>   


Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH


    Arhiva vijesti   


Trenutno ima 310 vijesti na 26 stranica/e, Vi ste na stranici 10

Državno prvenstvo - srijeda, 18. srpnja 2007.
Proteklog vikenda (14. i 15. srpnja 2007.) na zagrebačkom je Jarunu održano Prvenstvo Republike Hrvatske u veslanju u kategoriji kadeta, mlađih juniora i juniora.
(cijeli članak)

Filip Reškov državni prvak! - četvrtak, 5. srpnja 2007.
Naš je kadet Filip Reškov već prije odlaska na veslačko prvenstvo RH zaslužio naslov prvaka. Naime, Filip je u kokurenciji učenika osnovnih škola - 7. razred pobijedio na državnom natjecanju i to iz matematike. (cijeli članak)

Prometna nesreća slovenskih reprezentativaca - utorak, 3. srpnja 2007.
Večeras smo, iz različitih izvora dostupnih na net-u, s zaprepaštenjem pročitali vijesti da je kombi s 2 trenera (Jurše i Butinar), te 6 veslača (Fistravec, Zupanc, Jurše, Krek, Cvet i Pristov) nedaleko Flachaua (Austria) sletio s ceste. Vozač je bio Dušan Jurše. Nesreća se desila po povratku iz Amsterdama i to u ponedjeljak 25. lipnja oko 06,00 sati ujutro (po nekim izvorima oko 04,00 sati).
(cijeli članak)

Komentar - utorak, 19. lipnja 2007.
Trener Baljkas komentirao je veslanje kadeta na Kup regati u Splitu. (cijeli članak)

S.P. Peking - ponedjeljak, 11. lipnja 2007.
Tijekom nedjelje, 10. lipnja 2007. godine na Jarunu je održano testiranje posada koje su bile potencijalni kandidati za juniorsko S.P. u Pekingu. (cijeli članak)

Komentar - petak, 8. lipnja 2007.
U nastavku pročitajte kako su veslali naši kadeti na tzv. Jumbovoj regati. (cijeli članak)

Komentari - četvrtak, 7. lipnja 2007.
Trener Krasić se sa svojim kolegama napokon vratio zadovoljan iz Zagreba jer su sve ciljane posade dale svoj maksimum. Istina, Stipe i Vlatko, te Adriana nisu ponovili svoja vremena postignuta na uobičajenom (svakogodišnjem) lipanjskom testiranju u Zatonu na 1000 metara (3.16 i 3,52), ali su i ovaj put, unatoč hendikepima s kobilicom, zadržali svoja mjesta među našim naboljim posadama. Moramo odmah reći kako je zaprepašćujuće s kojim se stoičkim mirom prihvatila činjenica da će se veslati na žabokrečini koja je nekad bila regatna staza „Jarun“. Pokušajmo zamisliti kako bi se igrao vaterpolo u bazenu s vodom do struka, rukomet i košarka u dvorani gdje parketa malo ima, a malo nema. Kad se slična svinjarija dešava u veslanju takvo što ispada normalno, a nije! Posljedice nerada, nereda i oportunizma tim su veće kad se zna da su se na istoj regati trebale izvući norme za Peking, te da su se tijekom proteklog tjedna tu pripremale seniorske posade za I regatu SK. Kao što to obično u životu biva slegnulo se ramenima i sada, apsurdno ali istinito, juniori izgleda ovaj vikend trebaju opet na Jarun, a bilo bi bolje zamoliti komšije da nas, u interesu hrvatskog veslanja, prime na Adu Ciganliju.
Nakon što smo istresli svoje ogorčenje javašlukom kao kroničnom hrvatskom boljkom, evo napokon i komentara dijela naših trenera sa regate u Zagrebu poznate pod nazivom „Jumbova“. Nadamo se da će i treneri Radečić i Baljkas naći vremena za par riječi...
(cijeli članak)

Komentar - srijeda, 30. svibnja 2007.
Kada smo već pomislili da su treneri zaboravili na komentare sa regate u Makarskoj stigao je komentar trenera Baljkasa. (cijeli članak)

Komentar nastupa u Brnu - petak, 25. svibnja 2007.
Par dana nakon povratka s žalosnog izleta u Brno trener V.K. „Tisno“ Dražen Babić dostavio nam je svoje, poprilično „umiveno“, viđenje nastupa ženskog 4X. (cijeli članak)

Brno - četvrtak, 17. svibnja 2007.
Danas je naša Adriana zajedno s Ivom iz Tisnog i njenim trenerom Babićem pošla u Zagreb kako bi prije sutrašnjeg odlaska u Brno mogle na Jarunu napraviti barem jedan trening u 4X. U Zagrebu će im se, naime, pridružiti Kristina i Marcela.
(cijeli članak)

Komentar - srijeda, 9. svibnja 2007.
O nastupu kombiniranih posada 2XJŽA i 4XJŽA, te posade 1XJŽB na međunarodnoj juniorskoj regati u Minhenu pročitajte iz komentara trenera Blaževića.
(cijeli članak)

Fotografije! - utorak, 8. svibnja 2007.
Fotografije sa regata Croatia Open i Inter City pogledajte u našoj foto galeriji. (cijeli članak)

Stranica:  << Predhodna  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  Sljedeća >>

Powered by Web Wiz Site News version 3.06
Copyright ©2001-2002 Web Wiz Guide








     
   
©2004 Veslački klub"Krka"