VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Memorijal Perica Vlašić
11.09.2012 23:14:52   |  By: Aspiriniks

U subotu 8. rujna 2012. nastupili smo na memorijalu "Perica Vlašić", šestoj i posljednjoj ovogodišnjoj regati za "Kup Dalmacije 2012." održanoj na veslačkoj stazi Spinut u Splitu. Konkurenciju su, osim uobičajenih i već dobro poznatih takmaca iz veslačkih klubova Dalmacije, obogatili i članice i članovi V.K. "Glagoljaš" mladog i potentnog kluba s otoka Krka. Vrijeme je bilo lijepo, gotovo idealno za veslanje, a organizacija (kao i obično) vrlo dobra.

Krkašice i krkaši nastupile/i su raspoređene/i u 13 posada i to sve u uzrastima KB, KA i JB. Osvojena su tri prva mjesta, a osvojili su ih Niko Slavica, Marko Krečak, Šime Bašić i Filip Kendeš u 4XKMA; Frane Filip Garma i Luka Gojanović-Rakić u 2XKMB; te Filip Čoga i Tome Rupić u 2XKMA.

Druga mjesta i srebrne medalje osvojile su slijedeće naše posade: Lucija Ninčević u 1XKŽA; Jakov Bumbak, Antonio Čoga, Jure Šarić, Mihovil Škugor i kormilar Ante Paškalin u 4+JMB; te Antonia Papak u 1XJŽB.

Treća mjesta i brončane medalje osvojili su: Nino Perišić u 1XKMB; Josip Bačelić-Medić i Filip Vranjić u 2-JMB; te Antonia Rupić u 1XJŽB.

Četvrti su bili Matija Jakoliš i Andrija Šupe u 2-JMB; te Vice Jurišić i Josip Zorčić u 2XJMB; peti su bili Luka Skorić i Nikica Šparada; dok je šesto mjesto zauzeo Zvonimir Rizvan u 1XJMB.

Sigurno je da su naši treneri ovu Regatu iskoristili kako bi vidjeli što još treba popraviti da bi se posade koje će ići na skorašnje PH na najvažnijoj nacionalnoj regati prikazale u što boljem svjetlu. Svakako, na Državnom se najviše očekuje od četverca i dubla kadeta, te od četverca i osmerca mlađih juniora, a nadamo se da bi i Antonija i Antonia također Klubu (i sebi) mogle priskrbiti medalju barem brončanog sjaja.

Na kraju ovogodišnjeg natjecanja za Kup Dalmacije pobjedu je odnio HVK "Gusar" ispred drugoplasiranog VK "Mornar" i trećeplasiranog VK "Marina Kaštela". Naši prijatelji iz Ošjaka zauzeli su mjesto ispred Krke, dakle četvrto, "Krka" je peta, "Jadran" je šesti, "Neptun" sedmi, "Jelsa" osma, "Dupin" deveti, "Biokovo" deseti, te "Neretvanski gusar" posljednji, jedanaesti. Nemamo još službene rezultate po uzrastima, no pretpostavljamo da su krkašice i krkaši osvojile/i naslov najboljih u uzrastu JB. Naravno da čestitamo gusarašima na potpuno zasluženoj pobjedi, a za iduću godinu želimo bolje rezultate Krke i još poneku (sedmu) regatu za Kup koja bi se organizirala izvan Splita, Šibenika, Dubrovnika, Makarske i Kaštela.

Aspiriniks

  Verzija za Ispis
 Komentari
Dodaj komentar
tko je osvojio Kup Perica Vlašić
Napisao: Radoznali , Datum: 14.09.2012 10:40:12
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"