VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Kaštela 2023.
24.05.2023. 23:00:34   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju Veslačice i veslači Krke predvođeni trenerima Krasićem i Miloševićem, njih oko 50-ak, u subotu 19. svibnja, veslale/i su na regatnom polju ispred Kaštel Kambelovca. Naime, vrijedni domaćini iz HVK „Marina Kaštela“ bili su, na „domaćem“ moru (odlični) organizatori pete po redu regate za „Kup Dalmacije 2023.“ Budući da navijače ponajviše zanimaju plasmani njihovih ljubimaca, žurimo ih navesti redom kako su Krkine posade nastupale uz riječ-dvije napomene karakteristične za pojedinu posadu.


1. Tara Doodney - Nema potrebe ponavljati se, ali ipak: Tara je i dalje neprikosnovena vladarica Kupa u disciplini samca (skifa) za starije (A) kadetkinje uz njoj svojstven elegantan zaveslaj.
2. Marijeta Slugan -
Srebrna u samcu za starije kadetkinje s napomenom da je veslala u drugoj grupi svoje discipline (Tara u prvoj). Naša Marijeta je iznad svega borbena.
3. Nikola Knežić i Vito Jakoliš -
Drugoplasirani u dvojcu na pariće za juniore „A“. Oni znaju, hoće i mogu bolje.
4. Franko Dobra -
Prvi u samcu za mlađe juniore, fizički izuzetno spreman, još samo treba ponešto dotjerati tehniku veslanja.
5. Nikola Dobre -
Treći u „Frankovoj“ skupini mlađe-juniorskih skifista, vrijedan momak koji će u idućim godinama biti još bolji.
6. Marko Martinović -
Drugi u drugoj skupini samaca za mlađe juniore, izgubio od vrlo dobrog mladića iz Dubrovnika (V.K. „Neptun“ – Vito Šutalo).
7. Roko Periš, Mate Jakelić, Domagoj Pamuković, Nando Grubelić i Marijeta S. (kormilarka) -
Nastavljaju ovogodišnju lijepu tradiciju osvajanja zlatnih medalja u školskom četvercu na pariće (GIG) za mlađe kadete.
8. Grgo Ćaleta-Car -
Drugi u svojoj skupini skifista – mlađih kadeta. Grgo je još jedna velika nada Krke za budućnost (naravno pod ona naša 3 poznata uvjeta navedena slijedom po važnosti: 1. zdravlje, 2. škola, 3. redovan dolazak na treninge).
9. Marko Rossini i Gabriel Mečev -
Zlatni u svojoj skupini dvojaca na pariće za mlađe kadete, poslovično borbeni, uz više dolazaka na treninge bili bi još bolji.
10. Karlo Ofner i Stipe Macura -
Brončani (za „dlaku“ im je izbjegla srebrna medalja) u svojoj skupini dvojaca na pariće za mlađe kadete. Veslački početnici velikog srca uz napomenu da je Stipe unuk Steve Macure (poznatog člana slavnog Krkinog 4+) i tvrdi: „Bit ću ja još bolji od dide!“;
11. Rita Eva Ukić -
Još jedna iz redova nasljednika slavnih krkaša, naime Rita je unuka olimpijca Nikice Bujasa. U Kaštelima zlatna u svojoj disciplini – samac za mlađe kadetkinje.
12. Nikoleta Grubišić -
Šesta u samcu za mlađe kadetkinje. Nikoleti vrijedan rad jednom mora doći na naplatu.
13. Franka Zorčić - drugoplasirana u samcu starijih (A) juniorki, sjajna cura koja se loše snalazi na mareti (tzv. mrtvom moru).
Od Franke se s pravom očekuje puno više. Niti sat iza utrke juniorki veslala i za seniorke gdje je (psihološki) ispuhana od prethodne utrke osvojila brončanu medalju.
14. Vito Jakoliš -
Srebro u utrci juniora „A“ u kojoj su sudjelovali i Nikola Knežić (osvojio je 4. mjesto) i Marin Trzin (osvojio je 6. mjesto). Iznenađujuće je što je Vito izgubio od mladića iz Kaštela kojeg je do sada uvijek pobjeđivao.
15. Ana Papak i Kiara Ofner -
Treće u dvojcu na pariće za mlađe juniorke.
16. Paulo Krnić, Ante Ercegović, Luka Leon Batinica, Toni Matić i Rita Eva Ukić (kormilarka) -
Srebro u utrci školskih čamaca (GIG) za starije kadete. Puno srca, ali (kad ih je stigao umor) malo manje usklađenosti u zaveslaju.
17. Šime Slavica, Franko Šarić, Jerko Petrović i Max Doodney -
Uvjerljivo prvi u četvercu na pariće za mlađe juniore. Odveslali su rutinirano i neuhvatljivo za konkurenciju.
18. Jakov Mikulandra, Ivano Zorica, Vice Alfier i Karlo Svirčić -
Srebro u istoj utrci u kojoj su prvi stigli Šime & Co. Imali su zadatak da budu odmah do godinu starijih kolega i da ne dozvole da ih konkurencija ugrozi u čemu su i uspjeli. U svakom slučaju može se reći kako i Šime i Jakov kao štrokeri vode svoje četverce pune talenta i sjajne perspektive.
19. Šime Grubišić i Nato Alfier -
Prvi, sigurni, uvjerljivi, zlato u dvojcu na pariće za starije kadete.
20. Luka Papak i Lovre Palinić -
Srebrni u istoj utrci u kojoj su Šime i Nato bili zlatni što je ugodno iznenađenje.
21. Matija Diklić -
Četvrtoplasiran u samcu za starije kadete. Ovog izvrsnog momka ove godine „ispresijecale“ su bolesti što je prava šteta.
22. Duje Garma i Jakov Slavica -
Kvalitetom, ali i s nedavnim iskustvom iz Minhena, bez problema i naročitog napora izdominirali su konkurenciju u dvojcu na pariće za mlađe juniore i postigli daleko najbolji rezultat među 14 dvojaca razvrstanih ždrijebom u dvije skupine.
23. Alberto Rossini i Ivan Dželalija -
Vrlo dobri drugi u drugoj grupi dvojaca na pariće mlađih juniora.
S puno strepnje planirali smo odlazak u Kaštela jer su za subotu meteorolozi najavljivali dosta vjetra, ali na sreću prognoze su sasvim promašile pa je brojnim posadama iz 15 klubova jedinu prepreku kvalitetnom veslanju predstavljalo ponešto mrtvog mora. U takvim okolnostima zadovoljni smo osvajanjem 8 zlatnih, 10 srebrnih i 4 brončane medalje, pobjedama u uzrastima kadeta i juniora „B“, te ukupnim drugim mjestom iza kolega iz zadarskog „Jadrana“.

Čestitke svima na borbenosti, primjernom ponašanju i poštivanju uputa trenera, a valja zahvaliti i brojnoj rodbini, tazbini i prijateljima koji nisu žalili truda i vremena za doći u Kaštel Kambelovac bodriti šibensku mladost!

Aspiriniks

  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"