>   


Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH


    Arhiva vijesti   


Trenutno ima 310 vijesti na 26 stranica/e, Vi ste na stranici 3

Ergometar 6000m - subota, 29. studenog 2008.
Kao što smo već najavili danas je u našem Klubu održano prvo testiranje na ergometru svih veslačica i veslača.
(cijeli članak)

La Fontaine i ostale priče - utorak, 25. studenog 2008.
Što se novo uradilo oko, u i za Klub pročitajte u nastavku teksta.
(cijeli članak)

Prilog - petak, 14. studenog 2008.
Prilog o fiziologiji veslanja napisao je dr.sc .Pavle Mikulić
(cijeli članak)

Novi peh - ponedjeljak, 27. listopada 2008.
Jere Gulin, naš junior od kojeg se puno očekivalo u nastupajućoj sezoni na žalost opet je ozlijeđen. Nakon preležane mononukleoze i povremenih problema s mišićem na leđima, sad je "zaradio" tako bizarnu povredu da čovjek ne povjeruje. Dakle, Jeri je pukla, ili napukla, (još uvijek ne znamo točno) ni manje ni više nego prsna kost! Da dobro ste pročitali: prsna kost! Desilo se na treningu pri izvođenju jedne vježbe gdje je bilo puno kila, a još više nevjerojatne lakomislenosti, da ne kažemo koju goru riječ koja bi točnije opisala ono što mislimo o okolnostima pod kojima se povreda desila. Nismo sigurni da je takvo što (povreda, ne lakomislenost) uopće zabilježeno u nekontaktnom sportu kao što je veslanje. Kao da nam nije dovoljno problema, kao da imamo previše dobrih veslača... sve u svemu peh za antologiju. Jeru očekuje pauza najmanje tri tjedna i to ako se radi o napuknuću! Šteta je počinjena i treba biti svjestan da se propušteno u jesen u eventualnom nastavku trenažnog dijela sezone neće više moći nadoknaditi!
(cijeli članak)

Crtica iz Kluba - nedjelja, 26. listopada 2008.
Sinoć je u dvorani za sastanke Kluba održan susret na kojem su bili nazočni naši seniori: Niko Bujas, Leo Šare i Vlatko Krasić, glavni trener Kluba Milan Radečić, te predsjednik i dopredsjednik Uprave Dražen Crnogaća i Šime Gojanović. Cilj sastanka bio je upoznavanje s međusobnim očekivanjima kako vodećih osoba Kluba od veslača i njihova trenera, tako i obrnuto. (cijeli članak)

Sitnice iz Krke - petak, 17. listopada 2008.
Sutra, u subotu 18. listopada, s početkom u 11,00 sati na Radio – Šibeniku gostovat će Predsjednik Kluba Dražen Crnogaća i jedan od klupskih trenera Robert Baljkas.
(cijeli članak)

Otkazana regata u Splitu - petak, 3. listopada 2008.
Obavještavamo sve veslačice i veslače, te mame i tate koji su se sutra imali namjeru zaputiti u Split da je regata otkazana. Na žalost, zbog prekasnog obavještavanja od strane organizatora nismo bili u mogućnosti ovu (ipak očekivanu) obavijest uputiti svima ranije. Ukoliko sutra ujutro u 6,30 kod dogovorenog okupljališta (Jadranske banke) bude onih do kojih treneri nisu mogli doći telefonom, takvi neće trebati puno misliti jer će ih dočekati trener Radečić i uputiti pravo u Klub na trening.
Šteta je što će ovako Kup Dalmacije ostati okrnjen za važnu regatu. Čestitamo ukupnom pobjedniku HVK "Gusar", a kolegama iz HVK "Mornar", koji su trebali organizirati sutrašnje natjecanje, želimo više sreće s vremenom drugi put, odnosno malo bržu reakciju u slučaju najave lošeg vremena. (cijeli članak)

Nagrada - nedjelja, 28. rujna 2008.
Povodom Dana Grada i blagdana sv. Mihovila koji je svetac zaštitnik Šibenika, jučer su u zgradi šibenskog Kazališta dodijeljene nagrade Grada osobito zaslužnim pojedincima i udrugama.
(cijeli članak)

Komentar - utorak, 23. rujna 2008.
Nakon Europskog prvenstva stiže nam još jedan komentar gospodina Igora Velimirovića koji je na poseban način izvršio analizu brzina čamaca pojedinih disciplina u kojima su nastupile neke naše posade. Vjerujemo da će komentar biti narocito zanimljiv trenerima. (cijeli članak)

Fotografije s regata - četvrtak, 18. rujna 2008.
Svim zainteresranima na znanje: u Galeriji su napokon i fotografije iz Kaštela (srpanj) s, ove godine pretposljednje, regate za Kup Dalmacije, te gostovanja krkašica i krkaša u Bakru (rujan). Odvojite malo vremena i pogledajte ih. Sve one su dokumenti vremena. Usput, treba reći da je i Vlatko je obećao napokon dostaviti slike iz Linza - sa juniorskog SP.
Aspiriniks
(cijeli članak)

Komentar - četvrtak, 4. rujna 2008.
U nastavku pročitajte kako je nastup u Bakru vidio trener Baljkas. (cijeli članak)

Komentar - srijeda, 3. rujna 2008.
Prva regata na kojoj smo nastupili nakon prvenstva RH za juniore održana je u Bakru. Komentar regate koji je napisao trener Radečić pročitajte u nastavku.
(cijeli članak)

Stranica:  << Predhodna  1  2  3 4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  Sljedeća >>

Powered by Web Wiz Site News version 3.06
Copyright ©2001-2002 Web Wiz Guide








     
   
©2004 Veslački klub"Krka"