspješnim nastupima kroz sezonu.


(cijeli članak)

18.09.2005. - nedjelja, 18. rujna 2005.
"Rujansko jutro" naslov je naše nove mape u Foto galeriji. Zahvaljujemo se jednom tati koji se potrudio da ih snimi.
(cijeli članak)

Zimske pripreme - subota, 27. kolovoza 2005.
„Vraćam se Jastrebe tebi“ mogao bi biti početak ove vijesti. Naime svima koji posjećuju naše stranice poznato je da smo prošle godine zimske pripreme organizirali u Begovu Razdolju, u hotelu „Jastreb“ (www. hoteljastreb. com), gdje su uvjeti za sportski život i rad bili doista dobri. Dvanaest naših članica i članova tih 10 dana vjerojatno će se sjećati čitav život. Kako se u nastavku sezone pokazalo da je veći broj naših veslačica i veslača izborio reprezentativni status, to barem mali dio tog uspjeha svakako pripada i dobrim pripremama. Imajući to u vidu, za narednu sezonu u razdoblju dijela zimskih školskih praznika, točnije od 6 - 15. siječnja 2006. godine uplaćene su nove pripreme za četrnaest osoba iz našeg Kluba.
(cijeli članak)

11. 08. 2005, - četvrtak, 11. kolovoza 2005.
Zainteresirani mogu od večeras u našoj Galeriji vidjeti i nekoliko slika iz Brandenburga.
(cijeli članak)

Komentar trenera Blaževića - četvrtak, 11. kolovoza 2005.
Nastup reprezentativnog dvojca na pariće za juniorke na svjetskom prvenstvu održanom od 3-6. 08. 2005. u Brandenburgu


Kombinirana posada dvojca na pariće koju su činile Lucijana Crnogaća 1988. iz V.K. „Krka“ Šibenik i Katarina Šebetić 1987. iz H.V.K. „Mladost“ Zagreb svojim kvalitetnim nastupima na međunarodnim regatama (Zagreb, Brno, Bled) zasluženo su izborile nastup na svjetskom prvenstvu u Brandenburgu.Izjednačenom kvalitetom kroz utrke skifova u ranom dijelu natjecateljskog perioda nanovo su skrenule pažnju na sebe, kao i u ranijim godinama, te dale do znanja svima da se na njih treba ozbiljno računati, što su kasnije i potvrdile.

(cijeli članak)

Svjetsko prvenstvo za juniorke i juniore - utorak, 9. kolovoza 2005.
Svjetsko prvenstvo za juniorke i juniore ove je godine održano u njemačkom Brandenburgu. Za one koji ne znaju, ili su lijeni pogledati u Atlas, kazat ćemo da je to grad u ex Istočnoj Njemačkoj, nedaleko Berlina, u kojem sunce u ovo doba godine zalazi koji sat kasnije nego li kod nas i u kojem je u sred ljeta (provjerili smo) dovoljno hladno da nema potrebe da, putujete li tamo, ponesete kratke rukave, ili kupaći kostim. Dakle, u nedjelju kasno uvečer (oko 22 sata) okupila se grupa mladih reprezentativaca, trenera i navijača spremna da krene na Svjetsko. Pred hotelom „Zagreb“ ukrcali smo se u četiri kombija i zaputili.
(cijeli članak)

27.07.2005. - srijeda, 27. srpnja 2005.
Europsko studentsko prvenstvo


U vrijeme dok su mlađi seniori veslali svjetsko prvenstvo u Amsterdamu u Cardiffu se održavalo Europsko sveučilišno prvenstvo na kojem su nastupili i hrvatski predstavnici. Od četiri naše posade tri su osvojile odličja. Muški dubl doveslao je do zlata, cure u osmercu do srebra, a osmerac studenata do bronce. Posada ženskog dubla nije ušla u A finale, ali je zato u B finalu bila prva. Raduje nas nastup i uspjeh svih naših posada, ali dopustite da ovom prilikom posebne čestitke i pozdrave uputimo curama sveučilišnog osmerca (Marija Ježovita, Sanja Vazdar, Amalija Hohnjec, Sonja Kešerac, Ives Ivušić, Nikolina Mlinarić, Martina Kolak, Martina Radečić, Alena Šehić) jer su upravo one svoje pripreme odradile na našoj zatonskoj stazi i u našem klubu. Nije manje bitno ni da je među njima Martina Radečić kojoj je ovo prva godina studija medicine i prva godina ne veslanja u modroj boji Krke. Želimo njoj, kao i svim ostalim studenticama i studentima veslačima, da upornost, rad i uspjeh postignut na veslačkim stazama ostvare i na fakultetima. Što se naše Marte tiče ne treba sumnjati da će ona to doista i ostvariti.

(cijeli članak)

01.07.2005. - petak, 1. srpnja 2005.
Fotografije sa Bleda su u Galeriji.
(cijeli članak)

Stranica:  << Predhodna  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 21  22  23  24  25  26  Sljedeća >>

Powered by Web Wiz Site News version 3.06
Copyright ©2001-2002 Web Wiz Guide








     
   
©2004 Veslački klub"Krka"