>   


Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH


    Arhiva vijesti   


Trenutno ima 310 vijesti na 26 stranica/e, Vi ste na stranici 8

Test ergometra na 6000 m - nedjelja, 17. veljače 2008.
Proteklog tjedna, kako kad i kada tko i naši su JMA i JMB vukli 6 000 na ergometru. Rezultate možete pogledati niže. Napominjemo da su naši najbolji JMB Jere i Dino umjesto 6000 radili jaki trening u kojem su samo zadnjih 1000 metara povukli malo jače pod nadzorom i po uputama trenera. Koliko oni zaista vrijede ostaje da se vidi, uz napomenu da je Dino veslao na šinama (slideru) jer još ima problema sa leđima. Što se tiče JMA Vlatko je postigao najbolji rezultat do sada, a solidan je bio i Toni. S ovim su dugoprugaške muke na ergometru, ispiti kombinacije mentalne snage i izdržljivosti, za ovu sezonu napokon završile. Nadamo se da će osim ovog navijačko - izvještajnog dijela i naši treneri naći vremena za svoje komentare dosadašnjeg rada svojih veslačica i veslača.
(cijeli članak)

Reprezentacija u Šibeniku - nedjelja, 17. veljače 2008.
Od ponedjeljka 18. veljače do nedjelje 02. ožujka tekuće godine, sukladno Planu aktivnosti hrvatske veslačke izborne vrste, Hrvatski veslački savez organizira pripreme reprezentativne "A" selekcije.
(cijeli članak)

Sretno Valentinovo ! - srijeda, 13. veljače 2008.
Svim zaljubljenim zaljubljenicima veslanja za Valentinovo darujemo pjesmu našeg veslača Domagoja Babića.
(cijeli članak)

Novosti iz Krke - srijeda, 6. veljače 2008.
Četverac "sa" treća momčad grada za 2007., krkašice i krkaši na pripremama, Adriana, Luca i Niko u novim životima, uređen okoliš Kluba...
(cijeli članak)

Dužinska regata - petak, 7. prosinca 2007.
U nastavku možete pogledati jutros postignute rezultate na Dužinskoj regati Šibenik - Zaton .

(cijeli članak)

Komentar - srijeda, 5. prosinca 2007.
Dosadašnji ovosezonski rad mlađih kategorija veslača komentirao je trener Baljkas. (cijeli članak)

Test ergometra na 6000 m - srijeda, 5. prosinca 2007.
Rezultate testa na 6000 m za mlađe juniore, koje su postigli veslači našeg Kluba pogledajte u nastavku. (cijeli članak)

Komentar - četvrtak, 15. studenog 2007.
Kakav je tijek nove sezone u Klubu najbolje će nam kazati treneri putem svojih komentara. Naravno ni ovaj put njihovo pisanje ne ide u kratkom roku, pa je brzina koju je pokazao trener Blažević za svaku pohvalu. Nadamo se da će to uskoro uraditi i ostali treneri jer ne sumnjamo da njihovi veslači žele čuti koliko uspješno odrađuju pripremni period i kakva su trenerska očekivanja. (cijeli članak)

Europsko prvenstvo - nedjelja, 23. rujna 2007.
Iskrene čestitke za 2X Vekić-Jurina koji je danas osvojio srebrnu medalju na Europskom prvenstvu u Poznanu. Iskrene čestitke i onima koji su imali volje i pameti poslati te momke na navedeno natjecanje. Večeras je bilo lijepo čuti na vijestima državne TV-kuće da je ovo srebro ohrabrujuća uvertira za OI u Pekingu. Nameće nam se pitanje gdje su ostali naši veslači, zašto nismo u Poznanu imali još posada, pa i onih s aspiracijama za medalje. (cijeli članak)

Evo nas opet - utorak, 18. rujna 2007.
Konsternirani smo strašnom tragedijom naših vatrogasaca, među kojima se, kao što smo već to istakli, našao i Tomislav Crvelin koji je na žalost podlegao teškim povredama. Iza takvih situacija u kojima je teško naći odgovor kojim bi svaki „zašto“ imao svoje „zato“, ušutjeli smo i mi na našoj klupskoj stranici. Ipak, život ne sustaje, vrijeme čini svoje i mi se vraćamo u uobičajenu kolotečinu uz sjećanje na Tolstojevu rečenicu …“ i da si od kremena, nisi jači od vremena!“.
Nedugo prije požara na Kornatu pisali smo, gotovo proročanski, o dopingu u suvremenom sportu. Na žalost u atletici je opet zabilježen slučaj dopingiranog francuskog četristometraša, a još nas više žalosti što se i u veslanju desila suspenzija dvije ruske posade čiji su članovi-članice bili (tek) osumnjičeni za korištenje nedopuštenih sredstava. Kod Rusa se, naime, u blizini objekta u kojem su boravili za vrijeme priprema našla stanovita ambalaža što je pobudilo sumnje i gruda se zakotrljala… u svakom slučaju nudimo vam da pročitate prijevode sa FISA-ine stranice o tom slučaju, te još neka razmišljanja genijalca sa Bleda na temu dopinga. Naravno, opet hvala gđi Gojčeta i gđi. Gulin za trud oko prijevoda.
(cijeli članak)

Sućut - petak, 31. kolovoza 2007.
Obiteljima vatrogasaca koji su stradali u jučerašnjem požaru na Kornatima, te čitavoj vatrogasnoj zajednici, u ime članica i članova V.K. „Krka“ izražavam iskrenu sućut.
Predsjednik V.K. „Krka“
Dražen Crnogaća

Prema obavijesti koju smo upravo dobili iz V.K. "Dupin" među teško ozlijeđenima za čije se živote upravo bore liječnici u Zagrebu nalazi se i bivši veslač i sadašnji član toga kluba Tomislav Crvelin. Njemu i ostalim njegovim kolegama u bolnicama u Zadru i Zagrebu želimo što brže ozdravljenje.
(cijeli članak)

Fotografije - subota, 25. kolovoza 2007.
Nekoliko fotografija sa Svjetskog prvenstva u Pekingu možete pogledati u rubrici "Foto galerija" pod nazivom "Peking 2007.
(cijeli članak)

Stranica:  << Predhodna  1  2  3  4  5  6  7  8 9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  Sljedeća >>

Powered by Web Wiz Site News version 3.06
Copyright ©2001-2002 Web Wiz Guide








     
   
©2004 Veslački klub"Krka"